Tatakai Sekai


 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Provinces

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jamal
Jamal


Ervaring : 510


BerichtOnderwerp: Provinces   zo maa 30, 2014 1:57 pm

P R O V I N C E S

Tatakai Sekai telt maarliefst 6 provincie's, alle zijn enorm en de connectie's tussen elkaar zijn zo slecht dat je ze beter een land zou kunnen noemen, daar zijn de meeste mensen ook mee bezig; ze willen dat hun provincie een zelfstandig land wordt. Het is ook niet vreemd om oorlogen te zien tussen een paar provincie's. Wil je naar een andere provincie is dat vaak een hele reis, want deze zijn enorm.
_______________________________________________________________________________


Trost.. ondanks dat de welvaart er over het algemeen niet goed is, het weer koud en er weinig uit de gebieden gehaald kan worden staat er wel één van de grootste steden; Northwald. De meeste steden zijn door de Dwarves gebouwd en hebben typische trekken van hun cultuur. Northwald is anders, want deze stad is grotendeels door de elves gebouwd, later hielpen de dwarves pas met de verbouwing. Het leven in de winter is zwaar in Trost, aangezien de temperaturen extreem veel dalen. Maar ook in de lente vinden veel mensen het eng om er te komen, gezien er veel drakenjongen op Trost mountain geboren worden en de moeders extra agressief zijn.
_______________________________________________________________________________


Llynn stond vooral bekend om hun duisternis, mensen vonden het een eenzaam land. Dit komt vooral door the Dark Woods die over het grootste deel van het land gespreid zijn en ook de Dragon's Graveyard neemt een groot stuk land in beslag; geen van beide zijn fijne plekken om te zijn. Als mensen naar Llynn komen, komen ze voor Valcrest of Mirror Lake. Toch zijn er nog veel Wood Elves achter gebleven in Llynn, ooit waren ze afgestoten en brachten ze hun leven door in the Dark woods. Er is veel veranderd en veel zijn vertrokken, maar een selecte groep bevindt zich hier nog steeds.
________________________________________________________________________________

Keld is één van de kleinere provincies, maar onderschat de grote niet. Het is wel de dichtsbevolkste provincie en heeft zeer welvarende steden. Er is niet heel veel natuur, maar door the Keld River zijn ze zo groot kunnen worden. Het is één van de belangrijkste handelsporten. De meeste mensen komen hierheen voor de handel en de dappere voor de draken. The Dragon's Den, slechts een enkeling is dapper genoeg om deze plek te betreden en nog een kleiner procent komt heelhuids terug.

________________________________________________________________________________

Vaak willen mensen niet naar Tarrin, of het is zomer en ze gaan naar the Phoenix Falls. Voor de rest is er weinig te zoeken, de meeste steden zijn wel groot, maar ouderwets en niet heel rijk. Ook staan er 2 plaatsen waar mensen kriebels van krijgen; City of the Lost en Blood Prison. Mensen vermijden deze plekken liever. Ondanks dit staat er toch een grote stad: Da'or. De hoofdbasis van the Royal Guards is ook hier gevestigd, sinds ze hier staan is de stad tot een zeer belangrijke stad uitgegroeid.
________________________________________________________________________________

Eldin is één van de meest geliefde provincie's, als niet de meest geliefde. De natuur is prachtig en the Ancient Valley is een plek die iedereen eens gezien wilt hebben in z'n leven. Naast dat staan er ook belangrijke steden zoals Edych, ondanks dat Edych zo belangrijk is heeft het niet altijd een goede reputatie omdat ze zoveel met Pineham handelen. Maar veel mensen letten er niet op omdat de omgeving wonderschoon is.

________________________________________________________________________________

Sindria is één van de grootste provincie's met de meeste inwoners, al zijn de meeste inwoners zeer arm. Het grootste deel van dit land wordt in beslag genomen door een enorme woestijn, ookwel Allahn's Trial genoemd. Het is een plek vol met mysterie's. Balbadd is hun belangrijkste stad, hij ligt dan ook in de buurt van de zee waardoor handel makkelijker is. Maar de slums zijn ook enorm.


_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://tatakaisekai.actieforum.com
 

Provinces

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tatakai Sekai :: 
G E N E R A L
 :: Informatie :: Informatie
-