Tatakai Sekai


 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 ~ Anna ~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yusei
Yusei


Ervaring : 296


BerichtOnderwerp: ~ Anna ~   zo aug 28, 2011 6:49 pm

Dakotah

Een nacht. Een zwarte nacht, met alleen de maan aan de hemel. Een helderwitte, prachtige, volle maan, die scheen op het dorp. Die scheen op het kamp, op de hutten met de diepste geheimen, maar ook op een meisje van ongeveer dertien jaar, liggend in het bed. Ze had alleen een nachtjapon aan en haar blik was gericht op wat men ‘in het niets staren’ noemde. Er stond een jongen van ongeveer zestien haar in de deuropening, zijn blik grijnzend neerkijkend op het meisje dat weerloos voor hem lag. Toen zijn ogen naar haar buik keken, verdween zijn glimlach als sneeuw voor de zon. Hij sloeg zijn mantel met een woedend gebaar achteruit en liep weg, de donkere nacht in. Het meisje wreef met haar ogen gesloten, waardoor je nooit zou kunnen indenken wat voor kleurtje zich daaronder verborg, over haar buik, die dikker was dan dat alle andere meisjes het hadden. Vreemd dik. Al zeven maanden en volgens een vrouw in de Country zou het nog dikker worden. Het voelde raar tegen haar hand en ze leek niet te weten wat ze moest doen. Een verdwaalde traan gleed langs haar wang. Het leek wel alsof ze erg veel verdriet en pijn in zich droeg. Haar blik was gericht op haar buik, maar haar ogen gesloten. Ze zag dus niks. Ze had alleen een kleine glimlach, maar die verdween naarmate er een schaduw naderde ook weer. Een man boog zich over haar heen en keek minachtend naar haar buik. ‘Hoe kon je zo stom zijn,’ fluisterde hij tegen haar, terwijl hij het zweet wiste van haar hoofd. Plots boog hij zich naar haar toe en kwam zij overeind, met haar ogen gesloten. De man gaf haar een pilletje. ‘Dit laat je alles vergeten, zelfs de pijn die zal komen,’ fluisterde hij, alsof hij niet normaal kon praten. Hij verdween in de duistere nacht. Alleen zijn mantel was nog te horen die tegen zijn zij aanklapte. Het meisje leek wel dronken te zijn. Haar ogen gingen even open, maar sloten zich te snel en draaiend om de kleur ervan te ontdekken. Het leek wel alsof ze een soort drug had gekregen, maar het leek nog wel het meest op een pilletje om dingen te vergeten. De pijn, het verdriet. Plots schoot ze overeind, men dacht dat ze in slaap gevallen zou zijn. Haar ogen verwijdde zich en sprongen open. Haar ogen waren… bloedrood.

Dit verhaal gaat over Dakotah. Dakotah krijgt elke avond een droom, waarin ze iemand ziet met een bolle buik en bloedrode ogen. Wat ze alleen niet weet, maar waar ze langzaam (per topic een droom ongeveer) achterkomt, is dat zijzelf dat meisje is. Dakotah is namelijk zwanger geraakt dankzij een jongen die haar tijdens het vrijen iets had gegeven waardoor ze alles vergat. Na de zwangerschap heeft de vader van die jongen het nog eens toegediend aan Dakotah, zodat ze haar dochter, Anna, niet meer zou herkennen. Dakotah komt er dus langzaam achter en wilt wraak nemen op de jongen die haar leven verwoest heeft. Ze gaat naar Water Country en komt op een afgelegen veldje de man tegen. Ze praten, schreeuwen, krijgen ruzie en Dakotah vermoordt hem, met dank aan haar Buiji in zich. Anna, aan de hand van een wachter, komt naar haar toe, die niet hebben gezien dat Dakotah de jongen vermoord heeft. Dakotah is ondertussen weer rustig geworden en staat tegenover de wachter en haar dochter. De wachter laat hun alleen, aangezien hij Dakotahs verleden niet weet en dan staan Anna en Dakotah tegenover elkaar. Moeder en dochter.

Dit is het zo'n beetje. Ik weet niet of ik Anna laat vermoorden door Dakotah, of dat Dakotah hem meeneemt. Dat wou ik dus aan jullie overlaten! Ik zoek namelijk:

De vader van Anna (Hier moet een nieuw account voor worden aangemaakt. Hij sterft wel, dus denk goed na of je blij bent met je keuze!)

~ Dit is de vader van Anna. Hij heeft Dakotah bezwangerd en haar een middeltje gegeven zodat ze het zich niet meer herinnerde. Hij neemt de eerste jaren zorg voor Anna. Als Dakotah terugkeert, is hij op dat moment op een veldje. Hij zegt de totale verkeerde dingen tegen Dakotah en wordt vermoord.

~ Hij is ongeveer rond de negentien jaar oud.

~ Zijn vader is overleden.

Rol

-

Iemand die Dakotah tegenkomt na de moord. Dakotah stort haar hart bij die persoon uit. (Als Tsuna of Satsuji deze rol willen, is deze helaas niet meer vrij voor anderen.)

~ Deze persoon komt Dakotah na haar moord tegen. Dakotah vertelt tegen diegene dan ook wat er gebeurd is en hij/zij troost haar.

Rol

Tsuna

Vertrouwensvriend (Geldt hetzelfde als hierboven. Als Satuji of Tsuna interesse hebben, mag hij dat melden)

~ Dit is de vriend (dit mag ook de persoon zijn waar Dakotah na de moord haar hart uitstort) die Dakotah vertrouwt en aan hem vertelt ze haar dromen. Hij is de beste vriend van haar.

~ Zoals je leest is het een jongen.

~ Rond de zestien.

Rol

Suigetsu

-

Dit is het zo'n beetje.
Hope you like it.

Groetjes,
Dakotah, Yusei, Ryota, Keiji & Doja


_________________


Laatst aangepast door Yusei op zo aug 28, 2011 9:06 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yusei
Yusei


Ervaring : 296


BerichtOnderwerp: Re: ~ Anna ~   zo aug 28, 2011 9:06 pm

~ Little update ~

- Tsuna heeft de rol voor 'De hart uitstortingsopvangpersoon' (wat een woord :P) in ontvangst genomen.

- Suigetsu vervult de rol als 'Vertrouwensvriend'

- Ik zoek nu alleen nog de vader. Iemand interesse?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

~ Anna ~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tatakai Sekai :: 
G E N E R A L
 :: RPG :: Verhaallijnen
-