Tatakai Sekai


 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Alert! Team Fuze has arrived!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Suigetsu
avatar


Ervaring : 72


BerichtOnderwerp: Alert! Team Fuze has arrived!   za aug 20, 2011 7:47 pm

Suigetsu loopt in de regen, met zijn zwaard op zijn rug. Hij zou hier Mangetsu zien, een ontmoeting kan je het niet noemen. Ze kenden elkaar al. Het waren broers, duh! Suigetsu stond nu tussen twee standbeelden, van vrij gevaarlijk uitziende Warriors. Hij ging zitten op de rand, terwijl hij keek naar beide standbeelden, omstebeurt. ''Dus.. Hebben jullie Mangetsu gezien?'' sprak hij tegen de standbeelden. Suigetsu stond op, wanneer hij voetstappen hoorde, en keek naar degene die naar hem toeliep.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dakotah
avatar


Ervaring : 271


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   zo aug 21, 2011 12:09 pm


Grommend liep Dakotah door het zand op blote voeten. ‘Stomme Satsuji!’ vloekte ze, waarna ze bijna struikelde omdat ze zo boos was. ‘Het betekent nog niet dat als ik een meisje ben, ik me buiten houd bij alle omstandigheden waarin jij met je domme kop terechtkomt!’ vloekte ze luid. Het was nu een paar dagen geleden dat Satsuji aangevallen was door de man uit de Water Country en het had zijn been bijna het invalidecentrum in geholpen. Ze vloekte luid, want ze had een rotbui. Satsuji dacht dat ze zich bij alles buiten hield wanneer hij in gevaar was. Wanneer besefte hij nu eens dat ze geen katje was die hij aan de kant kon zetten als het gevaarlijk werd? Zij moest ook voor haar leven vluchten en vechten, dus dan konden de stomme problemen van Satsuji ook bij. ‘En als je been niet binnen een paar weken geneest, laat ik je op en neer lopen naar het dorp voor je eigen eten,’ snauwde ze boos. Nou ja, dat was nu niet helemaal waar, want dat ging ze natuurlijk nooit laten gebeuren. Ze hielp Satsuji graag, maar ze wou dat hij eens minder koppig was. Het was heel vervelend dat hij wat minder kon als anders, maar zichzelf forceren had niet veel zin. Ze keek opzij, waardoor haar haren een kant in vlogen. ‘En nu ben ik lekker onderweg voor ons eten. Ga jij maar op je luie reet zitten, ik doe de rest wel. Verdomme, als ik nu iemand tegenkom, pak ik mijn boemerang en sla ik diens kop eraf!’ Daarbij had ze ook nog eens een rothumeur, waarschijnlijk omdat ze nog maar een paar dagen geleden aangevallen waren en dus weer moesten vluchten. ‘Krijgen wij dan nooit een goed leven?’ snauwde ze opnieuw. Ze haatte het om te vluchten.

Het gaf je zo’n gevoel van machteloosheid. Je kon bijna niks doen en het enige wat je kon was zo goed mogelijk een schuilplaats proberen te vinden. Ze merkte zelfs een paar standbeelden niet op. Micah had ze achtergelaten bij Satsuji. Micah zou niet beter af zijn als hij bij haar was, want ze vloekte toch maar een flink eind op af. Ze keek op toen ze iemand zag zitten. Die persoon keek richting haar en haar hand schoot naar haar heup, waar haar boemerang zat. ‘Wat moet je?’ snauwde ze de persoon toe. Ze deed een stap achteruit en je kon zien dat ze hem niet goed vertrouwde.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Suigetsu
avatar


Ervaring : 72


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   zo aug 21, 2011 9:34 pm

Suigetsu keek naar het meisje, dat hij al hoorde vloeken. Ze zal dat waarschijnlijk niet hebben gehoord. Hij lachte kort. Hij zag dat ze een beetje boos was - nouja, een beetje? - en ze vertrouwde Suigetsu ook niet. Suigetsu zag dat al wel aan haar ''pose''. Hij liet een verwarde, en deels verbaasde blik aan haar zien. Hij krabde op zijn hoofd, en liet een zenuwachtig lachje horen. Suigetsu wou naar haar toelopen, maar dit zou ze waarschijnlijk niet tolereren. Dan zou hij maar een gesprek voeren met een grote afstand ertussen. Hij keek naar haar boemerang, die door de zon een soort glinster liet zien. Toen hij erg dichtbij was, stak hij zijn hand uit. ''Suigetsu Hözuki.'' zei hij toen lachend. Zijn ogen schitterden, en hij keek met een glimlach naar haar. Je zag gelijk dat hij haaientanden had, maarja, als je vrienden wilt worden, zal je niks geheim moeten houden.

i am in love with this theme (L)
wanneer het grote deel begint op 1:59 word het awsum <3

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dakotah
avatar


Ervaring : 271


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   ma aug 22, 2011 8:58 am


Dakotah gromde en keek de jongen aan. Hij was iets ouder dan haar. Ze deed een stap achteruit toen hij zijn hand uitstak. Het kon zijn dat hij iets bij zijn hand had om haar hand open te snijden. Ze bestudeerde zijn hand met haar felle, grijze ogen, maar moest toegeven dat de jongen niks had om haar te laten instinken. Ze stak haar eigen hand uit en nam de zijne rustig aan. ‘Dakotah is de naam,’ zei ze, onvriendelijk. Voor Dakotah was het de gewoonte dat de eerste uren haar stem terughoudend of snauwend was. Behalve als zij zich echt op haar gemak voelde kon ze al vriendelijker gaan praten. Ze keek hem aan. Ze voelde zich ook wel op haar gemak, maar dat was meer dankzij een aansporing van zichzelf. Ze keek hem nijdig aan. Ze liet haar ogen over zijn lichaam glijden. Hij was lang, tenger, langer dan haar en had witte haren, die ongeveer tot onder zijn kin zouden komen. Ze zette zich neer tegen een standbeeld in de buurt bij hem. Nu ze Micah niet bij zich had om te grommen naar diegene, Suigetsu, voor zich, had ze wel een leeg gevoel. Normaal was Micah altijd aan haar zijde om de jongens en meisjes uit haar buurt te houden of ze alvast een voorproefje van angst te geven, maar nu kon dat dus niet. Zijn glimlach maakte haar al iets geruster, maar het kon alsnog een vent met bijbedoelingen zijn. Ze had al eens gehad dat iemand eerst heel lief en vriendelijk was geweest en haar daarna betast had. Ze keek naar de jongen. Dat soort mannen leefden niet lang meer in haar buurt. Ze zou hem eigenlijk zo een Traitor kunnen noemen. ‘In welke Country zit je?’ vroeg ze en ze keek hem aan.

Haar felle blik verdween niet en die ging de eerst komende uren ook niet verdwijnen. Ze liet haar blik rustig op zijn gezicht hangen, op zijn glimlach, die eeuwig leek te blijven en ze drukte zich tegen het standbeeld aan en legde haar hoofd ertegen. Het was dom. Hij kon naar voren schieten en haar keel opensnijden, dus liet ze haar hoofd weer tamelijk langzaam zakken, wat Micah al zeker zou irriteren.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Suigetsu
avatar


Ervaring : 72


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   ma aug 22, 2011 9:41 am

Suigetsu zag dat Dakotah zijn hand accepteerde. Hij knikte kort, en haalde zijn hand weg, na het te hebben geschud. Zijn glimlach, die al wat kleiner was, in de tussentijd, verdween toen ze vroeg naar waar hij vandaan kwam, welke Country. Hij draaide zich kort, maar onvriendelijk om. Hij keek naar de zon, die nog een beetje tussen de wolken in kwam. Het regende. ''Water.'' zei hij toen, waarop hij zich weer naar Dakotah draaide. Hij keek nog wel even naar de grond, maar keek wat later weer naar boven. ''Helaas wel.'' zei hij toen. ''En jij, als ik vragen mag?'' zei hij toen, waarop hij haar nu aankeek in haar ogen. Je kon zeggen dat je erin verdronk, figuurlijk tenminste. Hij liet weer zijn glimlach zijn, en een grote windvlaag liet zijn haar alle kanten uitvliegen, en ook zijn gewaad die vloog helemaal open. Miljoenen krassen zaten op zijn Armor, die hij onder het gewaad had. Nu wist ze waarschijnlijk dat Suigetsu een traitor was.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dakotah
avatar


Ervaring : 271


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   ma aug 22, 2011 11:33 am


Rustig keek Dakotah hem aan. ‘Goh, wat toevallig,’ zei ze en ze deed net alsof ze heel verrast was, maar eigenlijk was ze gewoon weer eens een ontzettende droogkloot. ‘Ik kom daar ook vandaan,’ zei ze en ze keek hem aan, waarna ze met moeite een glimlach op haar gezicht perste. Beter een glimlach dan een kind uit… Oké, oké, genoeg nagedacht! Ze keek naar zijn krassen en kreeg een klein glimlachje. ‘Je bent een Traitor,’ zei ze en ze grijnsde even, waarna ze zich iets meer verzette, naar een vriendelijkere houding. ‘Ik ook,’ zei ze en ze kon eigenlijk nergens op wijzen wat haar zou verraden, maar misschien zou hij het wel al door hebben gehad, maar zei hij er niks van. Nou ja, ze kon het beste maar gewoon safe spelen, want het kon nog iemand zijn die haar om haar lichaam wou, Traitor of niet. Ze keek hem rustig aan, waarna ze even wenste dat Micah er was. Micah wist de stilte altijd wel te doorsnijden waardoor ze weer inspiratie kreeg om te spreken, maar nu was ze zo leeg als wat. ‘Ik kon net zien dat je al veel gevechten achter de rug hebt,’ zei ze en ze keek hem even aan, waarna ze haar blik naar de grond richtte. ‘Geloof me, je kunt het bij mij al geluk noemen dat je nog leeft. Meestal hak ik jongens het hoofd af,’ zei ze doodleuk, alsof het een heel normaal iets was dat je iemand onthoofde als die iets deed bij je wat je niet wou. Maar meestal waren dat van die heel aantastende jongens. ‘Dat doe ik alleen als die vervelende of vieze dingen bij me doen,’ zei ze snel en opnieuw een gespeeld glimlachje kwam op haar gezicht. ‘Jij bent eigenlijk de enige die zich een beetje normaal gedraagt.’

Haar blik ging opzij. Normaal zou ze dan een liggende Micah tegenkomen, maar die was er nu natuurlijk niet. Die had ze gedwongen om bij Satsuji te blijven. Satsuji zou wel goede zorg voor Micah nemen en Micah kon gezellig met Satsuji’s panter, Nero, spelen. Ze keek rustig voor zich uit naar Suigetsu. ‘En wat doe je hier?’ vroeg ze en ze keek hem rustig aan, waarna ze haar armen over elkaar heen sloeg en haar benen lang uitstrekte tegen de grond, om een zelfverzekerde houding aan te nemen.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Suigetsu
avatar


Ervaring : 72


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   ma aug 22, 2011 12:46 pm

Suigetsu keek haar rustig aan. ''Daar moet je aan werken.'' zei hij toen kalm en kil, doelend op haar verrassings actie. Hij glimlachte kort, en liet daarna vervolgens een luide, maar korte, lach horen. Hij draaide zich om, liep naar de rand, waar hij op het begin al zat, en keek vandaar naar beneden, naar het stromende water. ''Kom.'' zei hij vriendelijk, waarop hij met platte hand de grond naast hem een paar tikjes gaf, om aan te wijzen dat ze daar mocht gaan zitten. Hij keek nu naar boven, de zon was door de grijze en donkere wolken doorgekomen. Het regende wel nogsteeds. Raar genoeg vond Suigetsu regen fijn, maar 't liefst had hij wel een zonnig klimaat. Hij keek of Dakotah al kwam, en haalde ondertussen zijn haar uit zijn ogen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dakotah
avatar


Ervaring : 271


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   ma aug 22, 2011 1:02 pm


Schrikkend van zijn lach keek ze opzij. Dat was nu dus echt een mannenlach. Ze grinnikte even. Mannenlach, dat klonk wel grappig. Ze keek hem rustig aan en twijfelde. Als ze naast hem zat, kon hij opeens haar keel openhalen of zo, maar als ze bleef zitten, werd het als een teken van zwakte gezien en dat wou ze niet. Ach, ze kon zichzelf toch verdedigen? En trouwens, mocht ze doodgaan, dan was ze eervol gestorven. Nou ja, erg eervol, naast iemand zitten, even niet opletten en de keel wordt dan doorgesneden. Ze keek hem nog een keer wantrouwend aan, stond toen op en ging naast hem zitten. Ze zette haar rug richting zijn been, zodat ze ongeveer tegen zijn been leunde. Nu kon ze wel eens zien of hij te vertrouwen was. Ze was nu echt in een makkelijke pose om haar keel open te halen. Daarom leunde ze ook tegen zijn been, maar ook gewoon omdat ze dan beter zat. Ze kreeg namelijk heel snel rugpijn. En zo hoefde ze niet de hele tijd recht in zijn ogen te kijken. Ze kon aan zijn houdingen zo ook wel merken of hij te vertrouwen was of niet. ‘Ik denk dat ik je vertrouw,’ zei ze droog, waarna ze opkeek, recht in zijn ogen. ‘Wat heb je gedaan dat je uit het kamp verwijderd werd? Verbannen?’ vroeg ze en ze keek hem even aan, haar mistige, felle en vooral grijzige ogen op hem gericht, om vervolgens een tijdje daar te blijven hangen, daarna haar ogen te sluiten en weer voor zich uit te kijken.
- Sorry, mijn inspiratie is op vakantie, ik verwacht 'm over een uurtje terug Meow -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Suigetsu
avatar


Ervaring : 72


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   ma aug 22, 2011 2:26 pm

Hij keek naar het twijfelende en wantrouwende gezicht van Dakotah. ''Ik gooi je er heus niet vanaf hoor.'' zei hij kalm, waarop hij weer zijn normale Suigetsu lach liet horen. (https://www.youtube.com/watch?v=owp1kayfxBc 0:08) Suigetsu stond op, liep naar der toe, stak twee armen naar waar hij zat, en keek haar vriendelijk aan. ''Entree!'' sprak Suigetsu vervolgens. ''Wacht eens even.. Jij bent.. Dakotah. Die familie is van .. Satsuji Sasagawa? VET COOL!'' sprak Suigetsu vervolgens erg enthousiast, waarvan het enthousiasme uit het niets kwam. Wanneer Dakotah zou lopen, zou Suigetsu haar begeleiden met zijn rare pose naar waar Suigetsu eerder seinde dat ze daar moest gaan zitten.

- Slechte inspiloze post -

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dakotah
avatar


Ervaring : 271


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   ma aug 22, 2011 2:42 pm


Verbaasd keek ze naar zijn twee armen. Wat wou hij nu weer van haar? Wou hij dat ze op zijn schoot ging zitten? Ze snapte het eigenlijk niet zo goed. Ze stond op en liet zou zich toen maar gewoon laten begeleiden naar waar hij wou, zeker? Ze stond dus gewoon op en zei toen tegen hem: ‘Leid maar waar ik moet gaan zitten, want ik weet het niet.’ Bij die woorden grinnikte ze even, waarna ze hem met zachte ogen aankeek. ‘Jij kent Satsuji?’ vroeg ze en ze glimlachte. ‘Ik ken hem,’ zei ze en ze keek hem rustig aan. ‘En hij is een vervelend rotjoch,’ zei ze en ze grinnikte even. Nu liet ze haar hele, gespannen houding zakken en keek hem zelfs bijna vrolijk aan. Maar die lol hield ze wel voor zichzelf. Ze keek hem aan en vroeg zich af waar hij nu wou dat ze ging zitten.
Hij is zo klein omdat ik het zelf niet helemaal snapte met dat zitgedoe en zo.. :P Als ik een ding niet snap, kan ik echt onmogelijk verder gaan met mijn post :p
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Suigetsu
avatar


Ervaring : 72


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   ma aug 22, 2011 3:06 pm

Kap met posten XD en maakt niet uit <3 maar ik ben verliefd inspiloz.

Suigetsu draaide een pirouette en wees vervolgens, toen hij op de rand stond, waarvan als je valt je zeker 20 meter naar beneden knalt. Suigetsu ging nu zitten, en wees met zijn vinger, naar de lege plek naast hem. ''Hier dus.'' zei hij toen droog. Hij keek naar hoe de wolken wegdreven, en de zon nu scheen, waardoor Suigetsu's ogen begonnen te schitteren. Hij kon makkelijk een paar uur in de zon kijken, waarvan mensen dat maar 5 seconde kunnen. Je zou eerder denken dat Suigetsu niet menselijk was. Hij kon met zijn Hydrification Technique de vorm van andere mensen aannemen, of zijn innerlijk ermee veranderen, waardoor als je hem hard slaat, het eerder voelt alsof je door een zakje water slaat. Suigetsu leunde wat naar achter, waardoor hij ging liggen. Hij keek naar de wolken die nog niet weg waren. Suigetsu keek vaak naar boven, naar de wolken, of naar stromend water. Iets wat leefde, maar nooit iets expres fout deed. Hij genoot er eigenlijk wel van. ''Kom je nog?'' zei hij toen. Hij was hier eigenlijk voor zijn broer, Mangetsu. Hij had die jaren niet gezien, maar had hem laatst gezien, naja, niet echt gezien. Hij wist waar Mangetsu woonde, dus hij liet een briefje achter waarop stond: Kom naar Statue Valley. Suigetsu schudde zijn hoofd, en keek naar Dakotah. Suigetsu was eigenlijk erg moe, maar dat maakte hem niks uit. Hij bleef hier lekker zitten, met iemand die hem niet wou vermoorden voor een grote en hoge bounty, die ondertussen wel op een paar miljoen zat.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dakotah
avatar


Ervaring : 271


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   ma aug 22, 2011 7:24 pm


Dakotah keek omhoog en moest een gegrinnik onderhouden toen ze hem zag draaien. ‘Ballerina,’ zei ze en ze keek hem even plagend aan. Dat ze hem plaagde, betekende dat ze zich nu volledig op haar gemak bij hem voelde. Rustig bleef ze hem aankijken, waarna ze hem volgde. Daar, dus. ‘Ja ja, ik kom al,’ zei ze, toen ze plotseling flarden van de droom van een paar nachten geleden in haar hoofd kreeg. Het was echt een rotdroom geweest, ze had het bijna niet kunnen verwerken wat er in die droom gekomen was. Maar het was ook zo moeilijk te begrijpen. Ze moest het eigenlijk in het ene oor erin laten en er in het andere oor weer uit. Ze keek hem aan en zuchtte even. Toen ging ze naast hem zitten en draaide ze haar lichaam half, zodat haar rug tegen zijn arm steunde. ‘Sorry, mijn rug heeft de kracht om redelijk snel pijn te doen,’ zei ze mompelend en ze keek daarna achterom, om haar lach te laten zien. Haar rug deed echt vaak pijn, maar ook vond ze het gewoon fijn om even tegen Suigetsu te steunen. Hij zat lekkerder dan leunen tegen zo’n standbeeld. Ze zuchtte even en keek toen naar de grond, naar haar blote voeten, die inmiddels een beetje besmeurd met modder waren, maar waar zij zich eigenlijk verder niks van aantrok. Waarom zou ze zich zorgen maken om vieze tenen als er veel ergere dingen in de wereld waren? Een gebroken nagel of een bloedende knie was voor haar eigenlijk helemaal niks. Het ergste wat ze al eens had gehad was verminking, dat was dankzij haar vader gekomen omdat ze over Satsuji had gepraat. Ze dacht aan de jongen in haar droom, sloot haar ogen, hield dat beeld en keek toen weer opzij naar Suigetsu.

‘Eigenlijk is dit best wel saai, zo de hele dag hier zitten. Tenzij je filosofie studeert,’ zei ze droog tegen hem, waarna ze achterover keek, recht in zijn gezicht. Haar ogen verwijdden zich even, maar bleven daarna weer in dezelfde staat kijken als dat ze eerst deed. Ze had hem nog nooit gezien, hoe kon het dan dat hij Satsuji kende? ‘Waar ken jij Satsuji van?’ vroeg ze en ze kon er niks aan doen dat haar stem beschermend en wantrouwend klonk. Ze was gewoon veel te beschermend tegenover haar neef en dat was haar vaker gezegd, maar eigenlijk interesseerde het haar niet zo veel. Ze wou gewoon beschermend voor hem zijn, een nicht waaraan hij echt iets had. Ze zuchtte even en keek opzij, wachtend op een antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Suigetsu
avatar


Ervaring : 72


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   di aug 23, 2011 10:12 am

Suigetsu lachte even met haar mee, en seinde nogmaals met zijn hoofd. [color=blue]''Wat is er mis mee?''[/çolor] zei Suigetsu toen, doelend op ''ballerina.'' Hij knipte met zijn vingers, en bleef dat doen, totdat ze naast 'm zat. Ze zei nu dat ze al kwam, maarja, meiden zijn sloom!
Toen Dakotah naast Suigetsu ging zitten, ging ze ook nog op hem leunen. ''Pff.. watje.'' zei hij toen lachend. Suigetsu keek nu naar haar, en zag haar besmeurde modder voeten. ''Gadver!'' zei Suigetsu, iets wat overdreven. Hij gebruikte een techniek, dat een waterbol vormde. Hij deed dit bij de voeten van Dakotah, waardoor ze werden verschoond. Hij genoot nu van de zon, die de wolken had weggedreven. Hij luisterde vervolgens naar Dakotah. ''De hele dag wel. Maar met een meisje zoals jij..'' zei hij charmant, met een wiebelwenkbrauw. ''Grapje.'' zei hij toen. Hij keek haar aan. Ze vroeg waar hij Satsuji van kende. ''Nou ehh.. weet ik eigenlijk niet. Alhoewel ik 't niet geloof dat hij zijn gezin vermoord heeft. Dat zou ik best met 'm willen uitzoeken.'' sprak Suigetsu toen.

- i n s p i l o o s -

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dakotah
avatar


Ervaring : 271


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   di aug 23, 2011 10:52 am


Dakotah gromde en keek opzij. ‘Durf me zo nog een keer te noemen, ik stamp in je ballen en dan kunnen we ontdekken wie hier het echt watje is, Prince Charming,’ zei ze en ze grijnsde even flauwtjes. Prince Charming had zijn haar immers ook zo. Alhoewel.. Misschien net iets anders. Als ze Prince Charming in elk geval tegen kwam, drukte ze hem met twee ellebogen tegen zijn borstkas op de grond en spuugde ze in zijn gezicht. Ja, ze was echt de ideale meid om als vriendinnetje te hebben. Ze vertrouwde gewoon geen mannen en had geen idee waarom dit zo was. Ze keek om zich heen. Oh ja, nu herinnerde ze het weer: omdat elke man zo graag aan haar zat. Ze beet op haar lip om niet te zuchten en keek naar Prince Charming, beter bekend als Suigetsu. ‘Je weet het niet?’ gromde ze. ‘Je hebt nog geluk dat ik je vertrouw. Mensen die eerst enthousiast doen over Satsuji en hem dan niet blijken te kennen, hak ik meestal de kop af,’ zei ze en ze keek hem daarbij fel aan, waarna ze haar blik richtte op de grond. Steeds verwachtte ze dat daar Micah zat, die haar dan zou aankijken en stiekem Suigetsu vanbinnen zou uitlachen, maar haar wolf was er niet. Er waren ook andere problemen waarmee ze zat. Moest ze Satsuji over die rare dromen vertellen of niet? Over dat meisje met die dikke buik? Over die jongen, die zo op haar neerkeek? Over hoe echt het allemaal voelde? Ze kon een diepe zucht niet onderdrukken en keek weer opzij naar Suigetsu. Ze hield hem liever te vriend. Hij was van de Water Country. Aan de andere kant kon ze zichzelf makkelijk beschermen tegen dit soort schoot. Maar Satsuji had gelijk: ze zouden toch wat mensen aan hun kant moeten hebben.

En waarom moesten al die mensen nu per se weer jongens zijn? Nou ja, aan de andere kant: als het een meisje zou zijn die zo vies tegen Satsuji deed dat Dakotah een eindje verderop ging staan, dat wou ze ook weer niet hebben. Jongens waren daarbij wel beter en konden goed vechten, in elk geval goed genoeg, want ze ging echt niet zeggen dat ze beter waren dan haar. Oké, sommigen hadden gewoon goede vechtmoves en konden daarmee wel door, maar anderen waren zelfs zwakker dan Satsuji. Ze grinnikte even. Arme neefje. Ze beet op de binnenkant van haar wang. ‘Jij zoekt helemaal niks uit met hem totdat hij het je vraagt. We kunnen niet nog meer problemen hebben dan we nu al hebben,’ snauwde ze Suigetsu toe, iets wat weer op haar typische zelf wees: altijd beschermend tegenover Satsuji.


- Mijn inspiratie is terug van vakantie! Meow -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Suigetsu
avatar


Ervaring : 72


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   di aug 23, 2011 12:20 pm

-Den meine nicht-

''Doet dat pijn?'' vroeg Suigetsu met puppy ogen. ''Oeioei! Volgens mij wel! WEG WEG WEG! EVACUEREN!'' riep Suigetsu overdreven in het niets. Hij stond op, en wou Dakotah optillen, om keihard ermee weg te rennen. Hij deed dit maar niet, en ging vervolgens weer rustig zitten. ''Dat klinkt best sexy. Prince Charming.'' zei Suigetsu toen. Suigetsu deed wiebelwenkbrauw, en keek hierbij nog schattiger dan eerder naar Dakotah. Ook trok hij hierbij een pruillipje, wat meestal werkte. Suigetsu stond vervolgens op, want hij was het beu hier, in 't niets. De weer was 't met hem eens, want het begon weer te regenen. ''Balen.'' zei Suigetsu toen. Hij gebruikte Hydrification Technique in zichzelf, waardoor er gaten kwamen in zijn lichaam, die zich na een paar seconde weer vulde. De gaten kwamen van de regendruppels. Suigetsu had zijn lichaam soft gemaakt, wat als je het goed timed, een levensredder is. ''Hoe vind je 't?'' zei Suigetsu, doelend op de gaten die in zijn lichaam kwamen.

Nununu

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dakotah
avatar


Ervaring : 271


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   di aug 23, 2011 6:29 pm


Grommend keek Dakotah opzij, iets mompelend over mannen en hun rothumeur. ‘Rot toch op met je rotvrolijkheid,’ snauwde ze hem toe, waarna ze haar armen demonstratief over elkaar sloeg en hem boos aankeek. Ze had er genoeg van dat er met haar gelachen werd, ook al was het allemaal flauwekul. Hij moest eens een beetje meer serieus worden in haar buurt en al zeker als ze boos was of als ze snauwde. Ze legde haar hoofd even in haar handen en dacht na. Ze wou dat ze hem kon afschudden. Maar ergens was het ook wel grappig om bij hem te zijn. Hij had dingen die andere mensen niet hadden. Hij kon niet normaal doen, bijvoorbeeld. Maar dat werkte ook weer in haar nadeel omdat het zo verschrikkelijk irritant was. ‘Heel sexy ja, zo sexy, dat ik ervan moet kotsen,’ snauwde ze hem toe en ze rolde met haar ogen bij zijn door haar genoemde verleidingspoging. Oh, wat haatte ze deze jongen toch! Hij kon nauwelijks normaal doen en dacht dat hij Prince Charming was. Ze zou hem eens zijn tanden uitslaan, kijken of hij dan nog hetzelfde dacht. Chagrijnig en sarcastisch keek ze opzij. ‘God, ja, daar zou je een prijs voor moeten krijgen!’ zei ze sarcastisch. ‘Mensen, waar zijn de trofeeën? Hij kan namelijk zo goed vervelend doen! Dat verdient toch echt een fijne trofee!’ riep ze uit, alsof ze tegen een boel mensen aan het praten was. Sarcastisch en boos keek ze opzij. Ze vond het echt verschrikkelijk als iemand van zichzelf zei dat het goed was, terwijl iedereen die kracht zou kunnen uitvoeren. Ze liet een harde straal water tegen hem aankomen. Ze had geen zin om te zien of hij het had zien aankomen en het daarmee geblokt had of dat hij het niet verwacht had en had en hij dus helemaal nat was.

Zuchtend keek ze naar de grond. Eigenlijk mistte ze Micah op dit soort momenten. Die zou Suigetsu dan heel hard aan het uitlachen zijn omdat Dakotah Suigetsu zo hard op zijn nummer zette. Mensen op hun nummer zette was iets waar ze verschrikkelijk goed in was, maar waar ze ook flink veel nadelen kon oprapen als ze wou. Eigenlijk duwde ze mensen meer van zich af dan dat ze ze aantrok. Ja, misschien met haar uiterlijk, maar die mensen vermoordde ze dan weer. Ze zuchtte en keek opzij. ‘Je bent saai,’ zei ze en ze grijnsde vals.


