Tatakai Sekai 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Balbadd

Ballbad is de rijkste stad van Sindria, echter is er een hoop slaverij aan de gang waar niets aan gedaan wordt. Het is niet vreemd om mensen te zien die mishandeld worden of vragen om je geld. Je kan hier makkelijk en goedkoop aan producten zoals zijde komen.

00
Geen nieuwe berichten

Allahn's Trial

Kilometers van enkel woestijn, frequente zandstormen en een brandende zon heel het jaar door. Enkel 's nachts koelt het heel erg af, vaak onder het vriespunt. Affentoe kan je botten zien liggen, misschien ben jij de volgende?

00
Geen nieuwe berichten

South Sea

De meeste inkomsten van Sindria komen binnen via de haven langs deze zee. Het is belangrijk bereikbaar voor boten, dus ook voor vijanden. Het ene deel van het strand is druk, gezien de haven. De andere kant is echter een hele serene plek.

00
Geen nieuwe berichten

God's Birthplace

Er staan allerlei bergen in extreem vreemde vormen waarvan je zou denken dat ze het ieder moment kunnen begeven. Echter heeft de plek een rustgevend gevoel en een enkeling zegt dat je een jonge dame kan horen zingen wanneer de volle maan schijnt.

00
Geen nieuwe berichten

Qishan

Decennia geleden was Qishan slachtoffer gevallen voor de massamoord, ook waren veel huizen ten onder gegaan. De inwoners hebben het rustig aan weer opgepakt, maar de armoede is nog steeds zeer extreem.

00
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies