Tatakai Sekai


 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Let's do it doggystyle today

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Haruhi
Haruhi


Ervaring : 72


BerichtOnderwerp: Let's do it doggystyle today   vr aug 23, 2013 3:56 pm

Hij voelde zich net een hond zoals hij zich een weg baande door de drukke menigte van mensen die allemaal netjes met geld hun levenswaren en kleedgerei betaalden. Met geld! Natuurlijk had Haru geen geld, natuurlijk was hij arm, natuurlijk was hij een hond van de Yami no Kuni. Hij had het weer getroffen natuurlijk. Doordat hij een hond van de overheid was en geen rechten had, moest hij zijn levenswaren en kleedgerei op een andere manier zien te verkrijgen. Welke andere manier was er om deze voorwerpen te verkrijgen dan stelen? Jep, en doordat hij er deze keer niet bepaald in geslaagd was, rende hij nu met een stuk vies, klef brood tegen allerlei mensen aan, die hem op een of andere manier niet al te raar aankeken. Af en toe schreeuwden ze dingen als "schoft", terwijl sommige hem probeerde te stoppen in de hoop een beloning te krijgen van de bakker, die achter hem aan holde met zijn dikke pens en af en toe "Houd de dief!" schreeuwde. "Sorry meester, maar ik heb ook vreten nodig. En zoals mijn soort hier wordt behandeld is dit de enige manier." Mompelde hij terwijl hij het brood stevig tussen zijn kaken probeerde te houden. Shit, dat mompelen was geen best idee, het stuk brood viel uit zijn kaken en werd vertrapt door de haastige menigte. "Stop! Betalen jij!" Schreeuwde de vadsige bakker hem nog na, niet wetende dat het brood allang tussen zijn kaken was weggeglipt. Haru draaiden zijn hoofd even om. "Ga klagen bij de overheid, ouwe zeiksnor!" schreeuwde hij richting de man. Het lot had hem niet gezegend, want tijdens die woorden liep hij zo BAM tegen een muur op waardoor hij achterover viel. De vette bakker had hem zo ingehaald. "Raak me niet, ouwe zak!" verzette Haru zich tegen de handen van de bakker die hem gretig betaste. Een trap tegen zijn gevoelige mannen plekje zou genoeg zijn, had Haru besloten. Dus deed hij dat. Een keiharde trap tegen zijn geslachtszakjes en de gore vetlap schreeuwde het uit van de pijn. Dit was zijn kans. Haru trok zichzelf snel overeind  en nam de benen, zo snel als hij kon.
Toen de jongen eenmaal ver genoeg van de drukte vandaan was, zakte hij ineen tegen een muur om eens hevig over te geven. Niet dat hij veel in zijn maag had zitten, maar de klap tegen zijn hoofd van net door de muur had aardig wat gevoel overgelaten. Hij greep naar zijn hoofd en kreunde lichtelijk van de pijn. Het was niets wat hij niet aankon, hield hij zichzelf voor. Hij was al zover gekomen, nu kon hij niet meer stoppen. Eindelijk had hij vrijheid, de mogelijkheid om een -soort van- normaal leven te leiden. Die vrijheid kon hij nu niet opgeven om als een puppy met z'n staart tussen z'n benen terug te rennen naar zijn makers. Hij was dan oorspronkelijk geen menselijk wezen, eigenlijk helemaal geen menselijk wezen, had geen ouders, maar toch wilde hij zo veel mogelijk als menselijk worden gezien. Een mens zijn, wat moest dat heerlijk zijn. Al was hij in zekere zin toch meer menselijk dan zijn broeders en zusters. Iacet kregen een nummer als naam, zo was ook Haru geboren zonder naam, maar met een nummer. Echter werd hij nooit bij zijn nummer genoemd, maar simpelweg Lucifer. Waarom was hem een raadsel, maar het was nou eenmaal zo. Zijn nummer wist hij niet eens. Maar de wetenschapper die in zekere zin zijn oppasser was, had hem uitgelegd dat Lucifer een bewoner van de onderwereld was, een sterk iemand, de duivel. Dat was de reden dat Haru, Lucifer heette. Echter kon je in de echte wereld natuurlijk niet rondlopen met de naam Lucifer, vandaar de naam Haruhi. Een prachtig alias.
Dat waren de gedachten die door zijn hoofd gingen vlak voordat hij nogmaals ineen zakte tegen een muur en het bewustzijn verloor.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alois
Alois


Ervaring : 9


BerichtOnderwerp: Re: Let's do it doggystyle today   vr aug 23, 2013 8:18 pm

Ze klikte met haar tong terwijl ze door de straten zwierf.. sommige mensen keken haar verbijsterd aan, niets nieuws.. helemaal niets nieuws.. Tenslotte zag je niet iedere dag iemand met haren zo lang en rood als die van haar. Ze haatte het.. haar haren, niemand hield ervan, iedereen lachte haar uit, ze keken naar haar, praatte over haar achter haar rug, proberen het uit haar kop te rukken...zo had zij haar leven geleefd. Maar ze had haar broer, hij had dezelfde kleur haar als zij alleen boeide het de meeste mensen niet, het viel tenslotte ook minder op omdat het kort was. Hij was er altijd voor haar geweest.. ja, hij WAS er altijd voor haar geweest. Ze schudde haar hoofd heftig heen en weer en keek naar de hemel, juist, hier moest ze niet aan denken. Het was prima nu en ze voelde zich..oke.. in ieder geval was het niets om je zorgen over te maken. Ze forceerde haar gezichts-spieren om normaal te kijken zodat ze er niet als een depressief wrak bij liep. Toch werd haar expressie snel veranderd toen ze een korte jongen voorbij zag rennen, snel daarna rende een vet varken voorbij. Oh, mijn excuses, het is slechts een oude - dikke - man. "STOP BETALEN JIJ!" werd er geroepen, ze trok haar wenkbrauwen op en besloot het stel te volgen.

Ze barstte in lachen uit, wat? Meen je dit serieus? Ze greep naar haar buik en het werd moeilijk om te ademen door het lachen door. Als resultaat klonk ze alsof ze een end op drugs was. Ze wist niet hoe het klonk.. maar zoiets waarschijnlijk. Ze wreef de tranen uit haar ogen en keek naar de jongen die op de grond lag.. ja, hij was serieus zo net tegen een muur op geknalt. Ze leunde wat tegen een lantaarnpaal aan terwijl ze geamusseerd keek hoe de oude man een trap in z'n lul kreeg. Het leek bijna een toneelstuk, zo mooi werd het afgespeeld. Natuurlijk greep de jongen snel de kans om er vandoor te gaan. "WAT KIJK JE NAAR ME?!" shit. Ze probeerde er geen aandacht aan te besteden en liep door, alsof ze onschuldig was. Al snel voelde ze een hand op haar schouder die haar achteruit trok. "Kutjoch, kijk me aan!" ...joch? OKE, ze was niet bepaald de knapste of meest aantrekkelijke vrouw die er was, ze had geen perfecte mooie grote rondingen, ze had geen extreem lange benen, maar WAAROM zou hij haar als jongen aan zien. Haar gezicht vertrok en in een ruk draaide ze zich om en greep de man bij z'n pols."..HAH?! Punt 1, ik ben een vrouw. PUNT TWEE, Blijf van me af met die worstige kut tengels van je!" met een soepele beweging lukte het haar om de man over haar rug te gooien. Ze wierp nog snel een geïrriteerde blik naar hem en liep vervolgens weg. Hij zal het niet nog een keer flikken om haar met dát aan te raken.

Met een nog steeds geïrriteerde blik dwaalde ze rond, ze had iets nodig om haar woede op af te richten.. het was tenslotte niet handig om die ouwe zak in elkaar te trappen als er andere mensen bij waren, dan kwam ze geheid in de problemen. Ze slingerde wat door steegjes, tot ze een knal hoorde en er direct op af ging. Ze grijnsde toen ze het figuur van een jongen zag, natuurlijk, hij moest degene zijn die zojuist achterna gezeten werd. Lucky~ nouja, hij lag ingestort op de grond.. daar had ze ook weinig plezier aan. Een zucht glipte tussen haar lippen door en ze porde wat tegen zijn zij met de punt van haar schoen..geen reactie.. ze moest hem eerst wakker krijgen. Ze sleepte hem naar een boom en zette hem er tegen aan, zodat hij iets recht op zat. Ze staarde naar z'n gezicht, hij zag er niet verkeerd uit.. maar er was iets vreemds aan hem. Ze kon echter niet zeggen wat het precies was. hmm. Ze kneep in z'n wangen, voelde z'n haar en kreeg nog geen reactie van hem. "..aah.." ze zag een wond op zo'n voorhoofd, waarschijnlijk van toen hij tegen de muur opknalde.. ze moest weer lachen maar probeerde het in te houden. Het is beter als er wat aan de wond gedaan wordt, ze zocht wat door haar tas en vond een stuk bandage, dat zal goed genoeg zijn. Ze bond het om zijn hoofd en knikte, dat zit prima. Ze gaapte eens en liet zich ook tegen de boom aanploffen, ze had geen slaap gekregen voor 2 dagen en was dood op. Ze luisterde naar de vogels en viel al snel in slaap. Onbewust lag ze tegen de onbekende jongen aan en ruste op zijn schouder.

_________________
To break off the seal, I bent a lot
To trust someone, I doubted a lot.
To protect someone, I had hurt a lot.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haruhi
Haruhi


Ervaring : 72


BerichtOnderwerp: Re: Let's do it doggystyle today   di sep 03, 2013 4:28 pm

Een zacht briesje streelde zijn wang. Of wacht, was het wel een zacht briesje? Om eerlijk te zijn, voelde het helemaal niet zoals wind aan hoorde te voelen. Sterker nog, als hij erover na dacht, hij wist wel heel zeker dat het geen wind was, geen briesje. Het kriebelde een beetje, iets wat wind over het algemeen niet hoorde te doen. Wat was dit? Waar was hij überhaupt en waarom waren zijn paarskleurige ogen gesloten? Hij kon het zich niet herinneren. Langzaam probeerde hij z'n ogen open te doen waarbij hij vrijwel meteen naar z'n voorhoofd greep. De pijn, man! Er zat een grote bult op z'n voorhoofd die lelijk in de zweer stond. Hij was een beetje duf, en merkte dus in eerste instantie niet op dat hij in een volkomen andere omgeving was dan eerst. Nogmaals voelde Haru aan de buil. Tot zijn grote verbazing.. was zijn voorhoofd verbonden. Zijn pony viel over het verband heen, wat hem een soort krijgers uitdrukking gaf, vond hij zelf. Tuurlijk was de jongen nog niet helemaal wakker, anders had hij zeer zeker wel opgemerkt dat er iets op z'n schouder lag. En dan had ie ook wel opgemerkt dat het gene wat tegen ze wang kriebelde inderdaad geen wind was. Langzamerhand kwam hij meer bij bewustzijn, en in zijn ooghoeken begon hij een rode waas te zien. Een rode waas.. Wat was dat? Was het misschien bloed? Nee. Met dichtgeknepen ogen en een slaperige uitdrukking op z'n gezicht draaide hij langzaam zijn hoofd om. Een paar seconden bleef zijn blik om de rode waas hangen. Haar. Het was haar. En niet alleen normaal haar, het was ook EEN haar. Een vrouwelijk wezen was in slaap gevallen op zijn schouder. Het had zeker een paar minuten geduurd voordat hij dit had gerealiseerd. Ach, wat kon je anders verwachten van een persoon met een hersenschudding? Haru wist niet eens of hij we leen persoon was, wat hij überhaupt was was onbekend. Langzaam draaide hij zijn hoofd terug en sloot z'n ogen weer. Moe, heel erg moe. Even dommelde hij weg, waarna zijn ogen geschrokken openschoten en hij -bij wijze van spreken- een meter de lucht in sprong. Het hoofd van het meisje viel van z'n schouder en belandde op z'n schoot. Haru hield z'n handen onwennig in de lucht en wist niet waar hij deze moest laten. De enige plek waar hij ze kon laten rusten was op haar lichaam. Kont, hoofd, boobs, dat soort dingen. Het leek hem niet een heel goed idee om die eerste en laatste te kiezen, dus legde hij zijn rechterhand op haar vuurrode haren en met haar linkerhand hield hij zichzelf recht. Waarom wist de jongen niet, maar langzamerhand begon zijn hand door haar haren heen te kroelen. Hahaha, leuk woordgrapje hè? Langzamerhand begon zijn hand.. Snap je hem? Hahaha.. Ja. "Je haar is prachtig," waren de woorden die Haru tegen de slapende dame sprak. Ze kon hem gelukkig niet horen, en dat was waarom hij het zei. Haru was niet 100% een mens, en menselijk contact was niet bepaald zijn sterkste punt. Zo zacht mogelijk probeerde hij het meisje wakker te schudden. "Oi.. Wakker worden.." fluisterde hij onzeker. "Roodkapje, word wakker." Roodkapje, het enige verhaal wat hem ooit vertelt was terug in de dagen. Het meisje had natuurlijk geen rode cape om, maar wel vuurrood haar. Dat zag je niet vaak, net zoals dat je zijn paarse haar niet al te vaak zag. De reden daarvoor was dat hij geen mens was, daar in tegen. Was zij toevallig een zuster van hem? Ook in de handen van de overheid? Nogmaals schudde Haru zachtjes aan haar hoofd. "Roodkapje..?"

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alois
Alois


Ervaring : 9


BerichtOnderwerp: Re: Let's do it doggystyle today   di sep 03, 2013 7:59 pm

Wat waarom? Ze kneep haar ogen samen, ah, tuurlijk. Ze zag een wolf iemand opeten, een oude vrouw en waarom wist ze niet.. maar ze had gewoon zo'n gevoel dat het haar oma was. Het kwam haar bekend voor.. maar waavan? De wolf richte zijn blik op haar en ze voelde een schok door haar lichaam gaan, niet te heftig en het voelde ook niet echt. De wolf sprong op haar af, en ze voelde zijn tanden in haar schouder gezet worden. Toch deed het geen pijn.. waarom niet? Misschien.. ja, misschien wou ze dit wel. Misschien was het beter zo, tenslotte heeft alles een reden.. Ze was toch niet gewild door iemand.. alles werd zwart. oh, waarschijnlijk is het een droom. Dat zal het wel zijn ja. De gebeurtenis werd duidelijker, maar ze moest nog wel nadenken waar het over ging.. Rood.. iets met rood.. roodhoedje? roodpetje? rode cape? zat ze in de buurt? mmhmm, iets zat haar nog dwars. Oh ja, dat was het. Roodkapje. "-dkapje.." hmm? "roodkapje.." ze hoorde een stem, hij kwam haar echter niet bekend voor. Het klonk als een jongen met een iet wat hoge stem..

Tranen druipte langs haar wangen en haar ogen waren waarschijnlijk rood van het huilen, ze was meestal wel stil als ze huilde. Langzaam werd ze wakker, ze had nog geen zin om op te staan. Ze kneep haar ogen samen tegen het licht en deed een poging om haar ogen te beschermen door haar hand er voor te houden.. natuurlijk werkte dit niet en sloot ze haar ogen weer. Ze legde haar hand weer neer. Het was een vreemde droom, maar wel realistisch.. het was bijna eng. huh? Ze realizeerde zich dat ze op iets zachts lag.. niet zo zacht als een goed matras, maar het voelde niet als de grond. Ze lag lekker zo, misschien te lekker. Iets aaide haar haren, het moest haar denken aan vroeger.. "..roodkapje." huh, huh? Ze schrok zich rot toen ze het hoorde, alsof de wolf uit haar dromen achter haar stond. Ze sliep nog half, maar dat drong niet tot haar door. Ze schoot overeind en kon nog net het hoofd van de jongen ontwijken. AH! H-Hij noemde haar roodkapje. Een frons verscheen op haar gezicht en ze pakte hem vast bij z'n graag en trok hem naar zich toe. "Hi." zei ze met een halve grijns, haar knie was heel erg dichtbij bij z'n.. uh.. crotch. Om het zo net mogelijk te houden. "R-roodkapje? Alsjeblieft, geef me niet zulke namen." fuu-- ze stotterde. Dat was niet de bedoeling, ze kon moeilijk serieus genomen zo.. maar dan nog. Roodkapje, waarom? WAAROM? Het sloeg nergens op, oke, haar haren waren rood. Geen goede reden. "Hoe... hoe heet jij eigenlijk?" ze trok hem nog wat dichter naar zich toe en verschoof haar knie een beetje naar voren, hun hoofden waren zeer dicht bij elkaar en ze had nog steeds een halve grijns rond haar lippen, die er een tikkel duivels uit zag. Haar ogen waren waarschijnlijk nog steeds rood.. maar ze realizeerde zich niets, ze realizeerde ook niet de tranen die nog steeds in haar ogen stonden.

_________________
To break off the seal, I bent a lot
To trust someone, I doubted a lot.
To protect someone, I had hurt a lot.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haruhi
Haruhi


Ervaring : 72


BerichtOnderwerp: Re: Let's do it doggystyle today   wo sep 04, 2013 5:56 pm

Haru had werkelijk geen idee wat hij met het meisje aanmoest, had nooit interacties gehad met het andere geslacht. En misschien was het toch niet zo'n uitmerate goed idee om de roodharige engel roodkapje te noemen. Dat kwam hij echte iets te later achter, want toen ze haar ogen opende werd hij vrijwel meteen bij zijn kraag vast gepakt. Zo, die had hier blijkbaar ervaring mee. "Hi." Waren elkaar haar woorden. Haru slaakte enkel een half mislukte kreun, want haar been zat toch wel angstig dicht bij zijn.. je weet wel. In plaats van te grijnzen, zoals de engel deed, veegde hij -met een moeilijk gezicht natuurlijk vanwege haar been- de tranen van haar wang af. "R-roodkapje? Alsjeblieft, geef me niet zulke namen." Een glimlach was rond zijn mond te lezen. Een stotterend, roodharig, engelachtig roodkapje. Hij keek haar met een halve glimlach en halve grijns aan. Ze zag er onschuldig uit, ook al probeerde ze zo te zien nogal sterk over te komen. Best wel schattig eigenlijk, waren alle menselijke meisjes zo? Of alleen dit exemplaar? Nogmaals veegde hij een traan van haar wangen af. Ze had rode huilogen, wat ze hoogstwaarschijnlijk zelf niet had opgemerkt. "Welke naam prefereer je dan? De naam die je ouders bij je geboorte hebben gegeven? Misschien de naam die één of andere gestoorde wetenschapper je heeft toegewezen? Of toch liever roodkapje?" Hij probeerde haar een brede, charmante smile te bieden, al wist hij niet zeker of dit was hoe je met het zwakkere geslacht om ging als man zijnde. In feite vroeg Haru roodkapjes naam, nu was het enkel nog de vraag of ze het zou begrijpen of niet. Dat was aan haar natuurlijk. En of ze haar naam aan hem, een vreemde, zou prijsgeven. "Hoe... hoe heet jij eigenlijk?" Een vraag met een wedervraag beantwoorden? Slimme tante zeg. "Haruhi," antwoorde hij enkel. Zijn echte naam was haar zaak niet, dus hield hij die liever voor zich. En toen opeens schoof de engel met een noodgang dichterbij met haar been. "Oef!" kreunde Haru, verschrikt. Met een zielig glimlachje richtte hij zijn blik op roodkapje. "Do you mind not getting any close to.. Eh.. You know what I mean." Hij duwde haar daar in tegen niet weg, zo graag wilde hij de roodharige godin ook weer niet daar weg hebben. Hun gezichten raakten elkaar nu vrijwel aan. Hun neuzen zouden elkaar aan kunnen raken, vandaar dat Haru ietwat met zijn hoofd naar voren kwam en de neus van de engel tegen zijn neus drukte. Neus aan neus. Diep in haar ogen kijkend kwamen de woorden zijn mond uit. "Niet huilen." Een paar seconden bleef zijn blik in de diepte van haar rode ogen gericht. Toen rukte hij zijn blik los en ging achterover zitten tegen de boom aan. "Mijn engel, wat deed je hier überhaupt? Zo heel casual op mijn schouder slapen, weet je wel. En waarschijnlijk ben jij ook de persoon die mijn voorhoofd heeft verbonden. Dat doe je normaal gesproken niet bij een vreemde, toch?" Het was uitgesproken als een retorische vraag, maar eigenlijk was het toch meer bedoeld als een normale, echte vraag. Haru wist namelijk niet of je dat écht niet deed bij vreemden, hij had er immers totaal geen ervaring mee. Tot nu toe was het enige wat hij had ontvangen van de menselijke wezens die hij was tegengekomen, gescheld en geschreeuw. Niet heel erg raar daar in tegen, aangezien het enige contact met mensen die voorkwam bij hem was wanneer hij honger had en dus iets te vreten moest nakken. Op dit moment na dan. Zijn eerste echte, sociale moment. Zijn eerste echt gesprek met een echt mens.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alois
Alois


Ervaring : 9


BerichtOnderwerp: Re: Let's do it doggystyle today   zo sep 08, 2013 4:46 pm

Haruhi, huh. "Haruhi.. zou je het erg vinden als ik je Haru noem?" het antwoord van hem maakte weinig uit, ze zal hem toch wel Haru noemen. Toen hij naar haar naam vroeg trok ze een wenkbrauw op. hmm.. hij zou vast een verleden hebben, want zijn manier van vragenstellen was zeer apart. Natuurlijk zou ze daar beter niet teveel commentaar op moeten leveren. Ze keek hem een tijdje aan, alsof ze over haar naam moest denken. "Alois." ze wou niet meer woorden vuilmaken, dat verhoogde ook het risico om te stotteren en daar zat ze écht niet op te wachten. Nadat ze haar been dichterbij geschoven had kreunde hij en ze trok haar wenkbrauwen op. hmmm.. "Do you mind not getting any close to.. Eh.. You know what I mean." ze grijnsde, schoof haar been expres nog iets dichterbij.. want ja, hij duwde haar niet weg dus waarschijnlijk vond hij het helemaal niet zo erg. Hun hoofden waren zeer dicht bij elkaar en hij had het lef om z'n neus tegen die van haar te drukken. "niet huilen." wat. Huilde ze dan? Ze voelde aan haar wangen, deze waren nat.. maar waarom? Ze sprong achterover en draaide haar rug naar hem toe. Haastig wreef ze in haar ogen en over haar wangen om deze te drogen. "..Ik heb geen eens een reden om te huilen, jeez. Slechte droom waarschijnlijk." ze draaide zich weer naar hem toe en ging in kleermakerszit zitten. "Mijn engel, wat deed je hier überhaupt? Zo heel casual op mijn schouder slapen, weet je wel. En waarschijnlijk ben jij ook de persoon die mijn voorhoofd heeft verbonden. Dat doe je normaal gesproken niet bij een vreemde, toch?" juist, deze vraag had ze aan zien komen. Maar hoe ze erop zou antwoorden.. zo ver had ze nog niet gedacht. Ze wist de reden  niet eens, dus ja. "uhm.. Ja, dat was ik. Ik zag hoe je eten stal en het amuseerde me zeer. Toen ik je later terug vond besloot ik je maar te helpen." een stem in haar hoofd zei dat dat niet alles was. Hij had een bepaalde sfeer, iets onbekends maar het trok haar wel aan. iets mysterieus, alsof hij iets verborgen hield. Agh, ze zal het wel zien. Ze kende nou niet bepaald mensen die ze haar vrienden kon noemen en om zomaar saaie mensen van de straat te pikken.. Nee, daar zat ze niet bepaald op te wachten. Interessante mensen moet ze vinden..

_________________
To break off the seal, I bent a lot
To trust someone, I doubted a lot.
To protect someone, I had hurt a lot.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Let's do it doggystyle today   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Let's do it doggystyle today

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tatakai Sekai :: Countries ::  :: Guaire-