Tatakai Sekai


 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 | | Elijah Mercato | |

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Elijah
avatar


Ervaring : 21


BerichtOnderwerp: | | Elijah Mercato | |   zo feb 26, 2012 5:06 pm

Sekai
Character Sheet


Persoonlijk

____________________________________

Voornaam: Elijah
Familienaam: Mercato
Alias:
Geslacht: Man
Lengte: 1,45
Gewicht: 35 kg, net iets te licht.
Verjaardag: 22-12
Country: Wind Country
Wapen: Een katapult


Persoonlijk v2
____________________________________

Persoonlijk: Elijah is waarschijnlijk één van de liefste mensen die je zult ontmoeten. Hij is schuw en terughoudend en dat merk je ook vast en zeker wanneer je hem ontmoet omdat hij uit zichzelf steeds verder van je af gaat zitten. Maar naarmate je hem beter kent zal hij steeds dichterbij komen en zich openen. Als je echt een dierbaar persoon bent, zal hij je ook zo behandelen. Hij zal daarom ook vaak je naam blij uitroepen, je knuffelen en opeens heel vrolijk zijn. Hij is echt een schat en gaat uiterst voorzichtig met je om, omdat hij je niet wilt kwetsen of pijn wilt doen met woorden. Hij is ook erg trouw aan zijn vrienden, aan geliefden en zet ze ook altijd op de eerste plaats. Wanneer iemand pijn heeft, let hij niet op zijn eigen pijn en doet alles om ervoor te zorgen dat de pijn weer weggaat ook al ligt het soms niet in zijn macht.
Helaas is Elijah erg klunzig en kijkt ook vaak niet uit waar hij loopt. Hij struikelt vaak, laat ook vaak dingen vallen. Het lijkt soms wel alsof hij twee linkerhanden of voeten heeft maar hij doet niks expres natuurlijk, tenzij hij je niet mag want dan doet hij het wel expres. Maar hij is ook een huilebalk dus wanneer hij iets kapot maakt zie je al traantjes in zijn ooghoeken. Hij huilt heel snel.

Likes: Koekjes, boeken, schrijven en katten

Dislikes: Mensen die zijn dierbaren beledigen, drop en rekenen

Motivation: Zich er buiten houden en proberen de vrede te bewaren.

Fears: Dode mensen.

Strengths: Elijah is verrassend snel ondanks zijn korte beentjes dus op de vlucht slaan is één van zijn specialiteiten.

Weaknesses: Hij is niet erg sterk.


Uiterlijk
____________________________________

Haarkleur: Wit, tamelijk lang en zit vaak door de war. Zijn pony is ook lang, en die schuift hij voor één van zijn ogen, zijn rechteroog.
Oogkleur: Hij is geboren met een afwijking waardoor zijn rechteroog niks ziet en er nogal eng uit ziet. Het is ijsblauw, bijna wit. Zijn gezonde oog daarentegen is groot en heeft een paarsrozige kleur.
Kleren: Zijn alledaagse kleding bevat een uniform omdat hij eigenlijk een postman is. Hij draagt een blauw uniform wat goud gelineerd is en hij draagt een pet en een lange sjaal die aan beide kanten bijna de grond raakt.

Overig: Elijah is een albino waardoor hij een erg gevoelige huid heeft. Zijn huid is bleek, verbrandt gemakkelijk in het zonlicht en daardoor is hij vaak in de schaduw van een parasol of een boom of gebouw te vinden want als het verbrandt, verbrandt het ook goed en doet het ook nog eens vreselijk pijn.
Faceclaim: Lag Seeing ~ Tegami Bachi[Letter Bee]


Pet
____________________________________

Naam: Aura
Dier: Een vogel
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: Volwassen, ongeveer 2,5 [is dat volwassen?]
Oogkleur: Zwart
Vachtkleur: Wit
Grootte: Ze is niet heel groot, ongeveer 20 centimeter.

Likes: Op Elijah's schouder zitten, zingen, paarden irriteren.

Dislikes: Paarden, Elijah die huilt, mensen die haar schoonheid beledigen.


Geschiedenis
____________________________________

Geschiedenis: Zijn ouders Sylvette en Phyllis wouden altijd al kinderen. Ze hadden elkaar ontmoet in London en na een paar jaar trouwden ze. Na hun trouwerij probeerden ze een kind te maken maar er bleek iets mis te zijn met Sylvette waardoor ze steeds maar miskramen kreeg. Dit was erg deprimerend voor het koppel maar na een paar keer proberen kregen ze toch hun eerste kind: Elias, geboren op 20 december. Ze waren zo gelukkig met Elias en zette hem helemaal in de spotlights, schonken hem al hun liefde. Na 4 jaar bleek Sylvette opnieuw zwanger te zijn en zo werd Elijah geboren. Sylvette en Phyllis waren gelukkig, en sinds Elias erg liefdevol was opgegroeit, was hij ook meer dan blij met zijn broertje.
Toch was er één verschil tussen de gebroeders Mercato: De oudere kreeg steeds meer aandacht naarmate de kleinere groter werd. Elias was erg getalenteerd in schilderen en muziek en was ook erg ambitieus in alles wat hij deed. Elijah was klunzig en hield zich meer bezig met boeken en schrijven dan met schilderen of muziek. Zijn ouders vonden boeken maar een tijdsverspilling omdat ze wouden dat Elijah net zo talentvol als Elias werd. Maar Elijah kon niet zingen of een instrument bespelen behalve de blokfluit en zijn tekeningen waren ook niet veel soeps. En tja, zijn ouders wouden wel graag opscheppen met Elias die zo getalenteerd was in piano. Dat was in hun ogen veel indrukwekkender dan een paar sterke verhalen.
Maar dit verschil maakte niet dat Elias minder van Elijah hield. Integendeel, ze waren erg hecht aan elkaar. Ze speelden met elkaar in de speeltuin, leerden van elkaar zoals Elijah altijd liedjes van Elias leerde en Elias luisterde naar de verhalen van Shakespeare en Mark Twain. Hij vond het altijd leuk wanneer Elijah voorlas omdat hij zijn stem altijd vervormde en intonatie gebruikte, waardoor de verhalen automatisch leuk waren. Elijah kon al heel jong al lezen. Toen hij 5 was, kende hij het alphabet al en kon hij schrijven en lezen. Maar ja, dat interesseerde zijn ouders dus niets.

Omdat hun ouders niet genoeg verdienden met ze tweeën, had Elias ook een baan. Hij was een postbode en daar was hij maar al te trots op. Hij was net zoals zijn vader een buitenmens, hield van wandelen dus leek postbode een goede baan. Elijah zelf vond het ook een prachtig beroep omdat hij al dol was op schrijven en wou het ook doen. Toen hij 7 was, solliciteerde hij tot verbazing van de baas van Elias maar werd ook een postbode. Misschien te jong, maar Elijah wou het zo graag en hij drong gewoon aan. Ze gaven hem licht werk en Elijah was blijer dan ooit. Elias en Elijah gingen samen de post bezorgen en ze hadden de grootste lol. Maar die blijdschap werd de grond in getrapt door een vreselijke gebeurtenis. Op een dag was Elijah niet thuis en Elias was ziek dus die bleef thuis om te rusten. Elijah ging verder met zijn werk. Toen hij terug kwam van zijn werk, zijn huis binnen kwam, zag hij bloederige voetstappen op de grond. Meteen volgde hij het spoor van de voetstappen recht naar de woonkamer en daar zag hij hetgene wat hem nog steeds achtervolgt in zijn dromen. Zijn ouders, op de grond, onder het bloed en roerloos. Hun ogen wijd open net zoals hun monden alsof ze een laatste kreet hadden geslaakt voor het licht in hun doffe ogen doofde. Hij werd bang, doodsbang en ging op zoek naar zijn broer die nergens te vinden was. Zijn bed was leeg, zijn schoenen waren weg. Hij was verdwenen!
Elijah leeft sinds die dag in angst in een opvangtehuis waar hij nauwelijks te vinden is, te bang om banden te creëren met mensen omdat hij bang is dat hij ze zou verliezen. Paranoïde, dat is er van hem geworden.

Familie:
Father: Phyllis Mercato [†]
Mother: Sylvette Suede [†]
Siblings: Elias Mercato [vermist]


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

| | Elijah Mercato | |

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tatakai Sekai :: 
G E N E R A L
 :: Voorstellen :: Je Karakter
-