Tatakai Sekai


 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Vann

Vann
Vann is niet zo heel bijzonder, het ziet eruit als een typisch dorp, maar heeft ook wat stedelijke trekjes. Het is dan ook redelijk groot. Toch komt er veel tuig dat de rust in de stad verstoord. Het ligt dan ook in het midden van Eldin, waardoor er veel mensen door heen reizen.

00
Geen nieuwe berichten

Eldin Plains

Eldin Plains
Een grote uitgestrekte vlakte die vooral uit gras bestaat, af en toe een groep bloemen te zien, maar bomen zijn vrijwel nergens te bekennen. Er staat extreem veel wind, vooral in de herfst. In de zomermaanden valt de wind redelijk mee. Er zijn dan ook het meest draken in de herfst te vinden.

845Don't drink my b...
zo jul 08, 2012 11:46 am
Dakotah Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Harthyr

Harthyr
Een koude stad, daar staat Harthyr om bekend. De mensen praten niet veel in de buitenwijken en daar komen toch de meeste bezoekers. Bij de marktkramen en slaap-plaatsen is het echter wel een stuk drukker. Het is wel een mooie stad, met strakke opbouw.

339Just another bor...
di jul 10, 2012 6:20 pm
Snow Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

The Ancient Valley

The Ancient Valley
Een reusachtig pad vormt zich tussen twee grote bergen, waarop twee monumenten staan van priesters. Er zijn enkele bomen op het pad en de grond is zeer vruchtbaar. Het enigste nadeel is, is dat er weinig beschutting is.

00
Geen nieuwe berichten

Tranquil Woods

Tranquil Woods
Het bos straalt rust uit, vandaar ook de naam. Het is de favoriete plek voor bosdieren, maar ze houden zich wel verborgen voor mensen. Het bladerdak houdt aardig wat licht tegen, maar opmerkelijk weinig voor een bos van dit formaat.

1476Falling Snow
zo dec 09, 2012 10:30 pm
Mayu Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Edych

Edych
Edych is een grote stad, er wordt veel gehandeld met Pineham en je kan er vanalles vinden. Wapens, gif, kleding, boeken, dat is lang niet alles. De stad ligt in een berg-achtig gebied en de poort is reusachtig.

739Old friends.~lei...
za jul 14, 2012 3:13 pm
Leith Laatste bericht bekijken
 Topics  Antwoorden  Auteur  Bekeken  Laatste bericht 
Geen bericht
 Terug naar boven 
Gebruikers op dit forum: Geen
Moderators:Geen
Permissies van dit forum:Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
-
Ga naar: