Tatakai Sekai


 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Firanidd

Firanidd
Er zijn veel hoge gebouwen en veel je de stad binnengaan wordt je eerst zorgvuldig nagekeken door de bewakers. Snel wordt je hier niet vertrouwd, er zijn tenslotte veel winkels voor gif en wapens. Meer dan goed is, want het trekt veel criminelen aan.

12Calling all the ...
wo dec 26, 2012 10:07 am
Takashi. Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Keld River

Keld River
Het water stroomt rustig over een brede rivier, affentoe komt er een boot langs varen met goederen voor Drayhan, de stad die er vrijwel naast ligt. Maar er zijn ook veel delen van de rivier waar geen huis te bekennen is.

10127Panani ~ c:
di nov 15, 2011 7:22 pm
Jamal Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Drayhan

Drayhan
Drayhan is één van de grootste steden en de hoofdstad van Keld, er wordt veel gehandeld en je kan letterlijk ALLES hier vinden. Als je de stad binnenkomt vallen waarschijnlijk de hoge gebouwen je het eerst op, want nergens zijn de gebouwen zo hoog als hier.

28Football!
za jun 01, 2013 9:26 am
Igneel Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Dragon's Den

Dragon's Den
We hebben Trost Mountain en deze plek, totaal verschillend, maar toch allebij voor draken. De temperatuur hier is zeer hoog en niet geschikt voor alle draken, net zoals niet alle draken op Trost Mountain kunnen leven. Het gebied ligt verscholen in een dal en het is lastig te vinden. Gelukkig maar, want je komt hier liever niet.

00
Geen nieuwe berichten

Valley of the End

Valley of the End
Twee enorme standbeelden staan tegenover elkaar en tussen en loopt een waterval naar beneden. De twee personen zijn de uitvinders van de magie en worden nog altijd vereerd. Maar waarom heet het Valley of the End? Dat is omdat de twee uitvinders vochten tot de dood en beide stierven.

441And here we'll m...
di jul 10, 2012 6:19 pm
Zin Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Pineham

Pineham
Pineham is een havenstad en er wordt nergens zoveel gehandeld als hier, natuurlijk is vis hun specialiteit. Echter is de criminaliteit ook zeer hoog, maar de meeste mensen die hier wonen weten wel van zich af te bijten.

762A fading star is...
ma aug 06, 2012 10:12 pm
Nanami Laatste bericht bekijken
 Topics  Antwoorden  Auteur  Bekeken  Laatste bericht 
Geen bericht
 Terug naar boven 
Gebruikers op dit forum: Geen
Moderators:Geen
Permissies van dit forum:Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
-
Ga naar: