Tatakai Sekai


 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 # Mako Rokurou #

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mako
avatar


Ervaring : 31


BerichtOnderwerp: # Mako Rokurou #   ma jun 11, 2012 7:01 pm

#GENERAL#
Naam: Mako Rokurou
Leeftijd: 17
Geslacht: Mannelijk
Geaardheid: Hetero
Element: Water
Nature: Wolf#APPEARANCE#
Mako heeft een bleke huid en dit veranderd nooit veel. Ook al zou hij gaan zonnen, veel helpt het niet. Hij heeft een diepzwarte haarkleur, die in de zomer een bruinachtige tint krijgt. Hiervan is echter bijna niks te zien. Zijn ogen zijn blauw, maar hij heeft één rood oog. Deze houd hij ook het liefst bedekt, want hij schaamt zich ervoor. Hij draagt meestal een simpele broek en T-shirt, met hieronder afgetrapte schoenen. Want veel beters heeft hij niet. Hij is lang, en is gespierd. Maar doordat hij erg dun is lijkt hij meer een lange slungel.

#FROM THE INSIDE#
Mako is een erg gesloten persoon die dus ook nooit zomaar op mensen af zal stappen. Hij houd zich dan ook zoveel mogelijk afzijdig van de rest van de mensen en waar deze zich mee bezig houden. Door zijn manier van doen en dergelijke denken veel mensen dat hij gewoon zo’n stoere gast is die zich van niemand iets aantrekt en zich enorm veel voelt. Ook lijkt hij soms ene enorme klootzak, maar hij is gewoon nogal asociaal. Dit omdat er nooit sociale contacten zijn gestimuleerd bij hem Dit kan een bijreden zijn dat hij heel agressief kan zijn.. Echter is hij ergens ook enorm aardig en lief. Hij zal mensen geen pijn willen doen, en als hij iemand toch pijn doet dan voelt hij zich hier zo slecht over. Jammer genoeg krijgt niemand die kant zomaar te zien, en er zijn maar weinig mensen die willen proberen die goede kant in hem te zien.

#HISTORY#
29 augustus. Het was een zonnige toen hij geboren was, maar zijn komende leven zou niet zo ‘zonnig’ zijn. Toen hij 2 jaar oud was kreeg hij een zusje. Hij was er zo trot sop, en sindsdien beschermde hij haar tegen alles. Hij zou een goed grote broer zijn. Zijn moeder, die vrijwel de enige was die van hem hield, stierf toen hij 3 jaar oud was. Je zou denken dat zijn vader spijt had van de ruzie voorheen, maar hij leek opgelucht te zijn, hij leek geen greintje gevoel te hebben. Hij groeide op zonder moeder, zonder iemand die van hem hield, en zijn vader had zo nu en dan een nieuwe vriendin. Zijn vader was een knappe man, dat viel niet te ontkennen. Maar in Mako zijn ogen was er niks goeds aan de man. Het enige wat hij deed was vrouwen in bed proberen te krijgen, drinken, en Mako uitschelden. Jammer genoeg bleef het niet bij het uitschelden, ze werden arm omdat al het geld naar drank ging en dit frustreerde Mako zijn vader. En wie was beter als uitlaatklep dan Mako? Juist, niemand, want Mako was de enige die zijn mond zou houden uit angst. En zo bleef zijn leven doorgaan. Één keer was hij weggelopen, maar erg goed liep dat voor hem niet af. Hij had flinke kneuzingen en kon zijn bed eigenlijk niet uit. Toch moest hij wel wou hij niet verhongeren en uitdrogen. Want zijn vader, die dacht niet aan hem. Sindsdien heeft hij niks meer geprobeerd, hij werkt nu al een tijdje om voor geld te zorgen. Een deel geeft hij aan zijn vader, maar een dele houd hij zelf bij. Zonder dat zijn vader het weet natuurlijk. Zo kan hij nog eten en drinken kopen, zonder dat al het geld opgaat naar drank. Zijn zusje was de enige familie waar hij echt om gaf, en hij beschermde haar met zijn leven. Hij kan het dus niet aanzien als Zijn vader zijn woede uitlaat op zijn zusje en springt er dan ook bijna altijd tussen. En zo blijft zijn ellendige leventje verder gaan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

# Mako Rokurou #

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tatakai Sekai :: 
G E N E R A L
 :: Voorstellen :: Je Karakter
-