Tatakai Sekai


 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 ~ Zero

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zero
avatar


Ervaring : 50


BerichtOnderwerp: ~ Zero   vr aug 26, 2011 8:53 pm

~~~~~
Codenaam: Zero
Familienaam: -
Alias: The green ghost
Geslacht: Male
Lengte: 1.70
Gewicht: 58 kilo
Verjaardag: 26 Aug
Clan: Darkness Clan
Wapen: Nothing
~~~~~~
Persoonlijk: Je zal Zero niet zo aak lachen. Dit betekend niet dat hij heeft humor heeft. Hij houd er van om mensen domme bijnamen te geven.
Likes: Bijnamen geven, doden, Akuoshi.
Dislikes: Nothing
Fears: Nothing
__________________________________

Haarkleur: Green
Oogkleur: Green
Kleren: Varieert.___________
Geschiedenis:
''Maar ik wil geen les hebben!'' Wild probeerde de groen, blauw harige jongen uit de grip van zijn vader te komen. ''Je gaat je Illusions trainen, of je dat nou wilt of niet!'' De jongen probeerde de vingers van zijn vader te 'openen' maar hij had geen keus. ''En doe je best!'' Zijn vader stopte met lopen en duwde hem letterlijk in een tempel. Hij deed de deur dicht en liep weg. ''Pap!'' riep hij nog. Hij sloeg wild tegen de deur aan. Boos draaide hij zich om naar de wijze. Een oude man liep naar hem toe, alsof er niks was gebeurd keek hij hem aan. ''Laten we de les beginnen.'' De oude man verstopte zijn handen in zijn mouwen.'' Hij keek naar de jongen en pakte hem bij zijn arm. Trok hem mee en zette hem in de midden van de kimono. ''De probleem met illusionisten is dat als iemand te dicht bij komt ze niks kunnen doen. Dus ga ik jou lichamelijk trainen.'' Uwh. Lichamelijk klonk zo vies. Zo pedo achtig. Hij keek de oude man aan. ''Ik ben geen illusionist!'' riep de jongen. ''Ik heb begrepen dat jij een appel uit mist kon creëren?'' Hij wou het ontkennen, maar toch knikte hij. ''Laat maar zien..'' De jongen stak zijn hand naar voren. Paarse mist vloog naar zijn hand toe en er vormde van de mist een appel. De appel leek net echt. Hij liet de appel vallen en je hoorde zelfs echt geluid bij de val. ''Dat is een illusie, je kun ze voelen, ruiken, zien, proeven en horen. Je kan dus elke zintuig van elke persoon hiermee onder controle krijgen. Een machtige wapen voor een Dark Country lid!'' De oude man begon kwaadaardig te lachen, wat best raar was. Je zou niet verwachten dat zo'n man dat zou doen. Alleen voor een kleine jongen die illusies kon gebruiken. Wat een pedo..
~~
''Okeey, je hebt nu een paar weken lichamelijk getraind. Het is tijd om je illusies op een hogere level te brengen..'' De oude man sloot zijn ogen en deed zijn armen in zijn mouwen. We zullen beginnen met een simpele illusie, een appelboom. De uitgeputte groen harige jongen stond op. Waarom moest hij zo vaak trainen? Geïrriteerd zette hij zijn beide handen voor zich. Een appelboom was geen probleem. Een appelboom verscheen. ''Hoe lang kun je dit volhouden?'' De jongen keek kort op. ''Zo'n uurtje,'' was zijn antwoord. ''Een uur maar?'' De man verkocht hem een klap in zijn gezicht. ''En jij noemt jezelf een illusionist? Zo kun je nooit iemand neppen!'' Met zijn hand op zijn wang stond de jongen op. ''Ik wil geen illusionist worden, dat heb ik al vaak gezegd.'' Onderhands was hij de klappen al gewend. Ze deden dan ook steeds minder pijn. ''Hou je grote mond! Als je het niet voor twee uur volhoud zullen we morgen extra vroeg beginnen!'' Twee uur? Wat dacht hij wel? Hij was pas tien jaar oud. Hoe moest hij een appelboom twee uur volhouden. Voor iemand van een jaar ouder zou het makkelijk zijn om het dagen lang vol te houden. Tenminste, niet perse een paar jaar ouder. Er waren mensen in de 40 die niet eens een appel konden ontwerpen. Natuurlijk, konden ze het wel. Maar die van hun waren niet goed gelovig. Hun handen gingen door de appel heen. Dus het was een simpele genjutsu. Als hij het op een persoon zou gooien zou het door de persoon heen gaan. Je kon de appel niet eens opeten! Zijn illusies waren op het moment niet goed qua tijd, maar de kwaliteit er van was goed.
~~
''Ik ben het zat! Ik haat het om zo vaak te moeten trainen!'' snauwde de groen harige jongen naar de oude man. ''Wat kun jij er aan doen? Als je tegen de wijze in gaat word je een traitor..'' De man grijnsde gemeen. Dit was zo oneerlijk! Hij was de persoon die trainde en trainde om zijn Country te dienen. Toch werd hij haast mishandeld, steeds heen en weer geslagen alsof hij een soort van pop was en hij kon niks doen! ''Ik zal je laten zien wat ik er aan kan doen!'' snauwde hij gemeen. Kwaad liep hij uit de tempel. Na deze jaar steeds te hebben getraind was dit het beste wat hij kon. Hij deed zijn handen op elkaar en een bom verscheen er tussen. Nu keek hij voor zich uit. Paarse mist kwam bij elkaar en uiteindelijk kwam er een man van rond de 30 jaar te staan van de Fire Country. Beide illusies. Hij gaf de bom aan de man. Als de bom afging was iedereen met deze man bezig en kon hij ontsnappen. Hij moest het wel snel doen, hij kon op dit moment zo'n man maar 10 minuten vol houden. De bom kon hij wel langer volhouden, die kon hij 3 uur volhouden met kracht en al. ''Een aanval van de Fire Country,'' grijnsde hij. Op het moment waren de Fire Country en Darkness Country niet zo goed met elkaar. Ze hadden steeds ruzie, dus dit was de perfecte methode. De Fire country man met de bom in zijn handen rende weg. Verstopte de bom ergens en ging verstoppen op een plek waar hij snel gevonden kon geworden. Zo kreeg de Fire Country de schuld van de dood van de wijze die op dit moment in de tempel zat. Het was er maar een, dus dat maakte niet uit. Het was niet dat de Darkness Country uit elkaar viel, ze zouden makkelijk een nieuwe wijze vinden. In de achtergrond hoorde hij de bom exploderen. De Tempel werd opgeblazen. Met een gemene grijns op zijn gezicht renden hij uit de Darkness Country. Hij zou nu ergens anders leven, hell..

Familie:
Zie boven


_________________

Don't all the heroes who transform and magicians who cast spells have a pose?
I'm the type of person for whom doing that is necessary.Laatst aangepast door Zero op do sep 08, 2011 6:37 pm; in totaal 8 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

~ Zero

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tatakai Sekai :: 
G E N E R A L
 :: Voorstellen :: Je Karakter
-