Tatakai Sekai


 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Trost Mountain

Trost Mountain
Trost Mountain is de hoogste plek van het land, maar ook één van de gevaarlijkste. De kalmerende sfeer is veradelijk, voor je het weet breekt er een stuk rots af. Of erger, je komt een draak tegen. Trost Mountain staat ook bekend als "De draken broedplaats.

223Climbing the Mou...
di feb 14, 2012 8:35 pm
Kame Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Devils Plateau

Devils Plateau
Een enorme vlakte bedekt door zowel ijs als sneeuw. Slechts enkele mensen komen hier in de winter, het is dan nog gevaarlijker omdat je door de sneeuw land en ijs niet kan onderscheiden. Er trekken ook wezens rond die gewend zijn aan het klimaat, ze zijn vriendelijk, zolang je afstand houdt.

00
Geen nieuwe berichten

Dorford

Dorford
Iedereen die in Dorford geweest is zal je over het eten en de drank vertellen, ze hebben natuurlijk de beste van het land! Het is over het algemeen een rustige stad en grootste deel van de bevolking bestaat uit Dwarfs.

48Yet another pass...
zo feb 26, 2012 10:11 pm
Kabira Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Nymph Woods

Nymph Woods
Een rustig en reusachtig woud, je raakt er makkelijk verdwaald maar het is de moeite waard om er een keer heen te gaan. Er gaan geruchten rond over elven en andere wezens die in sprookjes voorkomen. Het is wel zo dat het bos een broedplaats is voor vuurvliegjes.

48DeCoDE
za dec 22, 2012 11:52 am
Mary Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Northwald

Northwald
Northwald is de hoofdstad van de Trost provincie, grote kastelen in het centrum en omringt door kleinere huizen. Op enkele plekken hangt een kille sfeer, vooral in het centrum. Northwald staat ook wel bekend om zijn drakenrijder school.

110Listen to te sou...
wo jul 25, 2012 4:26 pm
Luka Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Fungus Valley

Fungus Valley
Enorme paddenstoelen staan in the Fungus Valley, waarvan de meeste zelfs groter dan huizen! Er wordt gezegd dat er bosmannetjes in de paddenstoelen wonen, maar slechts enkele hebben ze echt gezien. De paddenstoelen kunnen extreme temperaturen weerstaan, zowel kou als hitte.

00
 Topics  Antwoorden  Auteur  Bekeken  Laatste bericht 
Geen bericht
 Terug naar boven 
Gebruikers op dit forum: Geen
Moderators:Geen
Permissies van dit forum:Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
-
Ga naar: