Tatakai Sekai


 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 The Alliances; were it all begun.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jamal
Jamal


Ervaring : 510


BerichtOnderwerp: The Alliances; were it all begun.   za maa 29, 2014 12:15 pmHistory is a relentless master.
It has no present, only the
past rushing into the future.
To try to hold fast is to be swept aside.

Eeuwen geleden was iedereen vrij, er was slechts één groep; de Royal Guards. Zij zorgde ervoor dat het vredig bleef, ze loste problemen op en deden veel goed. Ze zaten verspreid over heel het land, in verschillende provincie’s. De provincie’s waren enorm en slecht verbonden; het waren vrijwel andere landen.
Op een dag werd één van de leiders vermoord en werd de macht overgedragen aan Abarden, een Noxian. Vanaf dat moment ging het steeds slechter met het land, Noxians werden altijd al als minderwaardig beschauwd wegens hun andere uiterlijk en de mensen konden dit goed als excuus gebruiken. Noxians werden nog slechter dan eerst behandeld. Natuurlijk waren er mensen die ze niet slecht vonden, maar ook dat veranderde snel. De twee andere leiders hadden samen een gesprek, over Noxians, over Abarden. Ze vonden hem te gevaarlijk, wát als hij ineens tegen hen zou keren? Tenslotte wisten ze van zijn plannen om de macht over te nemen. Toen besloten ze hem te vermoorden. Abarden had het gesprek gehoord en die nacht had hij ze in hun slaap vermoord..
De waarheid was nooit verteld, mensen haatte Noxians nog meer en Abarden verdween en er waren steeds minder Noxians te bekenenn...  Het grotendeel, goede Noxians is constant op de vlucht. Het andere deel? Die is met Abarden mee gegaan, maar ze waren terug voor wraak en niet alleen de Noxians. Tijdens zijn reis heeft hij ook andere rassen meegenomen, mensen die het slecht hadden en dan met name half-elven, gezien zij ook vaak afgestoten zijn en nergens bij horen. Ze noemde zich zelf the Dragonborn Alliance. Ze hadden een bloedbad aangericht in verschillende steden, mensen waren bang voor ze.
Vlak voordat the Dragonborn Alliance hun zoveelste bloedbad aan wou leggen kwamen ze een groep mensen tegen, deze noemde zichzelf de Ethereal Alliance. Beide vochten op hun best en uiteindelijk won de Ethereal. The Royal Guards waren zeer blij met de komst van de Ethereal en gaf ze alles wat ze konden geven. Nadat the Rage uitbrak en alle draken hun verstand verloren waren de Ethereal snel verdwenen. Paniek brak weer los, hoe verslaan ze de draken? Uiteindelijk kwam een man genaamd Northwald met een idee, wat als ze de draken nou temmen inplaats van vermoorden? Ze wisten dat ze hier hulp voor nodig hadden van de Noxians, tenslotte verstonden zij de draken. Na het opdoen van zoveel mogelijk kennis zette hij de Northwald School op, gespecialiseerd in het temmen van draken. De band met de Noxians verbeterde tijdens het process, maar ze werden al snel aan de kant geduwd toen ze de nodige kennis hadden.

Dit heeft zich jaren geleden afgespeeld, maar nu is het contact tussen de provincie's nog steeds slecht, Noxians en half-elven worden al meer geaccepteerd maar er is nog een lange weg te gaan. Ze worden nog steeds als verkeerd en anders aangekeken.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://tatakaisekai.actieforum.com
 

The Alliances; were it all begun.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tatakai Sekai :: 
G E N E R A L
 :: Alliances
-