Tatakai Sekai


 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Homura Genesis Shin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shin
avatar


Ervaring : 21


BerichtOnderwerp: Homura Genesis Shin   vr feb 24, 2012 10:42 pm

S H I N
Sekai
Character Sheet


Persoonlijk

____________________________________

Volledige naam: Homura Genesis Shin
Voornaam: Shin
Bijnamen: Rain, SHINee, Shiny
Achternaam: Homura
Leeftijd: 18 Jaar
Country: Darkness
Geaardheid: Hetero
Wapen: Sword, dagger, monster arm
Lengte: 1.89m
Gewicht: 82
Haarkleur: Blond
Oogkleur: Felrood


Persoonlijk v2
____________________________________

Persoonlijk: Sadistic, mean, arrogant, loyal and certain.
Shin is een meestal duidelijk aanwezige en niet al te vriendelijke jongeman. En dat is dan ook nog een zacht uitgedrukt. Zijn stemming is meestal niet al te best, hoewel diegene die hij geaccepteerd heeft in zijn leven het best als vermakelijk kunnen beschouwen, anderen -diegene waar hij het op gemunt heeft- ervaren het meestal als pesterijen. Waar hij dan ook echt van kan genieten is leedvermaak, het maakt hem niet uit of hij dat leed zelf uitdeeld of als hij van een afstandje toe staat te kijken, beide wordt als goed tijdverdrijf bestempeld. Shin geeft dan ook helemaal niets om andermans gevoelens en staat hier ook echt niet bij stil, behalve dan van diegene die voor hem wel enigsinds belangrijk zijn.
Met zijn arrogante kop hoog in de wolken kijkt hij haast op iedereen neer, hij is dan ook vrij lang -Sword is de enige waarvan hij weet dat hij langer is- en misbruikt dat allemaal maar al te graag.
Toch is hij ontzettend loyaal aan diegene die zich voor hem voldoende bewezen hebben, die hem door en door kennen en tot de groep behoren die dichtbij staan. Op dit moment is dat alleen Sword, zijn partner in crime. Verder is hij vrij constand en zeker, plotse veranderingen komen niet echt veel voor. Hij is niet het type dat elke vijf minuten een andere gemoedstoestand heeft.

Likes:
Leedvermaak, onrust, chaos, een lolletje trappen, plannen uitwerken, op pad zijn met zijn teamgenoot, misbruik maken van onschuldige en onwetende zielen, meisjes, jongedames, een warm en gedeeld bed.

Dislikes:
Vreede, vredelievende oplossingen, overdreve opgewekte en lieve figuurtjes, angsthazen.

Motivation:
Het verlangen om de wereld te overheersen, deze in volledige chaos te zetten en door middel van geweld iedereen in het gedrang houden waar hij ze graag ziet.

Fears:
The big boss.

Strengths:
Close combat, magic, het feit dat hij geen gevoel voor anderen heeft, zijn constandte zichzelf zijn, zijn absolute zekerheid en arrogantie (deinst niet zomaar voor iets terug).

Weaknesses:
Zijn arrogantie en zelfverzekerheid (onderschat zijn tegenstander nog wel eens), light magic.


Uiterlijk
____________________________________

Haarkleur: Blond
Oogkleur: Rood
Kleren: Veel rood, lange jas met kraag en broek.

Overig:
Met zijn lange blonde haren is hij een opvallende jongeman. Deze draag hij meestal los en hij ondervind ook niet echt hinder als het allemaal los voor zijn gezicht hangt. Daarnaast heeft hij een opvallend dieprode oogkleur waarop hij merendeel van zijn kleding op heeft afgestemd. Met zijn bijna één meter en negentig centimeter is hij ook niet bepaald klein, echter ook niet de grootste van zijn leeftijd. Veder staat er meestal een duistere en evil blik op zijn gezicht.


Geschiedenis
____________________________________

Geschiedenis:
0 ~ 4
Geboren als jongste spruit van de Homura familie kreeg hij alle afdankertjes van zijn oudere zus en broer. Voornamelijk waren dat Tekumi's oude spullen, maar hier en daar vonden zijn ouders dat hij het best kon doen met de bijgestelde spullen van zijn zus. Zijn eerste jaren waren zorgeloos en vooral gebaseerd op veel spelen met de andere kinderne uit de buurt. Dit waren nooit spelletjes als vadertje en moedertje, maar meer spellen die gebaseerd waren op hun afkomst. Het was toch veel leuker om het huis van dat vervelende oude stelletje aan de overkant met wc-papier te versieren? Om dan zo hard mogelijk weg te rennen als ze naar buiten kwamen.

5 ~ 10
In de jaren die volgde ontwikkelde hij zich steeds verder richting het persoon dat hij nu is. Hij ging op zijn vijfde voor het eerst naar school, waar hij al snel zijn draai kon vinden en duidelijk had laten weten dat hij er niet van gediend was als anderen dachter dat ze beter waren. Hij was immers de beste. Want ja, de arrogantie had er al vroeg in gezeten. Heel veel moeite had hij niet moeten doen om jaar naar jaar over te gaan. Zijn prestaties waren ruim voldoende en daarnaast waren alle docenten blij als ze hem kwijt waren. Veel geweld en interesse voor de dames waren er in deze jaren nog niet, ook toen Shin jong was ging het er aardig normaal aan toe.

11 ~ 14
Vanaf het moment dat hij zijn opleiding verder doorzette kwam de pubertijd ook op zetten. Hij wist alles beter, vooral zijn ouders waren dat te weten gekomen. Hij had het als een soort pay-back gezien voor het feit dat hij al die jaren met afdankertjes was opgescheept en had goed duidelijk gemaakt welke dure en luze kleding en spullen hij wilde. Gedwee hadden zijn ouders dat geaccepteerd om van het gezeur, geschreeuw en ruzie af te zijn. Zij wisten ook niet waarom hun jongste zo rebels was, Alice en Tekumi waren immers hun twee perfecte kinderen geweest, maar ja, Shin was ook een ongewenst nakomertje.
In deze jaren kwam hij ook het eerst in aanraking met zijn interessen in de dames, het goede gevoel dat hij kreeg zodra hij in het middelpunt van hun aandacht stond. Hij liet ook graag zien hoeveel beter hij dan de andere jongens van zijn leeftijd was, of het nu in een vuistgevecht was of als zijn toen nog niet goed ontwikkelde en zwaardkunsten kon laten zien.

15 ~ heden
Zijn vijftiend levensjaar en laaste jaar op de academie waren vrij kalmpjes. Hij had zich omhoog gewerkt op de sociale ladder en had daar alle profeit van. Ondanks dat hij een eind zou kunenn komen met lanterfanten was hij wel iemand die zich inzette om het best van het beste uit zich te halen, hij trainde niet voor niets veel met zijn wapens en met elk van hen kan hi prima over weg. Met ruim voldoende punten is hij aan de academy geslaagd.
Vervolgens leerde hij vlak na zijn zestiende verjaardag en zijn 'examen' in contact met Sword. Sindsdien zijn die twee amper uit elkaar geweest en trokken samen op. Hun vriendschpa was vanaf het eerste ogenblik direct verzekerd en hun vertrouwen is onzettend goed. Samen met Sword heeft Shin een team gevormd en van onschuldige missies is het steeds verder uitgebreid naar taken die eruit eindelijk voor gezorgd hebben dat ze niet langer welkom waren in Darkness Country.
Ondertussen werken ze nog steeds samen in een team onder het leiderschap van 'de baas'.


Familie:
Homura Saito - Vader
Homura Yuuki - Moeder
Homura Alice - Zus
Homura Tekumi - Broer
Kuchici Zephyr - Neef
Kuchici Yazuki - Nichtje


Hell is empty and all the devils are here.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Homura Genesis Shin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tatakai Sekai :: 
G E N E R A L
 :: Voorstellen :: Je Karakter
-