Tatakai Sekai


 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   vr aug 26, 2011 12:59 pm

Igneel loopt vrolijk over het strand met zijn surfboard in beide handen boven zijn hoofd. Hij rent eigenlijk een beetje. Op het Surfboard van Igneel zit Happy, een blauwe kat met intrekbare vleugels. Happy weegt eigenlijk helemaal niks, dus hij is makkelijk te dragen. Wanneer Igneel zich bij het water vestigt, installeert hij zich vlak voor 't water. Eerst even een parasol kopen, een luchtbed, en een handdoek. Vervolgens wat drinken en een snack. Igneel doet zijn jasje uit, en ook zijn broek. Onder zijn witte broek komt ineens een mooie rode zwembroek, met tropische bomen en bladeren erop, als decoratie. Lachend loopt Igneel het water in, went even aan het koude water, en springt vervolgens op zijn surfboard. Hij peddelt met zijn armen wat dieper de zee in, en hij ziet al meteen een grote golf. 'Lets go, Happy!' zegt Igneel lachend. 'Aye sir!' antwoord Happy daarop, met zijn schattige hoge stem. Happy springt op een plankje hout, die hij meegenomen had, en Happy begint zelf ook te surfen op de hoge golf die eraankwam. Igneel gaat nu ook staan op zijn surfplank en sjeest over de golfen heen. Hij gaat door een golf in, die zich cirkelvormig maakt. Igneel houd zijn hand op het water rechts van hem, en met zijn andere hand los, want als hij met zijn andere hand die ene golf aanraakt, word hij keihard meegenomen. Happy gaat over de golf heen, en daardoor ziet Igneel Happy's schaduw boven hem. 'Mooizo, Happy!' roept Igneel naar boven. 'Aye sir!' antwoord Happy daarop. Een grote opspattende golf komt aangesjeesd en die haalt beide Igneel én Happy onderuit. Igneel kan nog net Happy opvangen, maar knalt met zijn rug tegen iemand aan. 'Excuses..' verontschuldigt Igneel zich aan de persoon. 'Sowwie..' spreekt Happy dan, die niet weet of de persoon hem hoort. Igneel weet dat zelf ook niet, dat de pets alleen met hun baasje kunnen praten. Igneel lacht, en krabt vervolgens op zijn hoofd. 'Ik ben Igneel Dragneel! Leuk kennis te maken!' zegt Igneel dan. 'En ik ben Happy!' zegt Happy dan. 'Jep, dat is Happy!' vervolgt Igneel zichzelf.

[Yusei] zowiezo
Meerdere personen geaccepteerd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   vr aug 26, 2011 8:49 pm

Twijfelend keek Doja naar haar surfplank. Ze had dan wel al een paar keer gesurft, toch wist ze niet of ze het wel zo goed kon. Ze zuchtte even. Nou ja, ze had nu al dat hele pokkeneind gelopen, ze ging nu niet teruglopen! Ze moest gewoon niet zwak zijn. ‘Dat vind ik ook,’ zei Aigo tegen haar, die haar gedachten had opgevangen. Doja glimlachte. Haar arend was haar favoriete dier. Helaas was haar natuur een kat. Ze had nog niet genoeg training achter de rug om daarin te veranderen, maar zodra ze dat wel had, ging ze daarop oefenen. Ze had het toevallig opgevangen bij iemand die al ouder was dan haar. Zijn natuur was een vos en hij had gezegd dat hij erin kon veranderen. Hoe Doja wist dat haar natuur een kat was? Omdat ze gewoon zo slank was en een schattige blik had. Haha, dat zou echt een reden zijn om een kat te zijn, maar goed. ‘Maar wat als er nu iemand daar is, het is een jongen, hij vindt me niet goed en ik val en hij lacht me uit?’ zei Doja aarzelend tegen Aigo. ‘Dan kan ik ermee lachen!’ zei hij doodleuk en Doja keek hem zuchtend aan. ‘Aan jou heb ik dus ook niks,’ zei ze, maar ze vond het wel een leuke, dat ze ook wel liet merken door een glimlachje te toveren op haar gezicht. ‘Het is wel lekker warm,’ zei Doja en ze keek genietend naar de zon, die op haar scheen. Ze sloot haar ogen en keek naar de zon. Hmm… Een heerlijk gevoel. Misschien zou ze iemand vanuit haar Country tegenkomen. Ze zuchtte even en keek weer voor zich uit. Ja, dat werd een mooie dag, ze voelde het. Haar bruine haren werden vrolijk meegewaaid door de frisse wind.

Toen ze al een stukje dichterbij was, hoorde ze de golven al slaan. Ze sloot haar ogen en genoot. Ze schrok op toen ze een hoop lawaai hoorde. Geamuseerd keek ze naar een jongen met rozige haren die in het water ging. Dat moest zij ook doen! Ze ging in het water en keek naar de jongen. Ze was betoverd door zijn bewegingen. Hij was ook zo goed! Haar arend ging op haar schouder zitten. Gelukkig had ze haar bikini aan. Het was een mooie blauwe, met een paar bloemetjes erop. Rustig begon ze in een golf. Ze was zo geconcentreerd bezig, dat ze de jongen niet zag aankomen. Ze voelde zich knallen tegen hem en viel in het water. Aigo sprong net op tijd van haar schouder en verbaasd kwam Doja boven. Glimlachend keek ze naar de jongen. ‘Hoi Igneel, hoi Happy! Ik ben Doja Bliti en dat is mijn arend, Aigo,’ zei ze en ze wees vrolijk naar Aigo. ‘Jij kunt goed surfen!’ zei ze complimenterend en met een lieve, melodieuze stem tegen Happy, maar ook gericht naar Igneel. ‘Beter dan mij,’ verzuchtte ze en ze grinnikte even, waarna ze de jongen aankeek.


- Mag met Doja ook? :P In plaats van Yuus? -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   vr aug 26, 2011 9:09 pm

- Sure (A), ander topic met Yuus nadat we bij Statue Valley of hierzo klaar zijn met ons topic? -

Igneel keek naar het meisje, dat eigenlijk dus niet boos op hem werd. Normaal kreeg hij een pak slaag van .. laat maar zitten! Igneel keek het meisje aan, bloostte even na het compliment, en keek naar beneden. 'Hoi Doja, hoi Aigo!' sprak Igneel vrolijk. 'Ik kan het je leren..' sprak de verontschuldigende stem van Igneel. 'Nogmaals sorry voor 't vallen. We zagen die golf niet echt aankomen..' zei Igneel, ook best wel zenuwachtig. Hij was eigenlijk nog nooit zo met een meisje bezig. Hij was eerder een sappige appel aan 't eten samen met Happy. 'Ik kom van de Fire Country, en.. ja, ik kom van de Fire Country.' sprak Igneel toen. Hij was niet echt goed bij meisjes, hij was best.. nouja, zenuwachtig en nerveus. Igneel keek haar glimlachend aan, en nogsteeds was zijn gezicht rijp voor de tomatenfabriek. Ook Happy had een verontschuldige blik op zijn gezicht. Het leek wel een masker, want Happy was altijd de vrolijkste van iedereen op de hele wereld! Zo'n beetje wel ja. 'Dus Doja.. mooie naam heb je eigenlijk wel. Aigo klinkt ook wel leuk. Ga je mee surfen?' zei Igneel toen lachend, en hij begon al de zee in te rennen. Hij peddelde op zijn plank en keek achterom of Doja ook kwam. Happy zat nu op Igneel's hoofd, tussen Igneel's roze haren, kijkend naar de zon, die onderging bij de horizon. 'Zonsondergang. Altijd leuk en mooi om te zien, vind je niet?' sprak Igneel toen tegen beide Doja en Happy. 'Aye sir!' antwoordde Happy toen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   vr aug 26, 2011 9:27 pm

Doja glimlachte. Wat hij ook had, hij was wel een aangename jongen. Ze keek hem even aan en knikte hem toe. Ook Aigo leek hem te mogen. Maar Aigo was net als haar: makkelijk vergevingszinnend en vriendelijk. Rustig bleef Doja hem aankijken. Ze vond het wel schattig dat hij moest blozen, meestal was zij diegene die moest blozen! ‘Dat geeft toch niet! Ik geef zelf ook toe dat ik niet goed oplette,’ wuifde Doja zijn verontschuldigingen weg, glimlachend om zijn woorden. Ze vond het toch wel fijn van hem dat hij zich zo excuseerde, ook al was ze totaal niet boos op hem of zo. ‘Hé, toevallig, ik kom ook van de Fire Country! Volgens mij heb ik je zelfs al eens gezien, ook al kan ik je eerlijk gezegd niet herkennen,’ zei ze en blozend van de schaamte keek ze naar de grond. ‘Maar ik ben ook best vaak buiten, dus daarmee,’ gebruikte ze glimlachend haar excuus. Het was waar. Ze was erg veel buiten! ‘Dankjewel! Dat is vriendelijk! Jou naam is ook leuk en ik kom al!’ beantwoordde Doja alles tegelijk, waarna ze lachend achter hem aanrende. Aigo zat rustig op haar schouder, kijkend naar Happy. Doja hoefde geen prof te zijn om te weten dat Aigo Happy nu al mocht. Aigo was gewoon heel makkelijk in andere dieren ontmoeten, iets waar veel dieren moeite mee hadden. Eigenlijk was Aigo uniek in zijn soort. Zo vaak zag ze immers geen arenden! ‘Goh, ik had niet eens in de gaten dat het al zonsondergang was! Wel mooi,’ zei ze glimlachend en ze keek naar de zon, die inderdaad onderging. Hé, raar dat ze het nog niet gezien had. Misschien was ze zo onzeker, dat ze het daarom niet had opgemerkt of zo. Nou ja, dan wist ze het nu!

Rustig sprong Doja in het water, waarna ze keek of er een golf kwam. Die kwam inderdaad. ‘Deze is voor mij,’ zei het meisje stoer, waarna ze op haar buik ging liggen op haar plank en richting de golf peddelde. Toen ze dichtbij genoeg was, kwam ze omhoog en zette ze haar voeten een beetje uit elkaar op de plank. Haar vingers raakten de golf aan toen ze aan surfen was. Genietend sloot ze haar ogen. Ogen sluiten en surfen ging natuurlijk niet samen. Net op tijd opende ze ze weer, maar het was al te laat. Gillend voelde ze hoe de golf haar innam. Daarna zat ze even onderwater. Toen ze haar mond opendeed, gingen allemaal bubbels naar de oppervlakte. Ze stampte met haar voet op de punt van een scherpe steen en ging omhoog. Genietend stak haar hoofd boven het water uit. Blozend keek ze Happy en Igneel aan. Ze had indruk willen maken met haar skills, niet zo dom willen vallen. ‘Ik moet nog veel leren!’ zei ze en ze keek met een schattig, blozend gezicht naar het water, dat zachtjes tegen haar kibbelde. Haar arend streek neer op haar schouder. ‘Niet lachen, Aigo,’ zei Doja lachend tegen Aigo, omdat ze merkte dat hij lachte op zijn manier. Ze keek rustig naar Igneel. Gelukkig schemerde het, waardoor haar blozende wangen misschien niet heel goed te zien waren. ‘Nu jij!’ zei ze en ze probeerde haar rode kleur daarmee een beetje te vergeten. Ze klom stoer weer op haar surfplank en keek Igneel geamuseerd aan.

- Is goed! Ik wil het nu even rustig aan doen, vooral omdat ik nogal op veel moet reageren nog! :P -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   za aug 27, 2011 9:49 am

Igneel keek Doja aan. 'Ach wel nee joh, jouw schuld is 't niet hoor.' zei Igneel toen vriendelijk, waarop hij zijn hand even op Doja's schouder legde, als een teken van 'helemaal niet' of 'geeft niets'. Ze was wel aardig, in vergelijking met al die andere meisjes thuis, bij de Fire Country. Happy keek Doja en Aigo aan. Hij vond ze ook wel aardig. Igneel was alweer dicht bij de golven, en keek naar Doja. Die kwam ook al. Igneel keek haar glimlachend aan. 'Dus.. Fire Country. Gaaf! Ken je 't zwembad bij de Rocha familie? Die zijn nu op vakantie!' sprak Igneel toen. 'En daar kunnen we dus zwemmen. Hé Happy?' vervolgde Igneel zichzelf. 'Aye sir!' sprak Happy toen. Igneel keek naar Doja, die praatte over de zonsondergang. 'Vind ik nou ook.' zei Igneel glimlachend. Hij keek naar de golf die aankwam, en zag dat Doja die wou gaan pakken. 'Go Doja, je kunt het, je bent de beste, je bent de beste!' zei Igneel lachend. Ook Happy swingde mee met het super inimini liedje van Igneel. 'Je vind der lllllleuk!' zei Happy toen, met een rollende tong bij leuk. Een beetje verlegen, maar ook een beetje kwaad keek Igneel naar Happy. 'Ssst!' zei Igneel toen. Happy lachte hierom, maar keek nu ook naar Doja die aan 't surfen ging. Ze viel best pijnlijk, vond Igneel. Ook H keek ernstig naar het ongeval. Igneel peddelde meteen naar Doja toe, en zag dat ze lachte. 'Wat dacht je van samen op één surfboard? Dan kan je kijken hoe ik 't doe.' zei Igneel toen glimlachend. Hij stak zijn hand uit naar Doja, waarop Happy op Igneel's schouder ging zitten, en nogmaals in zijn oor fluisterde: 'Je vind der llllllleuk!' met een rollende tong. 'En als je 't eng vind met z'n tweeën op één surfboard, mag je me best vasthouden..' zei Igneel zenuwachtig. Hij vond 't niet erg.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   za aug 27, 2011 10:19 am

Lachend keek Doja richting Igneel. ‘Ik suck hier een beetje in, geef ik toe. Maar niet zo veel hoor,’ zei ze en ze glimlachte. Aigo streek naast haar neer en grinnikte toen hij Happy hoorde praten. Zou het zo zijn? Gelukkig kon hij als dier Happy wel verstaan, dit jammer genoeg niet voor Doja, anders zou ze gaan blozen. Hij keek opzij naar Doja en glimlachte, waarna hij zijn vleugels geamuseerd strekte bij Igneels voorstel. Doja keek hem verbaasd aan. ‘Kan dat ook al tegenwoordig?’ vroeg Doja lachend. ‘Met ons tweeën op een surfboard,’ zei ze lachend en ze sloot even haar ogen. Ze voelde de blosjes al op haar wangen komen, maar probeerde ze zo goed mogelijk te negeren. Goedkeurend keek Aigo richting Happy en Igneel. ‘Nou, waar wachten we dan nog op!’ zei ze glimlachend en ze hield hem haar surfboard voor, waarna ze hem aankeek. Aigo keek richting Happy. ‘Hij vindt haar dus leuk, hè?’ vroeg Aigo aan Happy en hij liet zijn bekende lach horen. Hij keek richting Happy en Doja en streek toen neer op Doja’s schouder. ‘Die moet je nemen!’ adviseerde hij Doja, toen hij een grote golf zag komen. Doja trok Igneel op het surfboard, zodat deze voor haar stond en begon toen te peddelen richting de golf. Glimlachend stapte ze met haar voet in de ring dat haar zou houden op het surfboard, zodat haar surfboard en zij onafscheidelijk waren. Helaas had Igneel nu geen, maar hij was beter dan haar, misschien kon hij zichzelf wel behouden zonder die ring. Zij deed hem maar voor de zekerheid aan. ‘Oh oh,’ zei ze lachend, toen ze de golf zag naderen. Ze stond op en hield zich strak. Toch sloeg ze haar armen met een kreet om Igneel heen toen ze even wiebelde. Lachend bevond ze haar evenwicht weer.

De golf naderde langzaam. ‘Doe wat je moet doen,’ zei Doja lachend tegen Igneel, terwijl ze zich krampachtig aan hem vasthield. Aigo keek naar Happy. ‘Ik ga Doja maar eens bijstaan,’ zei hij tegen het blauwe, vliegende katje en hij vloog richting Doja’s schouder, waarop hij tevreden ging zitten en voor zich uitkeek. ‘Dit is een mooi uitzicht!’ vond Aigo en Doja keek even dromerig voor zich uit. ‘Ja, dat is het,’ zei ze dromerig. ‘Ik bedoelde niet dat uitzicht, Doja,’ zei Aigo lachend toen hij zag dat Doja naar de schouderblad van Igneel aan het staren was. ‘Ik ook niet!’ zei ze met een rode kop, maar haar blos verraadde haar. Al snel moest ze zich concentreren op de golf. Ze stak haar hand uit en hield die tegen het water, terwijl ze met haar andere hand steun vond aan de zij van Igneel. Niet echt een geweldige plek, maar ze wist niet waar ze hem anders moest vasthouden. ‘Ik voorspel dat dit goed gaat,’ zei Aigo tegen haar en Doja hield zich nog beter vast, maar vertrouwde wel op de woorden van haar arend.

- Respect dat je zo goed met kleuren om kan gaan! -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   za aug 27, 2011 10:40 am

- Ty (A), het idee kwam door Keiji Smile

Igneel keek haar verbaasd aan, omdat ze zei dat ze suckte. 'Nou, eigenlijk niet hoor. Ik ken geen meisje zo goed als jouw.' zei Igneel toen. 'Jep. Het is om te leren, best een goed idee, vind je niet?' zei Igneel toen lachend. 'Lets go, Happy!' vervolgde Igneel toen. Hij sloeg zijn vuist in zijn open hand, en liet zich op de plank trekken door Doja. 'Daar gaan we dan, hehe.' zei Igneel toen lachend. Hij glimlachte even naar Doja, nadat ze zei dat Igneel moest doen wat ie moest doen. Dat kwam best raar over, maar 't maakte niet uit voor Igneel. 'Jep, denk ik wel, Arendje!' klonk de zoete, hoge, en schattige stem van Happy, richting de arend genaamd Aigo. De grote golf kwam aan, en je hoorde het bijna gewoon. Igneel schatte dat hij ongeveer wel een halve meter hoger was dan Igneel en Doja. Hij hoorde Aigo en Doja praten, maar hij luisterde er niet naar, het was merendeels meidenpraat. Was Aigo eigenlijk wel een meisjesarend? Igneel dacht er kort over na, maar die gedachte werd weggespoeld door de golf die aankwam. Hij voelde de hand van Doja op zijn zij, glimlachte naar achter, en surfte toen de golf binnen. 'Whoo!' klonk de genietende stem van Igneel. Als Igneel genoot, genoot Happy meestal ook, en dat hoorde je ook weer aan zijn schattige hoge en genietende stem, van beide. Igneel had eigenlijk best wel een hoge stem. 'Kijk en leer, neem ik aan. Haha!' sprak en lachtte Igneel toen.

- flut post Sad

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   za aug 27, 2011 10:50 am

Doja genoot van de stem van Igneel. Het was geen zware mannenstem, dat ze eigenlijk ook niet bij hem zou verwachten. En Happy was schattig met zijn schattige stemmetje. Aigo keek naar Happy en merkte dat hij de kat erg goed mocht. De kat was gewoon een fijne prater en hij was ook wel grappig. Hij streek opnieuw op de schouder van Doja neer, die zich krampachtig aan Igneel vasthield en glimlachte. Ze sloot haar ogen. ‘Oh nee, de golf gaat ons innemen!’ zei ze in paniek, maar Igneel leek wel de juiste bewegingen uit te voeren, aangezien ze niet misgingen. Ze sloot haar ogen en liet toen haar melodieuze stem roepen. ‘Jahoe!’ riep ze lachend, waarna ze haar eigen armen weid uitspreidde. Haar ogen waren gesloten en ze had haar hand, die eerder op de zij van Igneel lag, losgelaten om te kunnen genieten van de evenwicht die ze hier had. Genietend opende ze haar ogen weer en keek naar de golf, waar ze uiteindelijk uitgingen. ‘Dat was leuk!’ zei ze en ze lachte. Op dat moment ging het fout. Ze verloor haar evenwicht doordat ze zo enthousiast deed en ze ging kopje onder. Voordat ze zich naar boven kon duwen, voelde ze zeewier om haar voeten sluiten. Ze gaf een ruk aan haar been, maar het lukte niet om zichzelf te bevrijden. ‘Oh nee,’ zei ze zwakjes, dat half verstoord werd doordat ze onder water was. Ze zag de bubbels naar de oppervlakte drijven, maar zijzelf kon zichzelf niet bevrijden. Verwoed begon ze te stampen tegen het zeewier, maar het lukte niet. Ze voelde hoe ze haar adem langzaam aan het verliezen was en hulpeloos liet het meisje haar armen naast haar zakken en sloot haar ogen. Zou Igneel al gemerkt hebben dat ze nu wel heel lang onderbleef?

Aigo streek bezorgd neer op Igneels schouder. Helaas kon Igneel hem niet verstaan, anders kon hij zijn zorgen delen. Hé! Misschien kon hij het tegen Happy zeggen en dan zei Happy het waarschijnlijk tegen Igneel. ‘Doja blijft nu wel heel lang weg! Ik maak me zorgen! Zou ze gezonken zijn?’ vroeg hij aan Happy, hopend dat hij het katje hiermee de goede boodschap overgaf. Hij keek naar beneden, maar kon haar niet vinden. Waar was ze toch? Hij zuchtte even en keek naar Igneel. Hij pikte met zijn snavel tegen de wang van Igneel en keek met zijn vleugels klappend naar beneden, waar Doja verdwenen was. ‘Zeg tegen Igneel dat Doja aan het verzuipen is!’ zei hij op zijn niet echt beleefde taal naar Happy toe.

- Ik denk dat je hier wel inspiratie van krijgt! :P -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   za aug 27, 2011 11:09 am

Igneel zag ook dat Doja genoot, en dat deed hij dus ook. Dat was leuk, klonk het van Doja. Igneel keek haar glimlachend aan. Het was ook wederzijds. Misschien moesten ze wat vaker iets doen, schoot het door Igneel's hoofd. Hij dacht aan hoe 't zou zijn als .. Laat maar! Igneel dacht even verkeerd, en glimlachte. Hij zag dat Doja viel van de plank, en uit het ringetje gleed. Hij zag ook meteen dat Aigo zich zorgen maakte, aangezien hij in Igneel's wang pikte. Ook Happy was bezorgd om Doja, en zei dat dus gelijk tegen Igneel, maar hij had de kans niet want gelijk wanneer Doja viel sprong hij het water in, en dook diep naar beneden. Ze was wel erg diep gevallen. Hij zag dat ze vast zit aan 't zeewier, en 't was ook noodzakelijk om 't weg te halen, aangezien ze anders verzoop. Hij hield zich vast aan een steen die op de bodem lag, aangezien hij anders naar boven zou drijven, en rukte met volle kracht het zeewier weg. Dankzij de volle kracht trok hij het zeewier uit de grond, en je hoorde Igneel lachen, door de bubbels. Hij pakte Doja op, zwom naar boven met een grote zorg, en liep aan de rand van 't strand. Hij was aan de oppervlakte, gelukkig! Hij zag dat Doja nogsteeds niet bij zinnen was, oftoewel ogen gesloten en ja, ogen gesloten. Igneel drukte één keer zacht op der buik met twee handen, waardoor je meestal water uitproest. Hij keek even naar Happy en Aigo, die volgens Igneel nog boven de zee aan 't vliegen waren. Igneel twijfelde geen moment wanneer hij dacht aan mond op mond beademing. Hij deed 't gewoon, mond op mond beademing. Igneel wreef even over Doja's wang wanneer hij klaar was, en keek glimlachend maar ook bezorgd naar Doja. 'Komop..' zei Igneel toen bezorgd. Hij voelde al bijna tranen in zijn oen komen, aangezien hij dacht dat ze misschien zou sterven, of was 't vanwege de zorgen?

- Goed of slecht? Cijfer van 1 tot 10? -

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   za aug 27, 2011 11:27 am

Donker. Duister. Doja’s ogen hadden zich gesloten zodra het contact met het water zich had vertoond. Haar ogen prikten, maar dankzij dat zij ze nu gesloten hield, was het weg. Het voelde als ijskoude messen die door haar sneden. Ze voelde alleen vaag nog een hand die zich rond haar middel had gesloten. Het was stil. Ze haalde adem toen ze voelde dat het contact met het water verbroken was, hoorde iets en voelde iets zwaars op haar buik. Ze spuugde een beetje water uit, maar het grootste deel zat er nog. Ze voelde twee warme lippen op de hare en voelde lucht in zich komen. Ze voelde zichzelf kreunen en diep in- en uitademen. Ze spuugde het overige water uit en haalde zo snel mogelijk adem, wat klonk als het puffen van een vrouw die van een kind moest bevallen, maar dan ook weer net niet. Aigo had Doja opgemerkt en streek naast haar neer, met zijn pootjes in het zand. Hij keek naar Doja en pikte in haar wang, om te zien of Doja haar reactie daarop gaf. Dat deed ze inderdaad en ze glimlachte toen ze naar Igneel keek. De zwakte in haar lijf was diep, maar ze kon het toch niet laten om hem te bedanken. ‘Bedankt,’ fluisterde ze zachtjes. Haar stem klonk zwak en gebroken, alsof een jongen waarvan ze zielsveel hield haar net voor haar hele leven verlaten had om in te wonen bij een ander meisje, die zij haatte. Die mooier dan haar was, meer skills had en een prachtige, mooie, slanke lijn in zich had. Zo voelde het ongeveer, zo was haar stem ongeveer. Ze probeerde dit algauw te vergeten. Soms kon ze zich echt ook zo inleven in die dingen. Ze kneep haar ogen dicht en opende ze ze weer. Igneel.

Ze keek hem aan en glimlachte opnieuw. Ze voelde zich zwak, te zwak om te praten tegen hem, maar in haar ogen was een glinstering van dankbaarheid te onderscheiden. Aigo keek naar haar en streek op Igneels schouder neer, waarna hij zijn gevederde kop even tegen Igneels wang liet gaan en streek op Doja’s buik. Doja keek naar beneden. Ze had geluk dat het zeewier haar bij haar been had gepakt en niet bij iets anders. Als het om haar polsslagader gesloten zou hebben, dan zou ze een minder grote kans hebben gehad om weer te wekken uit die eenzame, diepe, koude slaap. Ze bleef liggen en sloot haar ogen even weer. Ze kon niet opstaan, voelde zichzelf erg zwak, maar was wel blij dat al dat gore, zoute water uit haar mond was. Haar keel voelde droog aan, maar ergens ook weer nat. Ze slikte even en keek Igneel dankbaar aan. ‘Dat was erg… moedig van je,’ zei ze en ze keek hem nogmaals met een dankbare blik aan. Aigo merkte dat ze moeite had met praten en keek nu nog meer bezorgd naar haar. Hij keek even naar Igneel en toen naar Happy. ‘Bedankt, maatje,’ zei Aigo tegen Happy, voor het zeggen tegen Igneel, alhoewel hij zelf ook wel zijn deel aan had meegedaan. Hij keek rustig naar Doja en liet zich toen tevreden in de lucht gaan. Doja moest hoesten, waarmee nog meer water uit haar mond kwam. Ze kokhalsde bijna en hield haar hand krampachtig tegen haar buik, waarna ze zich verslagen liet liggen. Ze rolde zich toen op toen een ijskoude rilling door zich heen drong. Een zwaarte kwam in haar hoofd en alles wat ze nu op dit moment wenste, was haar fijne bedje waarin ze kon liggen. Ze glimlachte en sloot haar ogen toen.

Ze viel nog net niet in slaap, maar het was er niet ver van weg. ‘Igneel,’ verliet haar lippen, als een tedere, zachte fluistering. Hier had ze echter zelf geen boodschap aan, evenals dat ze het merkte dat ze zijn naam zo uitsprak. Het kwam door de plotselinge vermoeidheid dat haar val met zich mee had gebracht, maar ook gewoon om het gezeur in haar hoofd om een lekker, warm plekje. ‘Weet jij misschien ergens een plek waar het warm is?’ zei ze en ze hijgde zachtjes nadat ze die vele woorden had uitgesproken, aangezien de lucht nog niet voldoende in zich had verspreid om veel te kunnen zeggen. Aigo liet zijn blik vanuit de lucht naar Doja glijden en vloog weer heen en weer. Hij liet zijn bekende geluid horen zoals elke arend deed en liet zich toen vliegen naar de zee, waar hij een vis oppikte in de lucht en die doorslikte. Doja keek ondertussen naar Igneel. ‘Warmte,’ fluisterde ze en een nieuwe rilling drong door haar heen, terwijl ze zichzelf als een balletje oprolde en de koude trek niet uit haar kon laten. ‘Geef me warmte,’ fluisterde ze opnieuw, er totaal niet bij stilstaand welke woorden ze zei. Ze glimlachte en sloot haar ogen, waarna ze zich bewoog richting Igneel en haar hoofd tegen zijn been legde, wat er vast voor een omstaander heel raar zou uitzien, maar waar Doja niet echt bij stilstond. Ze kon zich maar een warmte indenken: Igneels lichaam. Ze dacht dan ook niet aan haar eigen moves, waarmee ze zichzelf misschien wel kon opwarmen, maar zelfs daarvoor had ze niet genoeg kracht. Voor haar eigen krachten had ze geen kracht meer, alleen maar voor slapen. Ze wou dat ze bij iemands huis was, met een warm bed. Haar ogen keken haast smekend naar Igneel.

- Een 9 Wink Whooot! Lange post ^^ -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   za aug 27, 2011 12:05 pm

Een kleine traan drupte uit de ogen van Igneel. Hij was erg geschrokken, aangezien Doja maar niet bijkwam. Had hij eindelijk een leuk iemand gevonden.. Ook Aigo en Happy leken geschrokkken te zijn, van de val van Doja. Nouja, bijna iedereen zou wel geschrokken zijn, die dichtbij Doja was, bedacht Igneel. Igneel zag dat Doja wat water uitspuugde, maar niet erg veel. 'Komop.. Je kunt 't!' moedigde hij Doja aan, nouja, iemand aanmoedigen was niet 't juiste moment, maar wat moest hij dan doen? Haar laten sterven, op zoon mooie stranddag? Mooi niet! Igneel keek nog even ernstig naar Doja, en zag dat Happy okalweer kwam aanvliegen. 'Happy, kan je een handdoek gaan halen? Een extra warme, alsjeblieft.' zei Igneel toen snel tegen Happy. Zelfs Happy had Igneel nog nooit zo gezien, maar dat kwam misschien omdat Igneel nog nooit in zulke situaties verwikkeld zat. Verwikkeld? Het was niet een slechte situatie, eigenlijk wel, geen leuke, maar .. whatever! 'Aye sir!' riep Happy dan weer, en kwam binnen een paar seconden aangevlogen met een grote handdoek. Igneel pakte de handdoek aan, en wikkelde Doja erin. Niet echt wikkelen, hij tilde Doja op, legde de handdoek onder haar, en liet happy de handdoek om Doja doen. Nog meer draaien zou niet echt werken, want in je eigen kots liggen is ook niet fijn, nee. Igneel hield Doja stevig vast tegen hem aan, en nog een paar tranen drupten op de grond. 'Laat me niet zo schrikken..' zei hij toen tegen Doja. Een klein lachje verliet Igneel's lippen, en Igneel legde Doja vervolgens weer rustig op de grond. Igneel zat op zijn knieën naast Doja. Igneel vond haar wel leuk, zoals Happy al eerder zei, met z'n rollende tong. Igneel keek diep in de ogen van Doja, alsof hij erin verdronken was. Ze waren prachtig, en ook zag Igneel de dankbaarheid van Doja erin. 'Geen dank. Je zou volgens mij 't zelfde gedaan hebben.' zei Igneel toen vriendelijk. Hij kende het gevoel niet wat hij voelde nu, was 't verliefdheid? Hopelijk niet, want hij vond 't te snel gaan dan. Hij .. waarom denk ik er zelfs over?! Igneel keek met ogen van iemand die je meteen zou vertrouwen, eigenlijk. Hij zou eigenlijk wel nog een keer mond op mond beademing willen geven bij Doja, hihi! Hij hoorde Doja weer praten. 'Wat moet dat moet, dat zei je eerder. En voor vrienden doe je zoiets, zonder te aarzelen. En ik zie jouw als een vriend, dusja..' zei Igneel toen. Hij klonk op 't laatste een beetje nerveus, maar dat scheelde Igneel niks.

Happy keek op van Aigo, die ineens tegen hem begon te praten. 'Jij ook bedankt, maatje. Volgens mij vinden ze elkaar llllllleuk.' sprak Happy dan weer met een rollende tong, lachend. Ze konden weer met z'n allen lachen, ook Igneel kon weer lachen. Hij was werkelijk erg geschrokken, en dacht dat hij Doja zou verliezen, meteen na de eerste ontmoeting. Igneel zag dat Doja weer water uitproestte, en wist dat hij iets moest doen. 'Zet je schrap, dit kan misschien een klein beetje zeer doen, of je kunt er van schrikken, maar ik bedoel 't goed.' sprak Igneel toen, waarop hij nogmaals Doja reanimeerde, zodat ze misschien al 't water weg kon proestte, dat er nog in zat. Igneel keek Doja glimlachend aan, want ze sprak zijn naam uit. Ze was al bij woorden, maar nog niet bij zinnen. Bijna bij zinnen tenminste. 'Wat is er?' zei Igneel met zijn zachte stem tegen Doja. Je hoorde dat Igneel nog best bezorgd was, aan zijn stem. Hij keek naar Doja, en ook even naar Aigo en Happy, maar vooral naar Doja. Ze was eigenlijk wel mooi.. Doja wou naar een plek waar 't warm was. Igneel dacht even aan de binnenkant van een draak die vuurspuwt, maar schudde zijn hoofd gelijk bij die gedachte. Igneel tilde Doja op, en zette een stap naar 't zuiden toe, oftoewel de Fire Country. 'Bij mij thuis.. als je dat niet erg vind tenminste. Het is er wel een beetje rommelig, aangezien ik nooit bezoek heb. Ik houd 't huisje warm met me eigen vuur, dus warmte heb je er wel.' zei Igneel toen lachend. Hij zag dat Doja zich als een klein balletje maakte, en dat ze naar warmte snakte. Igneel maakte wat rare mondbewegingen, en liet vervolgens een kleine vlam boven Doja komen, die na een paar seconden weer wegging. De vlam was erg heet, vooral omdat je dichtbij was, maar daar verlangde Doja toch naar? Igneel keek naar Doja, die bijna zat te rillen van de kou. Igneel hield Doja nu dicht tegen hem aan. Igneel's lichaamswarmte was ook wel weer heet, aangezien Igneel net een vuur van binnen liet komen. Igneel liep vervolgens naar een hutje toe, dat te huur stond. Igneel twijfelde nogmaals geen moment, en zette al zijn geld in een vakje waar je geld in moest stoppen. Het was erg duur, maar alles voor Igneel's vrienden. Ook Happy stopte er 5 euro in, die hij in zijn groene kleine rugtas had, die om hem heen hing. Het was alleen maar een zachte stof, waar je kleine dingen in kon stoppen. Igneel legde Doja in een bedje, nadat hij het bedje van beneden verwarmde door vuur naar zijn handen te laten stromen. Het bed was van onder gloeiend heet, maar van boven lekker warm. 'Rust maar uit, sch-' zei Igneel toen. Hij zei bijna schat.. Wat was er toch met hem? Nadat Igneel dat zei, hoorde je de vrolijke, hoge lach van Happy in de achtergrond. Igneel keek met ogen tot spleetjes Happy aan, om te seinen dat hij dat niet moet doen. De deur van 't hutje was nog een beetje open, want Aigo moest er ook in komen. Igneel dacht eigenlijk nu wel overal aan! Igneel stopte vervolgens Doja in het dekbed, dat erg warm was, vooral door Igneel's verwarming onder 't bed, eerder daarnet. Igneel dacht dat ze nog wel wat warmte erbij wou hebben, dus ging hij gewoon naast Doja liggen, en ook zijn arm ging om Doja's lichaam heen. Ook Igneel sloot zijn ogen. Wat een dag, of een uurtje..

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   za aug 27, 2011 12:22 pm

Glimlachend keek Doja naar boven. ‘Ik wil alleen maar warmte,’ zei ze en ze glimlachte hem toe. Al bracht hij haar naar een zwijnenstal met een open haard, dan wou ze er nog naartoe. Haar lichaam snakte zo erg naar warmte dat ze er zelf niet meer tegen kon. Ze sloot haar ogen en liet zich geleiden door Igneel. Waarschijnlijk gingen ze naar zijn huis. Ze sloot haar ogen en kreeg lichte blosjes op haar wangen, iets wat ze vaker kreeg als ze in slaap wou vallen. Echt heel irritant en het bracht de verkeerde ideeën. Ze grinnikte even en voelde de handdoek lekker om zich heen, waar ze zich tegen nestelde, maar ook tegen Igneel, die haar vasthield. Was ze niet te zwaar voor hem? Nou ja, ze hoorde hem in elk geval niet kreunen van de pijn, dus ze was in elk geval niet zwaar. Gelukkig maar. Aigo vloog het huisje binnen en keek toen naar Happy. ‘Kijk, dit heb ik je voor je meegenomen!’ zei de arend vrolijk en hij legde een vis neer voor Happy. Hij had het eerst zelf willen opeten, omdat het zo smeuïg uitzag, maar had zich toen bedacht dat Happy nog niks gegeten had. En Doja die at nauwelijks was. ’s Morgens een broodje en ’s avonds een broodje. Nou ja, als ze daarop kon leven, maar Aigo vond het een slechte eetgewoonte, maar hij at zelf ook maar twee vissen per dag, die hij van de zee kreeg als hij ging jagen. Dan liet hij Doja wel alleen achter, maar Doja was dan misschien onhandig, ze stapte niet in zeven sloten tegelijk. Doja nestelde zich tegen het bed aan. Een tevreden glimlach kwam om haar lippen. Ze hoorde Igneels woorden en bedacht zich waarom hij stopte. Wat had hij willen zeggen?

Vragend keek ze hem aan, maar omdat Igneels lichaam naast haar kwam, liet ze haar vraag rusten. Toen ze zijn arm om zich heen voelde, was dit een soort uitnodiging om dichterbij hem te gaan. Ze kroop in zijn richting en legde haar hoofd op zijn borstkas. Ze sloot haar ogen en voelde dat de vermoeidheid langzaam ruimte in zich nam. Aigo keek tevreden naar Igneel. ‘Ja, oké, je hebt gelijk, die twee houden van elkaar!’ zei hij tevreden tegen Happy, waarna hij opzij keek en daarmee eigenlijk stiekem wou checken of dat hij de vis ook werkelijk opat of dat hij het vies vond. Hij liet zich op het dekbed zakken en legde zich tevreden neer. Oh nee, een arend moest een voorbeeld geven voor alle andere arenden, niet zich neerleggen! Trouwens, hij sliep altijd liggend, hoe raar dat ook klonk. Ideetje van Doja, de gek. Doja liet een tevreden geluidje horen, wat overigens erg schattig klonk en voelde dat ze in een diepe slaap viel. Haar andere arm had ze onwillekeurig om Igneels buik gelegd en haar hoofd lag nog altijd op zijn borstkas, maar zelf had ze er geen werkelijk benut van. Aigo kon haar reactie zich nu al inprenten als ze wakker zou worden. Ze zou blozen, iets stamelen en uit bed rollen, daar kon je van op aan. Hij keek tevreden naar het glimlachje van Doja, teken dat ze zich gelukkig voelde. Aigo legde zich op zijn rug en viel ook in slaap, hoe raar dat ook mocht klinken van zijn slaappositie.


- Naha, vandaag is het Doja-dag! :P AWESOMENESS -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   za aug 27, 2011 1:00 pm

- XD, ik doe wel ff alleen Igneel zo, want anders duurt t lang -

Igneel keek naar Doja. Ze wou alleen maar warmte, die had ze nu. Igneel vond het opzich wel een leuke dag. Eerst een leuke mondopmondbeademing, mwuahaha! Normaal dacht Igneel eigenlijk niet veel, maar vandaag wel. Ook dacht hij aan 't gevoel dat hij eerder had. Een grappig gevoel in zijn buik. Dat was toch .. nee! Dat kon niet! Nee! Igneel opende zijn ogen, en zag dat Doja nog gewoon rustig in zijn armen lag, nouja, niet echt erin, figuurlijk. Igneel was eigenlijk zijn geld al kwijt, aan dit huisje. Maarja, alles voor zijn vrienden.. of.. nee! Igneel, zet het uit je hoofd! Het leken wel twee Igneel's die in Igneel's hoofd rondspookten. De liefdes Igneel en het tegenovergestelde. Hij hoorde een klein melodietje in zijn hoofd. Dat had hij vaker, als hij zich prettig, gelukkig of gerust voelde. Hij voelde 't alle drie, dat wist hij zeker. Doja was voor Igneel meer dan een vriend. Igneel zou misschien zelfs zijn leven wagen voor der. Igneel had dat ooit voor iemand anders gedaan, en die persoon was ook Igneel met haar leven dankbaar. Pff. Als je je maar niet in de nesten wikkelt. Waar denk je nu weer over, Igneel?! Je moet goed voor Doja zorgen! klonk het ineens in Igneel's hoofd. Onee, het was de stem van Happy, fluisterend in Igneel's oor. Igneel dacht eerst aan eten halen, maar.. huh? Ze konden ook naar Igneel's huis gaan, aangezien hij erg veel eten, drinken, en het warmste bed van heel de wereld! En dan is 't ook nog een 2 persoons! Igneel zag 't al voor zich, samen met .. Aargh! Hij denkt aan de verkeerde dingen! Igneel zag dat Happy een vis werd bezorgd door Aigo. 'Dankje.. Wil je een hapje?' sprak Happy vrolijk tegen Aigo. Iedereen was wel vrolijk nu, vond Igneel. Igneel hoorde het schattige genietende geluidje van Doja. Wat een schatje was 't toch ook.. ARGH! Igneel, je denkt verkeerd! Igneel keek nu Doja aan. Igneel was ook best wel moe. Maar hij zou niet in slaap kunnen vallen, of wel? Igneel dacht terug aan vroeger. Hij heeft ook Happy op laten groeien, sinds dat Happy een ei was. Hij sliep bijna nooit, behalve wanneer Happy ook sliep. Wat een schatje was Happy toen. Igneel keek even naar Aigo, die ook begon te slapen op 't dekbed. Happy vloog ernaar toe, en trok zijn vleugels gelijk weer in, nadat hij zich naar Aigo neerzetten. Ook Happy ging slapen, precies zoals Igneel dat altijd deed. Met zijn twee handjes onder zijn wang dat op 't dekbed lag, of onder de kussen, maar die had hij nu niet. Happy liet een schattig genietend geluidje horen, zoals wanneer je wakker word. Zo van ''mwuheh!'', wanneer je je uitrekt. Igneel was ondertussen in slaap gevallen, met zijn arm nogsteeds stevig om Doja heen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   za aug 27, 2011 1:14 pm

Doja zuchtte en werd wakker. Maanlicht scheen door het raam en ze opende nu haar ogen volledig, om het maanlicht te aanschouwen. Even moest ze zich weer herinneren wat er ook alweer gebeurd was. Bijna verdronken, naar een huis gegaan, Igneel die zijn armen om haar heensloeg en zij die dat accepteerde, schemering en de vage geluiden van de golven van de zee. Allemaal kwam het in een flits in haar hoofd en eigenlijk was het te veel om te onthouden. Ze zuchtte en schudde haar hoofd. Ze keek omhoog en zag Igneel slapen. Verbaasd merkte ze dat zijn arm nog steeds om haar heen lag en zij nog steeds haar hoofd op zijn borstkas had. Dat wou dus zeggen dat hij het niet erg had gevonden dat ze deze handelingen bij hem gedaan had. Ze glimlachte even om dat. Aigo was schattig tegen Happy aan in slaap gevallen. Ze leken nu al goede vrienden te zijn, net zoals zij en Igneel. Ze keek omhoog naar zijn gezicht. Hij zag er ongelooflijk schattig uit als hij sliep. Ze verzette zich een beetje en legde haar armen over elkaar heen, waarna ze zo steunend op zijn borst naar hem keek. Ze verplaatste haar lichaam zodat het net niet op hem lag en legde haar hoofd op haar handen, waardoor ze blik had op zijn kin. Rustig begon ze zijn gezicht te onderzoeken naar donshaartjes. Ze vond het alleen als ze heel goed keek. Ze liet haar vinger zacht over zijn lippen glijden, naar zijn kin en toen naar zijn keel. Het voelde allemaal zo zacht en betoverend aan. Ze glimlachte. Een schrok ging door haar heen. Wat deed ze nu weer? Dit was niet normaal! Zo moest ze zich niet gedragen! Geschrokken keek ze, maar hij leek niet wakker te zijn van haar handelingen. Gelukkig!

Aigo verplaatste zich en viel daardoor half op het dekbed. Doja had blosjes op haar wangen, kroop een beetje achteruit, was hierbij vergeten dat het bed niet zo heel erg breed was en viel op de grond. Het wonder was dat het dekbed van haar afrolde en gewoon op zijn plaats bleef, zodat Igneel het waarschijnlijk niet eens kon voelen. Ze keek naar Aigo, die naar haar keek. ‘Ik wist dat dit ging gebeuren!’ zei hij triomfantelijk en Doja had een verlegen grijns om haar gezicht en wreef over haar achterhoofd. ‘Wat moet ik nu doen?’ vroeg ze. ‘Terug bij hem gaan liggen. Hij heeft niks gemerkt, hoor!’ zei Aigo en hij leek zeker te zijn van zijn zaak. Doja haalde haar schouders op, kroop terug in bed en legde haar hoofd tegen Igneels schouder. ‘Je ligt lekker,’ bevestigde Aigo en Doja bloosde. ‘Hij heeft gewoon een warme arm!’ protesteerde ze. ‘Dat zeggen ze allemaal,’ verzuchtte Aigo en hij keek Doja aan met een triomfantelijke blik. ‘Als blikken konden doden,’ prevelde Doja. ‘Lag ik hier nu dood op de grond!’ maakte Aigo haar zin lachend af. Doja zuchtte. ‘Probeer nu maar wat te slapen, het is nacht!’ zei Aigo en hijzelf viel al in slaap. Doja sloot haar ogen, maar kon de slaap niet vatten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   za aug 27, 2011 1:46 pm

Igneel was nogsteeds aan 't slapen, en hij snurkte niet. Dat vond hij zelf irritant, dus hij deed 't gewoon niet. Netzoals zweten. Dat deed hij alleen als het superduper warm was. Igneel opende langzaam zijn open, door de knal dat Doja viel, alhoewel hij 't niet gemerkt heeft. 'Hihi..' klonk het zacht vanuit Igneel's lippen. Hij was nogsteeds in zijn droom. In die droom was hij samen met Doja aan 't spelen, en in die droom kon ook Doja zo goed surfen als Igneel al kon. Igneel had het haar in de droom geleerd. Igneel viel vervolgens weer in slaap, na het hihi geluidje van 'm, maar ook Happy scheen wakker te worden. Hij zag dat Aigo tegen Doja aan 't praten was, en keek met ogen tot spleetjes Aigo aan. 'Wassgebeurd..?' zei Happy zacht. Hij was netzoals Doja vergeten water gebeurd was. Hij zag dat Aigo tegen Happy aanlag. Happy schrok zich hierbij wel even, want hij wist niet wat er gebeurd was. Ook zag hij .. oh, daar is ie! De tortelduifjes? Happy gniffelde even, maar viel vervolgens weer in slaap. Igneel bewoog bijna niet, alsof hij dood was. Een stijve hark dat ie was. De tijd vloog dus echt werkelijk voorbij. Hoelaat was 't eigenlijk? Igneel was weer eventjes een klein beetje wakker, en keek even kort in 't rond. Hij zag dat Doja wakker was, en ook hij werd wat beter wakker. 'Slap kindje slaap, daarbui lopt en ap, en ap me..' zong Igneel, alsof hij dronken was. Zijn stem was zoals gewoonlijk wel weer zacht, en aan zijn stem te horen hoorde je gewoon dat hij vrolijk was. Hij was blij dat dat eerdere gedoe voorbij was. Hij kwam niet echt uit zijn woorden, maar ach.. Wat scheelde 't? Igneel trok zijn hoofd naar boven, en keek Doja aan. 'Alles goed?' zei hij toen vriendelijk, waarna vervolgens een lange gaap kwam.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   za aug 27, 2011 2:27 pm

Doja moest met de grootste moeite haar lach inhouden toen Aigo een scheet liet in zijn slaap. Dat deed hij wel vaker, maar het geluid was echt zo grappig en vooral nu ze bij Igneel en Happy waren was het grappig. Het was echt lang wachten. Ze keek naar het plafond en toen naar Igneels gezicht die op slapend stond. Ze liet haar hand glijden naar zijn borst en toen naar zijn hals, zonder dat haar vingers hem aanraakten. Ze observeerde hem even, aangezien ze geen idee had wat ze anders moest doen. Ze liet zijn ogen over zijn rozige haren glijden, iets wat ze eigenlijk alleen nog maar bij meisjes was tegengekomen, maar wat Igneel best wel leuk stond en wat wel bij hem paste, ook bij zijn vrolijke karakter. Zou hij soms…? Ze moest haar lach inhouden bij die vraag. Het was dan ook echt zo’n domme, achterlijke vraag. Ze voelde schaamte opkomen. Stom hoofd. Zulke dingen mocht ze niet denken. Ze kreeg een rode kop en grinnikte toen even. Igneel zou er toch niet achterkomen en als hij erachter kwam, zou hij het misschien niet zo heel nauw nemen. Ze had de vraag niet helemaal afgemaakt in haar hoofd, maar ze kreeg blosjes als ze eraan dacht. Ze had namelijk gedacht of hij misschien op haar zou vallen. Dat was echt een stomme vraag. Ze snapte dan ook niet hoe ze er op kwam. Ze keek om zich heen en zuchtte even, toen ze opeens opzij keek. Ze grinnikte. ‘Het is wel een schaap hè, Igneel,’ zei ze zachtjes en ze glimlachte. ‘Met mij gaat alles goed. Ik heb lekker geslapen,’ loog ze, aangezien ze de rest van de nacht maar een beetje had zitten woelen en ook eigenlijk omdat ze niet terug op zijn borstkas in slaap wou vallen.

Ze keek hem met lichte blosjes op haar wangen aan. Zou hij het gevoeld hebben? Hij had zijn arm om haar heengeslagen, maar misschien was het wel automatisch geweest. Ze keek hem blozend aan en verborg haar hoofd, door die een beetje naar beneden te richten. Glimlachend keek ze opzij naar Igneel. Ze zuchtte even. ‘En hoe gaat het met jou?’ stelde ze haar wederkerende vraag glimlachend aan hem. Ze was verschrikkelijk moe en dat was eigenlijk ook wel te zien aan haar handelingen, maar Doja probeerde het zo veel mogelijk te negeren en probeerde zich te concentreren op Igneel. Ze liet haar ogen naar zijn ogen glijden. Aigo was ondertussen ook wakker geworden en maakte Happy snel wakker. ‘Kom, we gaan ze bespioneren,’ zei hij zachtjes, zodat Doja hem zeker niet zou horen en zou weten dat hij wakker was. Hij boog zich zo zodat hij niet zichtbaar was achter de dekens, maar Doja zou zich daar normaal niet druk om maken. Stilletjes luisterde hij scherp naar wat ze zeiden. Doja legde ondertussen haar hoofd gevaarlijk dicht in de buurt van zijn borst, maar net niet ertegen, terwijl ze haar ogen van vermoeidheid heel even sloot, maar wel gewoon wakker probeerde te blijven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   za aug 27, 2011 3:07 pm

Igneel had zijn ogen nogwel gesloten, aangezien hij zo moe was als maar zijn kan. 'Wie is een schaapuh' klonk de stem van Igneel. Hij lachte even kort omdat hij erg moe was, want hij werd ongewild wakker. Het was wel fijn, zo, met Doja. Het was ook wel leuk, Doja was ook wel leuk, en der haar .. HE! IGNEEL! NIET DENKEN MAAR DOEN! Ik bedoel.. Igneel, je kan nu niet verliefd raken! Je moet voor der zorgen! Argh.. Igneel wou zichzelf een klap verkopen, maar in plaats van dat viel hij uit 't best wel kleine bed, en rolde tegen de deur aan. 'Bwuh..' zei Igneel toen hij eindelijk klaar was met rollen, en vallen, en wat er ook gebeurde. Hij dacht even terug aan daarstraks, of een paar uurtjes geleden, hoe laat was 't okalweer? Hij viel eerst tegen Doja aan, wat later viel Doja wanneer ze samen gingen surfen, en toen had Igneel haar mond op mond beademing gegeven (AWESOMENESS) en toen was Igneel zijn geld kwijt aan dit huisje. Maarja, alles voor vrienden. Meer dan vrienden. Goede vrienden? Liefde? HE! IGNEEL! NIET DENKEN! Althans, niet daarover. Igneel was weer bij zijn bewustzijn, en klom weer op 't bed. 'Moet je ook 's proberen!' zei Igneel lachend. Hij was wel erdoor wakker. 'Met mij, alles goed hoor. Zeg eens, ben je wel eens bij Snow .. Snow Islands geweest, sch-- wezen schaatsen!' sprak Igneel snel. Hij wou eigenlijk schat zeggen, wat was er toch met hem? Hij liet zichzelf van 't bed vallen, maar liet 't lijken of 't perongeluk was. Hij kon geen klap geven in de buurt van de knap.. ARGH! Igneel dacht snel terug aan een gebraden kip! Hmm, jammie jammie! Zo'n lekker stukje vlees .. oeh lala! Igneel keek weer glimlachend naar Doja, maar dit keer ontblootte hij zijn witte tanden, die hij volgens zichzelf nog niet aan Doja had laten zien. Happy keek naar Aigo. 'Aye san!' fluisterde Happy tegen Aigo, doelend op het bespioneren plannetje! Haha! Happy liep geruisloos naar Igneel toe, en pakte een zwarte lap stof eruit. Twee lappen, nadat Happy ze uit elkaar beet. Happy deed de lap stof om 'm heen, en hij leek net een supercoole ninja! Happy liep vervolgens weer geruisloos terug naar Aigo, en bood hem de andere lap stof aan. 'Nin-nin!' zei Happy toen als een ninja, en ook hoe hij stond was echt als een - nep - ninja. 'Je bent aardig.' zei Igneel toen. Hij blooste nadat hij 't zei, maar niet zoals wat eerder, dit keer was 't wel milt.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   za aug 27, 2011 4:54 pm

Glimlachend keek Doja om naar Igneel en grinnikte even. ‘Ben je eindelijk wakker? Zo klink je in elk geval niet!’ zei ze lachend en ze keek met fonkelende ogen naar zijn gezicht. Ze moest toegeven dat hij niet lelijk was. Helemaal niet, zelfs. Ze schrok van zichzelf en richtte haar aandacht algauw op wat hij zei. ‘Ja, daar ben ik wel al eens geweest! En toen viel ik heel hard op mijn gezicht!’ zei ze en ze grinnikte even. ‘Ik ga vaak op onderzoek uit, ook als ik les heb van mijn meester. Ik loop ’s morgens dan ergens naartoe en kom terug als de les begint, maar dan ben ik wel doodmoe!’ lachte ze en ze grinnikte even, terwijl ze haar blik op Igneel richtte. Aigo keek opzij naar Happy. ‘Ik kan die niet om doen met mijn vleugels, wil je helpen?’ vroeg hij een tikkeltje beschaamd aan Happy, waarna hij de lap stof in zijn vleugels probeerde te nemen. Het ging niet heel goed en het viel weer terug op de grond. Een beetje hulpeloos keek Aigo richting Happy. Ze bloosde. ‘Ik jou ook,’ zei ze en ze bloosde nog harder en keek verlegen naar de grond. Ze voelde gewoon dat de twee blosjes die haar erg schattig maakten op haar wangen verschenen waren en ze wou ze het liefst van haar gezicht verwijderen. Aigo had ondertussen onder de knie gekregen hoe hij het lap stof om moest doen. ‘Zo goed?’ vroeg Aigo toen hij de lap stof rond zijn hoofd gebonden had. ‘Jij ziet er wel leuker mee uit,’ zei hij en hij keek onzeker naar zijn eigen lichaam, alhoewel hij zijn eigen stof natuurlijk niet kon zien. ‘Je ziet er cool uit!’ complimenteerde hij zijn maatje en hij bukte zich gauw voordat de blozende Doja hem kon zien.

Doja glimlachte naar Igneel en legde nu haar hoofd helemaal tegen hem aan. ‘Sorry, je ligt gewoon fijn,’ zei ze lachend, zich blozend verontschuldigend, maar zich niet verplaatsend. Ze vond het fijn om bij hem te liggen. Ze sloot haar ogen en zou ook bijna in slaap gevallen zijn als ze de zachte ademhaling van Igneel niet hoorde. Maar dat was juist ook wat haar slaperig maakte. ‘Is het nog nacht?’ vroeg ze zich lachend af. Ze keek naar buiten, maar kon dankzij haar vermoeidheid niet veel opmaken van hoe het er daar uitzag. Ze sloot haar ogen en deed ze gauw weer open voor ze in slaap viel. Ze keek op naar hem en zette haar zij tegen de zijne, waardoor ze geheel tegen hem aanlag. Daardoor kreeg het bed ook meer ruimte. ‘Kijk hoe leuk ze liggen,’ zei Aigo en hij keek naar de twee, waarna hij bleef kijken en toen opzij keek naar Happy. ‘Wat vind jij?’ zei hij lachend. ‘Ik vind dat ze heel leuk bij elkaar passen!’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   za aug 27, 2011 5:45 pm

Igneel keek naar Doja. Hij bleef maar verdrinken, in de oceaan. Welke oceaan? De Doja's Ogen Oceaan. 'Ja.. nou.. uh.. Niks hoor!' zei Igneel toen maar. Hij was door Doja wakkergeschrokken, ja, letterlijk. Maar hij was ook wel blij dat hij wakker werd. In zijn droom .. vergeet t! Ik ga 't niet eens bedenken! 'Nou, ik ben daar laatst geweest. Maar, wat voor lessen volg je eigenlijk? Ik neem aan dat je een heel slim en moo--oedig meisje bent, he?' zei Igneel toen. Hoe vaak moest hij zich verbeteren. Eerst wou vond hij haar schat noemen, nu een mooi meisje, en.. ARGH!? Argh de argh de argh! 'Nou eh..' zei Igneel blozend, nadat Doja bekende dat ze Igneel wel aardig vond. 'Ik jou lekker meer.' zei Igneel toen, en hij liet zijn tong naar buiten komen. 'Hehe.' vervolgde Igneel zijn zin. Happy keek naar Aigo. Hij hielp Aigo met 't lapje stof om doen, en zag dat het wel cool stond. 'Ziet er goed uit, nin-nin!' zei Happy toen. 'Jep, ziet er goed uit, ninja Aigo! Nin-nin!' sprak Happy dan weer. Hij zag dat Aigo wegdook, en ook Happy sprong met een salto naar waar Aigo heenging.'Dus.. wat brengt jouw eigenlijk hier, naar Suto Beach? Het is best ver van de Fire Country.' zei Igneel toen, nogsteeds blozend. Happy keek naar de twee. De tortelduifjes. Waarom noemden ze 't eigenlijk duiven? En tortel? Wat was een tortel eigenlijk? Het liet Happy denken aan een wortel.. Happy had zichzelf uitgeschakeld in een denkwedstrijd, aangezien hij nu aan vis dacht. Vis! Vis! Vis vond Happy o zo lekker. Hij ging zelfs vissen voor vissen. 'Lets go, nin nin!' zei Happy toen, staand in zijn ninja pose, en vervolgens sluipend met ninja bewegingen (met name salto's en draaiende stappen) richting een beter zicht naar de twee. 'Doe ik 't goed, nin-nin?' zei Happy toen. Hij zat op een nachtkastje, en keek naar de twee. Igneel glimlachte terug naar Doja, en deed zonder te aarzelen zijn arm weer over haar heen. 'Ligt fijner.' loog Igneel toen. Het leek wel of hij in de wolken zat, letterlijk, maar samen met Doja dan wel weer. Dan zat je in de wolken, of nee, wacht, dat is toch met gedachtes? Het leek wel alsof Igneel en Doja in de zevende hemel zaten. Dat was 't juiste spreekwoord! Igneel hoorde vervolgens de melodieuze stem van Doja, en zette zijn oor meteen op scherp. 'Ach, al is 't middag, ik blijf liggen.' sprak Igneel toen zacht. Zijn stem klonk ook nu best wel melodieus, vooral omdat hij fluisterde, of door 't korte lachje nadat hij zijn zin afmaakte? Igneel voelde Doja weer bewegingen, en voelde dat ze meer tegen Igneel aanlag. Igneel deed nog net geen Yes! Igneel had ondertussen wel beseft dat hij gevoelens voor Doja had. Ondertussen zat Happy lachend te kijken naar 't spektakel. 'Ja he, echte tortelduifjes! Nin Nin!' zei Happy toen lachend. 'Ik ook wel. Het zou wel leuk zijn, dan konden wij ook samen spelen. Nin-nin!' zei Happy toen. Igneel liet vervolgens een zacht, maar wel een genietend geluidje horen, aangezien hij genoot van Doja's lichaamswarmte.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   za aug 27, 2011 6:13 pm

‘Tuurlijk ben ik een moedig meisje! Als het moet, bescherm ik heel mijn Country!’ zei de kleine meid stoer. Nou ja, ze was nu niet echt heel klein, maar zo noemde ze zichzelf soms wel, omdat ze soms echt het gevoel had dat ze klein was. Ze was niet veel groter dan Igneel, die was misschien net iets groter dan haar, maar het maakte haar dan ook helemaal niet uit. Ze keek naar Igneel en glimlachte even. ‘Ik blijf bij je liggen,’ zei ze zachtjes en ze genoot stiekem heel erg van zijn lichaamswarmte. Ze keek hem rustig aan en genoot zachtjes van hem. ‘Ja! Je doet het heel goed!’ complimenteerde Aigo hem. ‘En dan kunnen we altijd spelen en hun plagen als hun eens gaan zoenen!’ zei Aigo heel erg kinderachtig. Het genietend geluidje van Igneel deed Doja blozen en ze keek omhoog. Ze voelde hoe haar hart een paar slagen hoger ging kloppen en grijnsde zachtjes. Ze keek opzij en wou haar vinger bijna over zijn borstkas laten glijden, maar dat zou pas echt raar uitzien. Genietend sloot ze haar ogen en had zin om gewoon de hele dag te blijven liggen bij Igneel, lekker warm en lekker relaxen. ‘Het ligt hier echt fijn in dit bed! Heerlijk huis heb je!’ zei ze en ze keek hem daarbij even glimlachend aan, waarna ze haar ogen weer sloot en haar hoofd tegen hem nestelde. Als hij het niet fijn zou vinden, zou hij het toch vast wel laten merken of niet soms? Ze sloot haar ogen en genoot. Ze had haar hoofd weer op zijn borst geplaatst. Ja, ze zou het vast wel merken als hij het niet leuk vond. Ze sloot haar ogen en maakte zelf ook een genietend geluidje, terwijl ze met haar ogen naar zijn gespierde lichaam keek.

Toen pas kwam ze erachter dat ze nog steeds in haar bikini bij hem lag. Onmiddellijk verschenen er blosjes op haar gezicht. Ze had geen zin om nu kleding te gaan halen, maar zou het niet raar overkomen als ze hier zo’n beetje naakt bij hem bleef liggen? Nou ja, ze had dan wel een soort bovenstukje aan en ook iets voor haar onderstukje, maar ze lag hier dus wel mooi met blote benen en armen tegen hem aan. Ze voelde haar borst drukken tegen het bed en bloosde een beetje. Aigo keek ondertussen stiekem richting hun. ‘Ze liggen zo lief,’ zei hij en hij keek er even dromerig naar, alsof hij zelf droomde over een arend, een vrouwtje en hij samen. Hij schudde zijn kop en keek opzij naar Happy. ‘Als wij maar vrienden blijven vind ik het goed,’ zei hij en hij keek daarbij glimlachend richting Happy. Doja rook Igneels lekkere geur, dat zich verspreidde in haar neus. Zijzelf had een bloemachtige, lekkere, zoete geur. Ze sloot haar ogen en liet opnieuw een genietend geluidje horen, waarna ze bloosde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   za aug 27, 2011 6:49 pm

- Ik zie net dat Doja 2 cm groter is dan Igneel :OOOOO -

Igneel keek Doja aan, alsof ze een tekenmodel was. Die waren heel beroemd, omdat ze zich lieten tekenen. Ze waren ook heel mooi. Igneel had miljoenen tekeningen van ze. Ze zagen er super echt uit. (Fotocameras bestaan nog niet hier xd) Igneel loog eigenlijk ook niet. Ze was bijna een tekenmodel, alleen moest ze de baan nog accepteren. Diep van binnen hoorde je Igneel lachen, want als Igneel ineens echt ging lachen, dan zou Doja denken: waarom lacht die kerel? Igneel keek glimlachend nu naar Doja. 'Stoere meid die je bent.' zei Igneel toen. En in zijn gedachte benoemde hij haar ook mooi en lief en de allerbeste meid op de wereld, als je dat zo kon zien, ofzo. Wacht eens even, Igneel.. Je gaat weer op de verkeerde gedachtes uit! Happy keek naar Aigo, die Happy complimenteerde. 'Dankesjonnie, nin-nin!' zei Happy toen. Hij probeerde Duits. Of was 't de taal van de Oosterlingen? Achja.. Happy deed zijn hand als een vuist naar Aigo. 'Box, Nin-Nin!' zei Happy toen lachend. Igneel trok zijn arm, die al om Doja lag, steviger tegen haar aan, en Igneel viel bijna in slaap. 'Is 't hier zo heet of komt 't door jouw? Haha, grapje!' zei Igneel toen lachend. Hij kwam er nu pas achter dat hij al die tijd al in z'n zwembroek zat. Igneel's hele hoofd werd vuurrood van schaamte, en je hoorde hem nog net niet schreeuwen. Als hij niet bij Doja zou zijn, hoorde je AAAAAHAHAAAAA! Igneel zag dat Doja nu in der bikini lag. Oja, gelukkig. Ze waren van 't strand afgekomen.. Oja.. Igneel's hoofd was nogsteeds vuurrood van schaamte, maar nu omdat hij was vergeten dat Doja in een bikini lag. Happy keek, met voorbeeld van Aigo, stiekem naar de twee. 'Ja, als wij maar vrienden blijven, Nin-Nin!' zei Happy toen met zijn hoge piepstem. Hij sprak helaas wat luider, dat Igneel een beetje deed schrikken, en aangezien Igneel vergeten was dat hij Doja in zijn armen vasthield, trok hij Doja op zich, aangezien Igneel zich draaide naar waar Happy's stem vandaan kwam. Igneel werd nu nog roder dan vuurrood, en zijn ogen waren zo open als maar zijn kon, alhoewel dit veranderde naar spleetjes toe richting Happy. 'AAAHAA!' schreeuwde Igneel, alhoewel zachter dan hij normaal zou doen. 'S-sorry, Doja..' zei Igneel toen fluisterend in Doja's oor. Alhoewel, wanneer Igneel in Doja's oor fluisterde, kreeg hij de lekkere zoete geur van Doja binnen. Igneel's vuurrode hoofd kreeg alweer de normale kleur, maar Igneel keek nog wel met ogen tot spleetjes naar Happy.

- Leuk einde <3

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   za aug 27, 2011 10:42 pm

Aigo keek verbaasd opzij naar de vuist van Happy. Box? Hij stak zijn eigen vleugel uit en probeerde daarmee de vuist van Happy te raken. Hij glimlachte en keek naar Doja, die het volgende moment opeens op Igneel lag. Aigo schoot in de lach. ‘Goed gedaan, maatje!’ zei hij goedkeurend tegen Happy, aangezien Igneel nogal boos naar Happy leek te kijken. Doja zou nu waarschijnlijk ook vuurrood zijn. Met een vuurrode blik keek ze richting Igneel. ‘Uh…’ zei ze alleen maar en ze voelde dat haar vuurrode gezicht nog meer roder werd, als dat al kon. Ze sloeg haar ogen neer en keek hem toen aan. Zijn gezicht was wel heel erg dichtbij. Ze glimlachte. ‘Maakt niet uit. Ik neem aan dat je schrok,’ zei ze en ze volgde zijn blik. De armen van Igneel waren verschrikkelijk warm om haar onderrug, maar ergens was het ook wel een verschrikkelijk lekker gevoel, een heerlijke warmte en Doja keek genietend richting Happy, alsof ze hem een soort van bedankje wou geven. Ze keek Igneel rustig aan. ‘Daar liggen we dan,’ probeerde ze de verlegen stemming een beetje te omzeilen met een flauw grapje. Aigo keek opzij naar Happy. ‘Natuurlijk blijven wij vrienden! Eer ik je nu ontmoet heb, wil ik je niet meer verliezen. Ik heb met geen enkel dier nog zoveel lol gehad als met jou,’ zei Aigo, snakkend naar waarheid. Doja glimlachte naar Aigo. ‘Blijkbaar zijn jou dier en mijn dier al goede vrienden,’ zei ze en voordat ze de stof kon opmerken om Aigo’s hoofd, liet die zich alweer zakken en met dat hij dat deed, trok hij Happy met zich mee. ‘Je hebt ze wel mooi op hun nummer gezet,’ zei hij en hij grinnikte even. Hij vond het eigenlijk best wel grappig dat Doja momenteel lag te blozen op een jongen.

Met een lichte teleurstelling in haarzelf, rolde ze van Igneel af. Ze was liever blijven liggen en had hem liever in zijn mooie ogen aangekeken, maar ze snapte zelf ook wel dat als ze dat deed hij haar als een gek of zo zou beschouwen. Wie ging dan ook blijven liggen om in iemands ogen te kijken? Ze sloot haar ogen en legde haar hoofd weer tegen hem aan. ‘Uitkijken met dat je schrikt hè,’ zei ze plagend tegen Igneel en ze draaide zich op haar buik, zodat ze half op hem lag, met haar buik dan toch. Ze liet haar ogen dwalen naar zijn blote buik, maar ook naar zijn ogen. Haar ogen bleven in de zijne steken. Haar helblauwe ogen keken naar hem en ze glimlachte. ‘Nu gaat het gebeuren,’ zei Aigo vol spanning tegen Happy. Toen Doja haar blik echter weer liet zakken, zichzelf weer geheel liet zakken tegen Igneel en een tevreden zucht slaakte, slaakte Aigo ook een zucht. Deze echter van teleurstelling. ‘En nu we dachten dat het iets leuks ging zijn,’ zei hij lachend tegen Happy.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   zo aug 28, 2011 10:07 am

Happy keek verbaasd naar Aigo, wist hij niet wat een box was? Igneel zat nogsteeds met open mond en grote ogen te kijken naar wat hij net heeft veroorzaakt. Een zacht piepje maakte hij, aangezien hij nogsteeds in een soort ''shock'' was. 'Aye sir, Nin Nin!' sprak Happy toen, die zich nogsteeds voordeed als Ninja. Igneel keek naar Doja, die ook vuurrood was, kijkend naar Igneel. 'Uhm.. ja.. HAPPY'S SCHULD!' zei Igneel toen zenuwachtig. Man.. dat had hij dus zó niet moeten zeggen. Een diepe zucht slaakte, voor zichzelf van teleurstelling. Hij zag dat ze glimlachte. 'Uhmm.. ja.. uh.. en nu ..?' sprak Igneel vragend. Het lag eigenlijk best wel lekker, maar of dit de juiste indruk maakte, wist Igneel dus - helaas - niet. 'Ach, het ligt best wel fijn..' zei Igneel toen eerlijk. Ondertussen luisterde Happy naar Aigo. 'Hetzelfde geld voor mij! Oeh-ge-lie-boe-ge-lie! Dat is ons uhh.. zinnetje, Nin-Nin!' zei Happy toen, die nogsteeds in zijn rol als Ninja zat. Ook Igneel keek nu naar de twee. 'Ik neem aan dat je gelijk hebt, hehe.. Nogmaals, 't ligt best lekker. Lekker knus, ofzo..' zei Igneel toen. Happy werd meegetrokken door Aigo, waardoor ze een beetje uit het zicht van de twee blijven. 'Eigenlijk was 't niet expres.. en ik moet je wel bekennen, de uhh.. Igneel is een beetje dom. Hij is niet echt slim dus.' zei Happy toen. Igneel was ook best wel een beetje dom. Hij wist niet eens hoeveel 100+5 was, laat staan een strategie of een wortel. Igneel was dus ook nog deels blij, dat hij een - volgens Igneel - slim iemand had gevonden, oftoewel Doja. Ook was hij deels blij met Happy, want dat was ook een slimme gabber.

