Tatakai Sekai


 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 ♣ Alphonse

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alphonse
avatar
KAZEKAGE

Ervaring : 14


BerichtOnderwerp: ♣ Alphonse    do jul 12, 2012 12:20 pmA l p h o n s e

Break my heart, destroy my soul
and leave me crying.
Volledige naam: Alphonse Ahren Elric
Betekenis van Alphonse: dienstbaar.
• Betekenis van Ahren: aadelaar - de naam van zijn vader.
• Betekenis van Elric: de koning.
Titels: Kazekage
Leeftijd: 20 jaar
Geslacht: mannelijk
Geaardheid: heteroseksueel
Geboortedatum: 19 Januari
Geboorteplaats: Hakumei
Element: -UiterlijkFaceclaim: Spain / Hetalia
[ Bruine lokken ] Over het algemeen kleurt zijn haar een redelijke donkere tint bruin. In de winter lijkt het soms zelfs zwart, maar in de zomer kleurt de zon zijn haar soms een lichte tint bruin. De punten van z'n haar krullen soms een beetje. Meestal geeft hij z'n haar op tijd een knipbeurt, maar als hij geen zin heeft laat hij het soms wat langer groeien en draagt het dan meestal in staartje.

[ Groene ogen ] Al sinds z'n geboorte heeft hij zeer opvallende groene ogen, meestal zijn ze een vrij donkere tint groen. Als hij boos is zijn ze meestal een stuk feller, zelfs gifgroen. Maar ook als hij écht blij is zijn z'n ogen lichter dan normaal. Als hij z'n techniek Blood Control gebruikt kleuren z'n ogen rood, met enkele andere technieken is dit ook het geval.

[ Postuur ] Hij is redelijk gespierd en is ook zeer trots op zijn wasbordje, maar daar moet hij natuurlijk wel voor trainen. Helaas. Hij is ook wat aan de dunne kant. Z'n huid is lichtbruin al is het in de winter meestal een heel stuk lichter, soms loopt het zelfs tegen wit aan.

Familie[ Ahren Hohenheim Elric ]
"Ik haat hem, veracht hem en toch bleef ik altijd hopen om ook maar een beetje liefde van hem te krijgen. Het was valse hoop van een naïef klein kind dat overal iets goeds in kan zien. Hij gaf me kado's op m'n verjaardag en tijdens Kerst, terwijl ik de andere da g huilend en in elkaar gekropen in een hoek lag, hopend om niet meer klappen te krijgen. Hij haatte me, dat was duidelijk en Martell.. Dat was een ander verhaal: hij was het lievelingetje van m'n ouders."
[ Leyna Elicia Elric ]
"Wat moet ik van haar denken? Ze gaf me altijd een walgelijke, angstige blik terwijl ze liefdevol naar Martell keek. Haat kon ik echter niet in haar blik zien, medelijden? Ik hoopte dat ze me niet durfde te troosten omdat m'n vader anders iets met haar zal doen. Ik hoopte het."
[ Martell Laurens Elric ]
"Hij kreeg alle liefde, maar ik kon hem niet haten. Zeker niet. Misschien dat ik jaloers was, maar niets meer. Hij was m'n beste vriend, hij accepteerde me. Hij was het geen wat me m'n gezond verstand hield behouden, anders.. anders.. Ik heb geen idee waar ik dan beland was."

_________________


failing to find an { ANSWER }

I hold my breath again

desperate to break away

from this { INSANITY} ...


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

♣ Alphonse

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tatakai Sekai :: 
G E N E R A L
 :: Voorstellen :: Je Karakter
-