Tatakai Sekai


 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Mirror Lake

Mirror Lake
Een enorm meer ligt in de Llyn provincie, nergens is schoner en mooier water te vinden dan hier. Veel mensen komen hier om te zwemmen of vissen in de zomer. De meeste blijven er echter wel uit de buurt tijdens volle maan, wanneer heel het meer bedekt is met mist.

11107Once Upon a Time...
zo jan 06, 2013 4:50 pm
Zalvane Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Dark Woods

Dark Woods
Het is redelijk donker in de Dark Woods, omdat het dikke bladerdek het zonlicht tegenhoud. Niet iedereen durft hier te komen, wegens geruchten die rond gaan al is er eigenlijk niets van waar. Denken de meeste.

768ϟ There's no tur...
zo feb 10, 2013 6:49 pm
Mayu Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Valcrest

Valcrest
Er zijn altijd mensen druk aan de gang in Valcrest, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. En 's nachts gaat het feesten gewoon door. Er zijn regelmatig festivals en overal zijn winkels te vinden, je vindt maar op weinig plaatsen zulke gastvrije mensen!

22Raikage's Speech...
za dec 29, 2012 8:52 pm
B Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Fu'aon Hills

Fu'aon Hills
Hoge heuvels strekken zich uit over dit gebied, sommige zou je zelfs bergen kunnen noemen. Grote delen van het gebied zijn bedekt met bomen, terwijl op andere nauwelijks een plant te vinden is. Ze zeggen dat wolven hier hun territorium gevestigd hebben, vandaar de naam.

12Il Destruction |...
wo nov 28, 2012 5:22 pm
Gajeel Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Neith

Neith
Neith wordt omringt door 3 bergen waardoor het er vaak regent en ook erg donker is. De mensen zijn vaak met hun eigen ding bezig en hebben het niet zo op vreemden. Zelfs overdag staan de lichten meestal aan, omdat het gewoon zo donker is.

114How far I've com...
vr jul 06, 2012 5:40 pm
Kuroi Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Dragon's Graveyard

Dragon's Graveyard
Vele draken skeletten liggen hier op de grond, het is een heuvelachtig en enorm gebied. De meeste draken zoeken deze plek op om te sterven, maar waarom ze dit doen weet niemand. Affentoe kan je het gegil van een draak horen.

00
 Topics  Antwoorden  Auteur  Bekeken  Laatste bericht 
Geen bericht
 Terug naar boven 
Gebruikers op dit forum: Geen
Moderators:Geen
Permissies van dit forum:Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
-
Ga naar: