Tatakai Sekai


 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 :: Satsuji ::

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Satsuji
avatar


Ervaring : 305


BerichtOnderwerp: :: Satsuji ::   ma aug 15, 2011 1:44 pm
:: ALGEMEEN ::
Name :: Satsuji
Gender :: Male
Age :: 16 jaar
Birthday :: 23 Februari
Birthplace :: Mizunashi
Element :: Water
Technieken :: * Wordt nog aangevuld *
Karakter ::
Satsuji is een persoon die je niet snel kunt irriteren. Sinds zijn ouders zijn dood gegaan en hij uit de Water Country is geschopt ziet hij alles positief. In zijn ogen is niks slechter dan dat. Hij gedraagt zich tegenover iedereen als een grote broer , aardig maar toch irritant en bijdehand, en wenst zelfs zijn ergste vijanden de dood niet toe. De enige manier waarop je hem boos krijgt is door zijn nichtje Dakotah pijn te doen.

:: UITERLIJK ::
Haarkleur :: Zwart
Oogkleur :: Blauw
Kleding :: Het liefst houd hij zijn kledingstijl simpel. Op normale dagen draagt hij een spijkerbroek met riem. Blauw gekleurde all stars en iets simpels als een vest. Als hij op een missie gaat draagt hij liever wat donker gekleurde kleding waarin hij makkelijk kan bewegen. Hij houd het meestal Casual en draagt allee op bijzondere momenten wat officiëlere kleding.
Height :: 1m74
Weight :: 58 kg

:: EXTRA ::
Lievelingsdier :: Panter
Lievelingseten :: Chocolade
Lievelingskleur :: Blauw
Strenghts ::
Satsuji maakt in gevechten van zijn beide zwaarden. Hij heeft op jonge leeftijd al leren zwaardvechten en kan het dus goed. Doordat hij een goeie zwaardvechter is, is hij goed in close- range gevechten. Ook is Satsuji snel en behendig.
Weakness ::
Natuurlijk heeft Satsuji ook veel dingen waar hij minder goed in is, of zelfs slecht. Zo ka hij helemaal niks doen in een long range battle, op een van zijn technieken na. Hij heeft een slechte uithoudingsvermogen en zijn verdediging is heel slecht.

:: PET ::
Name :: Nero
Gender :: Male
Soort :: Panter
Age :: 2 jaar
Birthday :: 1 September
Haarkleur :: Zwart
Oogkleur :: Blauw
Karakter ::
Er zijn niet veel mensen die de Panter mag. Hij heeft een heel goeie band met Satsuji, Dakotah en Dakotah haar Pet, Micah. Nero zal zich vijandig gedragen tegenover elk andere persoon, tenzij Satsuji zegt dat het niet hoeft.

:: GESCHIEDENIS ::
Geschiedenis ::
Op het begin hielden beide ouders heel erg van hem. Hij was de eerst geboren zoon van de twee mensen. Ze behandelde hem als een soort koning. Hij kreeg alles wanneer hij het wou. Met zijn baan verdiende zijn vader genoeg geld, daar hadden ze dus geen problemen mee. Het was een klein gezellig familietje dat erg van elkaar hield.

Niet lang na zijn zesde verjaardag kregen ze een nieuwe familielid. Zijn kleine zusje Yuzu. Nog steeds kreeg hij genoeg aandacht en hij hield echt van zijn zusje. Toch was hij op bepaalde momenten erg jaloers. Zijn vader wie de leider was van de Ansatsu Senjutsu Tokushu Butai ook wel de Special Assassination and Tactical Squad genoemd wou dat Satsuji sterk werd om zijn zusje te kunnen beschermen. Niet alleen dat, hij wou dat Satsuji later in zijn voeten zou staan als de nieuwe leider van de ANBU. Dus kreeg hij al op jonge leeftijd de training om mensen te leren vermoorden. Het was ook de leeftijd dat hij zijn eerste zwaard kreeg en leerde zwaardvechten.

Satsuji was goed in wat hij deed, helemaal voor iemand van zijn leeftijd had hij veel potentieel om een goeie Anbu te zijn. Hij leerde het zwaardvechten snel en was al op dertien jarige leeftijd een meester in dit veld. Dat was ook het moment dat hij zijn tweede zwaard kreeg. Ondanks dat hij een geweldige leerling was had Satsuji nooit iemand weten te doden. Elke missie die hij kreeg faalde hij dan ook, omdat het gewoon tegen zijn natuur in ging om iemand te doden.
Zijn lidmaatschap in de ANBU bleef geheim. Iets wat ook hoorde. Alleen de higher ups en de kage wisten het. Dus hij kon gewoon op straat gaan en vrienden maken. Hij had genoeg vrienden en had nooit problemen om ze te maken. Naast een grote vriendengroep en familie waar hij van hield had hij nog andere familie. Zijn grootouders die nog leefde maar altijd op reis waren, één oom en één tante. De oom en tante kwamen vaak op bezoek en elke keer namen ze haar dochter mee, Dakotah. De neef en nicht hadden een heel goeie band, een betere ban dand Satsuji met zijn zusje had.

Zijn leven was altijd goed geweest, tot Satsuji op een dag thuiskwam en zijn hele gezin dood vond. Aangezien zijn vader de leider was van de Special Assassination and Tactical Squad zagen ze dit als een aanval op de Water Country zelf. Het was de Special Assassination and Tactical Squad die zorgde voor beide de verdediging en aanvallen op en tegen andere Countries. Er leken geen sporen te zijn naar iemand die het huis was binnengedrongen of sporen van een gevecht. De conclusie van de Water Country was dus heel simpel. Niemand was het huis binnengedrongen omdat de persoon al binnen was. De enige persoon die de aanval leek overleefd te hebben. In hun ogen leek het logisch dat Satsuji de dader was. Zo werd hij ook gestraft. Hij werd een Outlaw met een grote bedrag op zijn hoofd.
Er was niemand die voor hem op kwam. Zijn grote vriendengroep verliet hem. Ze wouden niks meer te maken hebben met Satsuji de Outlaw. Niemand vertrouwde hem meer, op een persoon na..

Laatst aangepast door Satsuji op wo aug 17, 2011 1:55 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

:: Satsuji ::

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tatakai Sekai :: 
G E N E R A L
 :: Voorstellen :: Je Karakter
-