Tatakai Sekai


 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Openbaring

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gran
avatar


Ervaring : 6


BerichtOnderwerp: Openbaring   vr aug 02, 2013 4:28 pm

De grootste van allemaal, de legendarische Uchiha warrior, Madara Uchiha was teruggebracht van de dood, althans nog onbekend. Ook weet hij niet of het Edo Tensei was of iets anders. Maar zolang hij terug is, zou hij beginnen om zijn naam weer te verspreiden. Hij stond honderden meters van de poort van de belangrijkste stad van de wereld: Nayoroshi. Hier kwamen de Kage's samen. Hij stapte richting de poort, en zag op dat moment al de tientallen wachters. Deze zouden zowiezo al wat sterker zijn dan normale warriors. Hij liep rustig op ze af, en zag dat de mannen op twee na hun wapens vasthielden bij hun schede, klaar om ze te gebruiken. ''Halt!'' riep een van de twee die niet hun wapens vasthield. Met ze tweeën liepen ze op Madara af. ''Wacht eens.. ben jij niet-'' stopte de man met praten. Madara sloeg hem hard genoeg in ze nek om hem te breken en dat deed hij ook bij de andere. De tientallen warriors trokken hun wapens en gebruikten hun technieken op Madara. ''Zwakkelingen.'' mompelde Madara toen. Hij trok zijn Gunbai. Hij gebruikte Gunbai Barrier Technique en stopte de grote vlammenzeeën en de tsunami hoge golven en alle andere technieken die op hem afkwamen. Hij stak zijn Gunbai terug en versnelde toen. Met taijutsu sloeg hij alle mannen neer met een klap op de nek of keel. Het duurde maar twintig seconde of tientallen warriors lagen op de grond, uitgeschakeld. ''Open de poort.'' zei Madara toen, hard genoeg om de poortopeners het te laten horen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toshiro
avatar


Ervaring : 32


BerichtOnderwerp: Re: Openbaring   ma aug 05, 2013 5:25 pm

Zijn eenzame zwerftochten brachten hem nooit erg ver van huis. Meestal in er rond de Snow Country. Heel veel verder eigenlijk niet. Hij leefde werkelijk de verwachtingen van de meeste andere mensen na: een straat rat. Altijd geweest en zal hij altijd blijven. Niet dat hij hier problemen mee had. De levensstijl beviel hem prima! Geen banden die uiteindelijk je dood betekende of je vast hielden op één plek. Ook was het geen ramp om hier en daar een leven te nemen. Wie kwam er achter als je binnen enkele dagen alweer in een andere stad zat? Zeker met de chaos die in de Snow Country heerste. En anders dan de meeste mensen zag hij ook nog eens wat van de wereld. Ookal was deze met bloed bedekt.
Hij had de nacht doorgebracht in Nayoroshi. Een stad waarvan hij nooit verwachte er ooit te komen. Zijn grote reden: Kage's. Uit iedere country kwamen ze zo nu en dan samen om over 'belangrijke' dingen te praten en afspraken te maken. Of zo iets. Niet dat ze zich hier op lange termijn aan hielden. Kage's waren vrijwel de enige mensen waar hij een bloedhekel aan had. Ze konden barsten van hem part.
De enorme poort van de stad werd zichtbaar. Evenals het tafereel dat zich erachter afspeelde. Een lange man met lang, donker haar schakelde de vele bewakers van de poort uit in een mum van tijd. Mooi zo. Ergens vreesde hij al dat ze hem niet door zouden laten. Geen idee waarom. Het was gewoon een gevoel. Tenslotte was hij dat straat schoffie die soms hier en daar een leven nam als nodig was. Maar ja, het probleem dat hij er niet langs zou kunnen komen was nu ook weer verholpen. Met dank aan een onbekende.
De poortopeners volgde het bevel van de man op en langzaam opende de enorme poort. Toshiro wachtte even aan de andere kant tot de poort helemaal was geopend. 'Nou nou, nooit verwacht dat één man zoveel mensen kon uitschakelen.' Zijn stem klonk koud, maar ergens prees hij de man ook op zijn prestatie. Hijzelf had het waarschijnlijk niet voor elkaar gekregen.
In zijn ooghoeken zag de jongen alweer nieuwe bewakers verschijnen, maar echt veel zorgen maakte hij zich er niet over. Bovendien zou hij eerder overkomen als een burger dan een indringer.

_________________

I'm not the Devil

But neither will I be your HeroTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gran
avatar


Ervaring : 6


BerichtOnderwerp: Re: Openbaring   ma aug 05, 2013 6:00 pm

De poort werd geopend en Madara liep naar binnen. Hij zag al gelijk een menigte van burgers en wachters daaromheen, of naja, ervoor. Toshiro zat daar ook tussen, aangezien de wachters pas net af kwamen zetten, en voor de menigte begon te staan. ''Dat is waarschijnlijk omdat de warriors dezer tijd het niveau naar beneden hebben gehaald van hoe het ooit was. Ik neem aan dat zelfs de zwakste samurai er tien af kan.'' reageerde hij op de witharige jongen. Hij wist dat het al jaren is geleden dat hij stierf, aangezien niemand hem dus kende. Ook was Nayoroshi flink veranderd, maar aangezien de flinke beveiliging, of naja, beveiliging.. maar aangezien dus de vele wachters zouden de Kages dus hier nogsteeds vergaderen, en andere belangrijke dingen doen enzo. ''Probeer wat je wil, niks kan mij stoppen.'' zei hij tegen de wachters en liep gewoon op hun af zonder iets te doen. De meeste wachters wachtten bang af. Een klein deel van de wachters viel hem alsnog aan, sommige ongewapend, andere gooiden kunais of probeerde Madara uit te schakelen doormiddel van een zwaard of iets dergelijks. Zelfs een groot gebouwde wachter gebruikte een enorme bijl. Degene met de bijl rende als eerste op Madara af en slingerde zijn bijl om hem heen. Het maakte hem blijkbaar niet uit of hij medewachters raaktte. Madara ontweek gemakkelijk door op te springen. Hij landde op de man zijn bijl, vervolgens trapte Madara hem in zijn gezicht, waardoor de man omviel en niet meer opstond. Een trap was al genoeg om zelfs de sterkste neer te halen. Ongeveer een tiental wachters vielen Madara nog aan, allemaal tegelijk, en heel precies. Ze kwamen niet bij elkaar in de buurt maar ze waren wel met drie man tegelijk aan het aanvallen met hun vuisten of een zwaard, en dat terwijl er nog wat kunais gegooid werden ook, maar ondanks hun moeite ontweek Madara alles of blokte het. Kunais vlogen zijn kant uit, waarvan Madara er twee oppakte door zijn vinger door het gat aan de achterkant van de kunai te steken  en ze vervolgens te gebruiken om 2/3 van de aanvallers van dichtbij neerhaalde. Vervolgens pakte Madara de laatst dichtbij-aanvallende man op met zijn hand bij zijn keel, en gooide hem vervolgens in een rechte lijn naar voren. De menigte werd of geraakt door de man die zowat niet te stoppen was omdat hij met zoon kracht werd gegooid, of de menigte stapte naar de zijkant. Madara liep vervolgens rechtdoor. De kunais werden nogsteeds gegooid maar hij ontweek ze met de simpelste beweging. Toen Madara eenmaal dichtbij was stopte de warriors met kunais te gooien. Het bleek dus dat ze toen pas besefte dat het niet zou lukken om hem te raken. De menigte had nu een rechte lijn overgelaten. Madara liep erdoorheen richting het grootste gebouw van Nayoroshi, blijkbaar het ''hoofdgebouw''.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Openbaring   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Openbaring

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tatakai Sekai :: Countries ::  :: Da'or-