Igneel zag dat Doja - met een lichte teleurstelling - van hem afging. Dat was werkelijk jammer. 't was zo knus, oftoewel lekker en fijn. Naja, lekker komt misschien een beetje verkeerd over, maar je snapt wel wat Igneel bedoelt. Hij zag dat Doja weer bewoog, en zich tegen Igneel's borstkas aan vestigde. 'Ah.. uhh.. ja, niet de beste beweging, maar ik ben nu tenminste wel klaarwakker, hihi.' zei Igneel toen tegen Doja. Hij keek vervolgens nogmaals glimlachend naar Doja, die half op Igneel ging liggen, en 'm in zijn ogen aankeek met haar mooie helblauwe ogen. Nouja, hel? Het waren hemelblauwe ogen! Happy's hoofd stak ondertussen uit van waar hij met Aigo zat, en keek naar de twee. 'Zoenen zoenen, maak me gek, nin-nin!' fluisterde Happy zingend tegen Aigo, waarop hij ook een draaibeweging maakte. Igneel had 't liefst dat ze nu zouden gaan zoenen, want hij had eindelijk beseft dat hij misschien een - heel klein - tikkeltje verliefd was. Tegen Happy ging hij dat natuurlijk niet zeggen, want dan gaat 't rond, oftoewel Igneel -> Happy -> Aigo -> Doja. Igneel keek hoe Doja - helaas - zichzelf weer naar beneden zakte. Ook Happy liet een zucht van teleurstelling komen en gaan, tegelijkertijd met Aigo. 'Dat was jammer, anders konden we ze op heterdaad betrappen, haha! Nin-Nin!' sprak Happy toen lachend, maar nog wel zacht en fluisterend. Igneel deed, zoals eerder wel zijn armen om Doja heen. 'Ik heb het gewoon een beetje koud..' loog Igneel. Hij had het hartstikke warm, en zoals vaker, zonder te zweten. Maarja, Doja had ook gewoon zoon lekker zacht lichaam. 'Dus.. Ken je nog andere mensen van FC?' sprak Igneel toen, met een wat jaloerse toon. (FC = Fire Country) Igneel had ook een klein pruillipje, voor als ze ja zei, dan kon het betekenen dat hij geen kans meer kon maken..

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   zo aug 28, 2011 12:45 pm

Doja grinnikte. ‘Ja, ik ook een beetje,’ zei ze en in tegenstelling tot Igneel, waarvan ze niet eens doorhad dat hij loog, loog zij niet. Haar lichaam was gewoon gemaakt om het gauw koud te hebben. Ze had het dan ook heel vaak erg koud, maar nu vond ze het wel fijn, vooral omdat ze tegen Igneels warme lichaam lag. Hij had gewoon zo’n lekker, warm lichaam, dat haar eigen lichaam vanzelf opgewarmd werd. Ze krulde haar benen op, zodat ze als een balletje tegen hem aanlag en sloot haar ogen. ‘Ik ken heel veel mensen van de Country,’ zei ze lachend en ze dacht even na. ‘Johnnie, (XD) bijvoorbeeld,’ zei ze en ze schoot in de lach terwijl ze aan hem dacht. Hij was het type macho, dacht dat alle meiden op hem vielen, had geen slecht lichaam, opvliegerig en hij wou nog al veel. Niks voor Doja in elk geval. Misschien zou Igneel hem ook wel kennen. ‘En voor de rest nog een paar andere mensen,’ zei ze glimlachend. Ze had geen familie. Anders zou ze die namen ook genoemd hebben. Ze voelde een brok in haar keel en deed moeite om haar tranen te onderdrukken. Het was nog steeds een pijnlijk onderwerp om aan te denken. Ze wou er dan ook helemaal niet aan denken, maar soms gebeurde dat gewoon per ongeluk, waarop ze zichzelf dan weer moest vermannen. Ze zuchtte even en keek toen naar Igneel. ‘Alleen mijn familie, die zou ik ook willen kennen, maar die zijn er helaas niet meer,’ zei ze en ze wendde haar hoofd snel af. Ze kon het maar beter nu zeggen dan dat hij er straks zelf zou achterkomen. Geen geheimen, niet voor Igneel. Aigo zelf klapte zijn vleugels ook even in en dacht na over de familie van Doja.

Doja had hem al uitgelegd dat haar familie vermoord was door een of andere groep en ze zichzelf nu alleen moest redden, alleen begreep hij het soms niet. Ze kon toch ook een man of een vrouw in de Country vragen of die haar wouden opvoeden? Zo makkelijk was dat. Doja beet zo hard op haar wangen, dat ze bloed voelde vloeien. Ze sloot haar ogen even en keek naar Igneel. ‘Maar… Daar wil ik niet over praten,’ zei ze en ze probeerde een glimlach te persen om haar lippen, maar het lukte bagger en ze keek een beetje triest naar beneden, waarna ze haar ogen sloot en zich meer tegen hem nestelde. Het voelde gewoon goed om zo dichtbij hem te liggen, alhoewel ze echt geen idee had wat hij daarover dacht. Zou hij er hetzelfde van vinden of juist niet? Ze beet op haar onderlip. ‘En jij? Ken jij veel mensen?’ vroeg ze gauw om de vervelende stemming te onderdrukken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   zo aug 28, 2011 1:19 pm

Igneel keek naar Doja, een gaf een glimlach terug. Hij zag dat Doja zich weer als een balletje maakte. 'Uhh.. Johnnie dus. Ken ik niet. Ken je Yazuki?' vroeg Igneel toen, die een beetje jaloers werd, op Johnnie. Ach, Igneel, jij bent leuker dan al die andere gasten. Neem je kans! Hij had haar laatst gezien in de Fire Country, maar de ontmoeting was best slecht. Volgens mij viel ik op haar.. Puh, ze had ook van die lange benen. Ze was wel knap, dat wel! Happy vond dat ook wel. Igneel keek nu naar Doja, en liet een kort lachje horen. 'Balletje.' benoemde Igneel Doja. Hij lachte er nog een keertje kort om, en sloot het af met een glimlach. 'Eerlijk gezegd.. ken ik alleen jij en Yazuki.' sprak Igneel toen, waarop hij een nep glimlach maakte, die behoorlijk slecht was. Je zou 't meteen zien dat hij een nep glimlach opzetten. Igneel keek naar Doja, die een zucht slaakte, en begon te praten over het woord 'familie'. 'Gaat 't? Als je er niet over wil praten, of juist wel..' sprak Igneel toen, wijzend naar zijn oor met zijn ene hand, en met zijn andere hand zijn oor een beetje wijder trok, alsof hij een super groot oor had, zoals een olifant. Alhoewel dat nog best moeilijk zou zijn, want hij kan niet luisteren met een oor, aangezien als hij 't werkelijk als een olifant trok, dan zou hij erg veel pijn hebben, of er aftrekken! AI! Dat zou me toch 's pijn doen. En vooral omdat dat dan gaat branden, zoals bij ja, grote schaafwonden, maar ook diepe, diepe grote schaafwonden. Igneel keek naar Doja, die haar hoofd de andere kant op deed. Hij wist dat 't pijn deed voor haar, hij voelde 't gewoon. Igneel keek ook eventjes de andere kant op. Hijzelf heeft zijn familie nooit gekend, laat staan of hij wel uit de Fire Country kwam. Hij dacht van wel, want anders kon hij geen super vette vuurbal blazen! Igneel keek vervolgens weer naar Doja. Ondertussen keek Happy naar Aigo, die een beetje geschrokken leek te zijn van wat Doja zei. Hij zag dat Aigo zijn vleugels inklapte, dus dat was okal geen goedteken. 'Gaat 't, Nin Nin?' zei Happy toen tegen Aigo. Igneel keek naar Doja. 'Ik wil ook niet over familie praattte, want dan kan ik alleen zeggen, niet gekend.' sprak Igneel toen. Ook hij wou geen geheimen voor Doja.

Igneel had alleen maar één iemand als familie gezien, Happy. Happy had hij al sinds Happy's geboorte opgevoed. Igneel werd wel verzorgd door aardige mensen, en hij had het ook wel leuk met hun, maar hij zag ze niet als familie. Hij kon 't gewoon niet. Hij zag het een beetje als verraad naar zijn echte familie. Igneel had eigenlijk geen verdriet bij 't feit dat hij zijn familie niet kende. Hij had wel een teleurstellend gevoel, of telt dat als verdriet? Of was 't verdriet? Ach.. Igneel keek op van Doja, die haar zachte en melodieuze stem weer liet horen. 'Ik ook niet hoor.' zei Igneel toen braaf, waarop hij deed alsof hij Doja aaide over haar hoofd, hij lachte hierbij. Hij zag dat Doja een nep glimlach op haar gezicht drukte, zoals Igneel eerder deed. Hij zou er maar niks meer over zeggen, want hij wou haar geen verdriet doen. Doja had eigenlijk wel een heel zacht lichaam, het lag erg fijn. Beter dan in je bed met niemand, alhoewel Igneel Happy als knuffeldier gebruikte. 'Zoals ik eerder al zei, ken ik niet veel mensen op de Fire Country, alleen jij en Yazuki dus. En wat oudjes, haha!' zei Igneel toen lachend.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tatakai Sekai :: Countries ::  :: Mirror Lake-