- Inspiratie weer op vakantie, is al halverwege terug van Italië ;P -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Suigetsu
avatar


Ervaring : 72


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   wo aug 24, 2011 9:47 am

Suigetsu keek der overdreven vrolijk aan. ''Ah, dat doet me zeer. Diep van binnen.'' zei Suigetsu toen, waarop hij - nep - jankgeluiden maakte. Hij keek der nu - ook weer nep - boos aan. ''Grrr!'' lachte Suigetsu. Wat had zij ineens? Suigetsu keek der nu verbaasd aan. Hij keek naar de demonstratieve beweging, waarbij Dakotah haar armen over elkaar deed. Vervolgens legde ze haar hoofd in haar handen. Suigetsu liet een diepe zucht horen. ''Oké oké, excuse-moi.'' zei hij toen. Dakotah sprak over zijn sexyheid, dat ze ervan moest kotsen. ''Dankesjon.'' probeerde Suigetsu op z'n Duits. Hij keek haar nu aan, ze praatte tegen een heleboel niemanden. ''En dan ben ik degene waarvan je moet kotsen..'' mompelde Suigetsu fluisterend, hopend dat Dakotah het niet zou horen. ''Tenminste nog één prijs.'' zei Suigetsu positief. Hij zuchtte even, en keek opzij. Zijn lichaam had hij nog soft, zodat de regen er nog gaten in maakte. Suigetsu haalde 't weg, en toen ineens! Een keiharde straal water haalde Suigetsu doormidden. ''Moest dat nou.'' zei Suigetsu toen, waarop hij zijn twee lichaamsdelen weer op elkaar plakte. ''En jij ook.'' zei Suigetsu toen, waarop hij opstond, en keihard naar beneden sprong. ''WHOOO!'' riep Suigetsu toen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dakotah
avatar


Ervaring : 271


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   wo aug 24, 2011 1:57 pm


Ze gromde en keek op. Dakotahs blik was vijandig. ‘Ja? Wel, ik zit tenminste niet de hele dag op mijn luie reet op een standbeeld!’ snauwde ze hem toe en keek hem ongelovig na toen hij naar beneden sprong. ‘Hé! Wachten jij! Ik was nog niet klaar met jou!’ riep ze, waarna ze zonder aarzelen naar beneden sprong. Ze merkte dat het wel heel diep was en onder zich was niks anders dan water. Ze keek naar Suigetsu, maar kon hem al niet meer vinden. Zelf voelde ze al heel gauw water tegen zich. Ze haalde diep adem en voelde dat de koude haar mee naar beneden sleurde. Hier was ze niet op voorbereid. Ze had gedacht dat het alleen maar zanderig was daaronder, maar dankzij de mist – ze hadden ook erg hoog gezeten – had ze niet gezien dat het water was. Ze gromde, waardoor er belletjes uit haar mond naar de oppervlakte dreven. De oppervlakte… Daar moest zij nu ook naartoe! Ze keek naar onder. Hoe diep was die bodem wel niet? En waar was Suigetsu? Ach ja, als hij verzopen was, was het in elk geval niet haar schuld. Ze keek naar de grond, die ze eindelijk vond. Ze stampte met haar voet ertegen en voelde zichzelf omhooggaan. Toen ze zichzelf weer aan de oppervlakte bevond, gooide ze haar hoofd in haar nek waardoor haar haren naar achteren zwiepten. Ze ging met haar hand door haar haren en keek om zich heen. Eerlijk gezegd had deze sprong wel wat verfrissend. Shit! Ze had haar tas boven laten staan. Daar wist ze wel wat op. Ze liet een straal, met haar hand gemaakt, naar boven gaan. Een minuutje later had ze haar tas weer. Ze zwom naar de kant toe, die omgeven was door stenen en ging zitten. Rustig keek ze op.

Ze keek toen in haar rugzak en zocht een handdoek. Ze bond die in haar haren, zodat haar haren een grote handdoek was en knoopte die uiteindelijk boven vast, zodat alleen de naar boven opgerolde handdoek nog was te zien en niet haar haren. Ze had geen spullen bij die het drogen sneller zouden laten gaan, dat was dan wel weer jammer. Dus moest ze even wachten voordat ze haar haren weer in de juiste stijl kon leggen. Ondertussen keek ze rond. Waar was die idioot? ‘Hé, Suigetsu, waar ben je?’ riep ze hard. Ach ja, ze zou hem in elk geval niet gaan zoeken. ‘Ik zoek je in elk geval niet, als je dat maar weet!’ riep ze er achterna, waarna ze naar het water keek. Als hij verzopen was, zou ze hem dan gaan redden? Haha, leuke vraag. Nee, ze zou hem lekker laten verzuipen. En als het Tsuna of Satsuji was geweest? Satsuji zou ze redden. En op de andere vragen wou ze geen commentaar geven. Oké, dit was een rotconversatie. Ze pakte haar handdoek uit haar haren en met een borstel bracht ze haar haren weer in goede stijl. Plots voelde ze een pijl langs zich in de grond. Wat was dat? Ze keek omhoog en verborg zich achter een rots, waarna ze haar boemerang pakte. Ze smeet die, gelijk dat er een pijl kwam. De pijl kwam recht in haar schouder en de boemerang smeet het hoofd van diegene die smeet eraf. Dakotah beet op haar lip op niet te schreeuwen, waarna ze de pijl eruit trok. Waar was Suigetsu nu weer? Ze begon te bloeden als een rund, maar trok zich er niks van aan. Hoe hadden ze haar gevonden? En waar was die stomme Donald Duck nu weer?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Suigetsu
avatar


Ervaring : 72


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   do aug 25, 2011 9:47 am

Suigetsu sprong door de mist, en dook het diepe, en vooral ijskoude water in. Hij genoot er eigenlijk wel van, van dat koude water. Hij zwom erin, en keek of Dakotah ook kwam. Hij zag dat ze erin plonsde, maar er snel uit ging. ''Watje..'' mompelde Suigetsu, waarop hij er ook weer uit kwam, en klom op de oppervlakte. Water verliet Suigetsu's haar, alsof het er werd uitgeknepen. Suigetsu lachte kort om der nieuwe pruik. ''Hierzo. Mooie pruik.'' zei Suigetsu toen, waarop hij een droog gezicht opzette. Suigetsu deed de kap van zijn gewaad op, waardoor hij er best eng uitzag, in tegenstelling tot hoe hij normaal was. De schaduw creëerde een nieuwe Suigetsu. Om zijn ogen was een beetje licht, en zijn gezicht was donker. ''Jammer dat je me niet ging zoeken. Ik was bijna verzopen.'' liet Suigetsu van zich weten, alhoewel dit wel degelijk niet waar was. Suigetsu keek naar de pijl die in Dakotah's schouder kwam. Hij trok gelijk een heel gevaarlijk .. Potlood! Hij gooide het potlood naar waar de pijl vandaan kwam, en liet er Chakra opstromen, waardoor het even gevaarlijk was als een .. nee, zelfs gevaarlijker als een Kunai. Het zou recht door je heen gaan. Dit had hij althans geleerd van een belangrijke en sterke Warrior genaamd B, oftoewel Killer Bee. Suigetsu keek Dakotah serieus aan, alhoewel hij er al best serieus uitzag door de kap die hij op had. Hij liep wat dichter naar haar toe, en keek om zich heen. Hij zag niet veel meer, dus gebruikte hij dit in zijn voordeel. Hij liet door gebruik van Water de mist, die boven het water hing, waar Suigetsu net vandaan kwam, boven Dakotah en hem komen, waardoor richten moeilijker was. ''Grappig.'' zei Suigetsu toen, waarop hij ging zitten op een behoorlijk grote rots.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dakotah
avatar


Ervaring : 271


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   do aug 25, 2011 2:35 pm


Grommend keek Dakotah opzij. ‘Wel, eerlijk gezegd zou ik het heerlijk hebben gevonden als je verzopen was!’ snauwde ze hem toe, pijnhebbend in haar schouder. Woedend keek ze naar het bloed op haar schouder, haar agressie oplaaiend. Vooral bij Suigetsu’s woord werd ze boos. Haar rode ogen namen het van haar over en ze draaide zich om, waarmee ze Suigetsu woedend aankeek. Ze snelde naar zijn rots toe en greep hem met beide handen bij zijn kraag, waarna ze haar gezicht liet zakken naar hem en hem intimiderend dichtbij in zijn ogen keek, met haar nu bloedrode ogen. Ze was niet meer in staat om controle over zichzelf te hebben. ‘Grappig?’ siste ze in zijn gezicht. Ze keek hem woedend aan, waarna ze hem nog harder vast nam bij zijn kraag. ‘Grappig!’ spuugde ze nu bijna in zijn gezicht. ‘Zal ik je eens wat grappigs laten zien?’ vroeg ze en ze keek hem aan. ‘Dit,’ snauwde ze en ze gaf hem een harde duw, zodat hij misschien van de rots zou vallen. Ze voelde bijtende pijn in haar schouder, maar negeerde het. Haar agressie had zichzelf veel te veel op haar overgenomen. Als ze helemaal niks beheersend meer in zich had gehad, had ze haar boemerang gebruikt om het Suigetsu zuur te maken, maar haar beheersende kant – die gelijk met haar agressieve kant was opgespeeld – weerhield haar hiervan. Als Suigetsu werkelijk Satsuji kende, mocht ze hem niet vermoorden. ‘Ik weet niet wat jij doet, maar ik ga naar huis. Als je tenminste van de grond gekropen bent,’ zei ze en ze keek hem nu even grijnzend aan, waarmee haar ogen haar grijze kleur weer terugkregen. Zwarte vlekken dansten rond haar ogen, maar Satsuji had geen zin om ernaar te luisteren. Ze keek het joch boos aan. ‘Zak toch in de stront!’

Met een ruk draaide zij zich om en begon te lopen. Ze hees haar rugzak met moeite om haar schouder, waarin ze eten en drinken had gedaan, meegenomen uit het huis van Satsuji. Ze had nu wel grote kans dat ze Suigetsu boos had gemaakt, maar het kon haar niks schelen. Moest hij maar niet zo stom doen in haar buurt. Ze keek naar haar schouder. ‘Rotding, werk mee!’ snauwde ze naar haar schouder, die ontzettend veel pijn deed. Hoe meer pijn ze had, hoe chagrijniger en bozer ze werd. Daar kwam ook nog eens op dat ze weg dankzij Suigetsu’s mist even kwijt was. ‘Shitzooi!’ riep ze keihard.
- Beetje inspiloos :P -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Suigetsu
avatar


Ervaring : 72


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   vr aug 26, 2011 9:27 am

Suigetsu keek Dakotah aan. ''Kom kom. Stil kleine baby huil maar niet, Suigetsu koopt voor jouw een parkiet, en als die parkiet niet zingt, dan koopt Suigetsu voor jouw een mooie ring..'' zong Suigetsu. Hij werd vervolgens van de rots afgeduwd. ''Pff. Jij moet wat doen aan je woede beheersing.'' klonk het van achter de rots. Suigetsu stond op, en leunde tegen de rots nu. ''Wat ben jij geestig zeg.'' mompelde Suigetsu toen. Hij liep wat naar voren en luisterde naar de snauwende en kwade Dakotah. ''Zak jij in de stront.'' zei Suigetsu toen mompelend. Suigetsu liep der achterna, en keek goed om zich heen. Hij vroeg zich af wat er speelde tussen de boogschutter en Dakotah. Werd ze gezocht? Dat zal wel, ze hakt zomaar iemands kop eraf. Hij sloeg nu zijn vuist in zijn open hand, en liet een korte lach horen. ''Waar zijn die pussy's van een boogschutters?'' zei Suigetsu. Zijn stem klonk best eng, en wat zwaarder, dan zijn normale stem. Suigetsu liet vervolgens nog een duistere lach horen. Dit was de duistere kant van Suigetsu, de serieuze kant, en ook de strijdlustige kant. Suigetsu keek om zich heen, maar zag nog steeds niks. Hij haalde de mist weg, en zag verschillende personen. Suigetsu liep gewoon rustig door, in plaats van te juichen en te roepen ''AAH!!!''. Suigetsu zag de wond van Dakotah bloeden, dus hij haalde wat verband uit zijn gewaad, en stak zijn hand waar het rolletje verband in zat naar Dakotah uit. ''Hier.'' zei Suigetsu chagrijnig, de andere kant op kijkend.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dakotah
avatar


Ervaring : 271


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   ma aug 29, 2011 11:30 am


'Dat hoorde ik,’ snauwde Dakotah hem toe, aangezien ze hem zacht hoorde praten. Op deze momenten wenste ze echt dat Tsuna er was of zo. Ze zuchtte even en keek opzij naar Suigetsu. ‘En jij moet nog meer in de stront zakken dan ik dat moet doen!’ vervolgde ze toen haast kinderachtig tegen hem. Ze nam het rolletje met een gris aan, haalde haar boemerang uit haar zak en smeet die naar achteren. Ze hoorde een hoop dingen kraken en ving haar bebloede boemerang weer op. ‘Gadverdamme,’ mompelde ze, maar ze wist wel dat ze doel gevat had. Ze keek achterom en de schaduwen die er eerst nog stonden, lagen op de grond. ‘Vier vliegen in een klap,’ toen ze de mensen telde die op de grond lagen. Ze begon de wond te verbinden. ‘Bedankt,’ zei ze nog en ze keek hem even fel aan met haar grijzige, mistige ogen, waarin je zo zou kunnen verdrinken als zij wou. En dat was ook precies haar moordwapen. Als iemand zou verdrinken in haar grijze ogen, zou ze die zo de kop kunnen afhakken. Oké, het klonk misschien niet erg cliché, maar dat was ze ook niet. Ze keek rustig naar Suigetsu. ‘Ik moet je denk ik iets vertellen,’ zei ze en ze zuchtte even. Tsuna wou ze niet bezorgd maken en Satsuji zou haar niet begrijpen, dus zei ze het tegen Suigetsu. ‘Ik… Ik heb sinds kort hele rare dromen,’ zei ze en ze liep naast hem, waarna ze hem even aankeek en het verband met haar scherpe, bijna vampierachtige hoektanden goed trok. Een flard van stof bleef aan haar hoektand hangen, die ze met een vies gezicht er van af plukte. Ze keek Suigetsu even aan. ‘Ze gaan… Ze gaan steeds over een meisje,’ zei ze en ze wist niet zeker of ze het hem moest vertellen.

‘Ik weet niet wie het is, maar er staat soms ook een jongen bij, de eerste keer dat ik die droom kreeg dan toch. En haar buik is erg dik, alsof ze zwanger is,’ zei ze en ze kneep een oog dicht, wat aantoonde dat ze aan het nadenken was. ‘En er was ook een oude man bij het meisje. Op het laatste stukje van de droom opende ze haar ogen. Het waren geen normale ogen. Het waren bloedrode ogen en ik kon haar gevoelens door de mijne voelen razen. Het leek net alsof ze in brand stond, verscheurd werd door verdriet en boosheid,’ zei en ze keek zuchtend opzij. ‘En voor de rest weet ik niet zo goed wat ik ermee moet. Ik weet zelfs niet waarom ik je dit allemaal vertel,’ zei ze en ze zuchtte even. Ze kon er geen touw aan vast knopen.

- Aangezien ik de vader van Anna al (bijna) heb, is de verhaallijn van start gegaan! -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Suigetsu
avatar


Ervaring : 72


BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   ma aug 29, 2011 1:49 pm

Suigetsu keek met een glimlach op zijn gezicht naar Dakotah. 'Oké oké, ik neem het terug.' zei Suigetsu toen. Hij leunde, nogsteeds, tegen een rots, en genoot best wel van het weer. Suigetsu keek naar Dakotah, die haar boomerang naar achter gooide. Hij zag vier lijken, en liep erop af. 'Jep, die zijn dood.' zei Suigetsu, voor de zekerheid, waarop hij vervolgens weer naar de rots toeliep, waar hij al een tijdje op leunde. 'Bloed is niet gadverdamme, vuur is gadverdamme.' zei Suigetsu toen. Hij meende dit, hij haatte vuur. Waarom? Zomaar. 'Geen dank.' sprak Suigetsu antwoordend op Dakotah. Hij keek om zich heen. Hij haalde door een knip in zijn vingers en zijn ogen te bewegen de mist weg. 'Nu blij, je wou de mist toch weg?' zei Suigetsu toen, waarop hij vervolgens hetzelfde deed, de vingerknip en oogbewegingen, waardoor de mist weer terugkwam, boven hun en om hun heen. 'Mist op z'n plek.' vervolgde Suigetsu zichzelf, doelend op dat hij de mist weer terug naar waar hij eerder zat, oftoewel, boven en om Suigetsu en Dakotah. Suigetsu keek op van Dakotah. 'Huh? Uhh.. ga je gang.' zei Suigetsu toen. Hij had dit duidelijk niet zien aankomen, maar was er wel voor een deel blij mee, aangezien hij eindelijk een beetje respect kreeg van Dakotah, een beetje was voor 'm eigenlijk wel genoeg. 'Rare dromen? Meen je dit of wil je me bang maken?' zei Suigetsu toen, met grote ogen kijkend naar Dakotah. Hij luisterde geïnteresseerd en aandachtig. Suigetsu keek haar aan, ze kwam dichterbij. Waarschijnlijk was dit een goed, of juist slecht teken. 'Wat voor meisje dan?' antwoordde Suigetsu. 'Hmm.. Misschien een visioen van de toekomst of..' sprak Suigetsu, en met de of- liet hij ook aantonen dat hij aan 't nadenken was. Suigetsu keek even naar beneden, wat hem dus meer denkinspiratievermogen gaf. Suigetsu keek haar aan, aangezien ze weer begon te praten. 'Nou ehhm.. Tja. Ik ben niet echt een psycholoog, maar aangezien je 't me verteld hebt zal ik er geen misbruik van maken, en je er zelfs mee helpen.' zei Suigetsu toen, waarop hij een glimlach aan Dakotah toonde, en zijn hand op haar schouder legde. 'Het komt wel goed.' zei Suigetsu toen, waarbij hij zijn hand weghaalde, en nog even begon na te denken.

- Heeft Dakotah zelf al een dikke buik, of niet? -

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Alert! Team Fuze has arrived!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Alert! Team Fuze has arrived!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tatakai Sekai :: Countries ::  :: Valley of the End-