Tatakai Sekai


 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Football!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Football!    vr dec 07, 2012 3:30 pm

Igneel kijkt samen met twee vrienden van hem om zich heen, en trappen een balletje rond. ''Laat me wat proberen, paas 'ns.'' zei Igneel tegen Jay. Jay paastte de bal naar Igneel toe en Igneel keek naar de goal voor 'm. ''Fire Release.. Hellflame Boot!'' riep Igneel, waarop hij de bal handig naar boven lopte en vervolgens met een keiharde knal de bal door het net heen schoot. Je zag een brandwond op de voetbal. Igneel lachtte, samen met zijn vrienden. Igneel rende naar de bal toe en lopte hem over de goal naar Jay toe, die hem op z'n borst aannam, vervolgens omdraaide en een omhaal deed. ''Nu jij.'' zeiden Jay en Igneel toen tegen Jord. Jay ging in de goal staan en Igneel gaf de bal voor op Jord, die vervolgens de bal op zijn voet opving en hem stilhield, en vervolgens sprak: ''Wind Release! Feral Gale! riep Jord, die de bal een paar centimeter naar boven gooide en vervolgens de bal met een keiharde knal richting de goal schoot. De bal ging met 100+ kilometer per uur richting Jay toe. Ook Jay probeerde een techniek om de bal te stoppen, ''Fire Release: Guillotine Smash! riep Jay toen, waarop je een vlam bij zijn elleboog zag, en hij de bal de grond in probeerde te slaan met zijn elleboog. Het lukte bijna maar de bal kaatste alsnog voorbij de lijn. ''We moeten een tegenstander vinden..'' zei Igneel toen, waarop hij in de verte 3 of 4 gedaantes zag.

~ Lets go! ~

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Nathan


Ervaring : 205


BerichtOnderwerp: Re: Football!    za dec 08, 2012 10:06 pm

Nathan liep rustig door Kyoto, hij was hier al lang niet meer geweest, en met de problemen tussen alle country's kon hij zonder enige problemen de stad in komen. Hij liep een steegje in, en sloeg met zijn handschoen op de grond. 'Shi Bushin!' riep hij, waarna er uit de schaduwen drie klonen tevoorschijn kwamen. Hij gebruikte graag klonen, dan had hij een beter zicht van de omgeving. In de verte zag hij wat jongens voetballen. Hij liep er rustig naartoe, en bleef op een afstandje staan kijken. Hij zag hoe de jongens hun elementen gebruikten om te voetballen. De vuurballen en windballen vlogen over het veld. Nathan en zijn klonen kwamen rustig dichterbij, terwijl ze hun Nathan zijn handschoen weer terug deed in het verband, waardoor het leek alsof zijn arm gebroken was. Hoi. zei nathan op een ongewoon vrolijke toon. hij had al meer dan acht jaar niet gevoetbald, dus hij had er best zin in. 'Is het goed als ik een potje meedoe?' vroeg nathan, waarna hij met zijn kracht de bal naar één van zijn toe trok. Hij stuiterde rustig met de bal op de grond, wachtend op een antwoord.


(note: Nathan heeft wel een handschoen, zijn clones niet :3)

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Football!    vr dec 14, 2012 4:14 pm

''Alright!'' riep Igneel toen. ''We hebben nog nooit verloren in een drie tegen drie.. Dus dit keer zal het ook jouw niet lukken!'' riep Igneel nogmaals. Jay ging in een goal staan, Jord ging op het middenveld en Igneel was de spits van het drietal. ''Laat maar zien wat je kan!'' (Theme) Hij keek naar hoe de jongen en zijn klonen ook op het veld kwamen en klaarstonden. Igneel schoot de bal hoog in de lucht, en sprong vervolgens zelf ook in de lucht om de bal te pakken. Hij raakte de bal als eerste aan en hield de bal klem bij zijn voet en zijn scheen, en draaide vervolgens rond zoals je een omhaal zou doen, maar dit keer zonder te schieten, en dus hield hij de bal draaiend klem, waarop hij vervolgens zacht op de grond landde, en hem paastte naar achteren toe. Jay stopte de bal onder zijn voet en sloeg met zijn hak rakelings op de bal waardoor de bal vervolgens de lucht in kaatste. Jay wachtte tot de bal weer bij zijn voeten was en schoot hem zo in een rechte lijn laag over de grond naar voren. Igneel en Jord sprongen voorbij elkaar als een kruis, en trapte vervolgens tegelijkertijd de bal richting de keeper. ''Double Elemental Shot!'' riepen ze beide. De techniek werd normaal gebruikt door de twee om iemand in zijn maag te stompen, maar dit keer was het anders aangezien ze voetbalden. Ze hielden ervan als ze een tegenstander hadden die ook hun technieken gebruikte terwijl ze voetbalden, en Igneel voelde dat het dit keer ook zo was. ''Komop... Ga erin!'' dacht Igneel toen. Jord dacht er hetzelfde over, en beide wachtte ze af wat er zou gebeuren, zou de jongen hem niet kunnen stoppen of juist wel?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grimmjow
Grimmjow


Ervaring : 44


BerichtOnderwerp: Re: Football!    vr dec 14, 2012 4:27 pm

''Gravity.. DOMINATOR!'' hoorde je ineens iemand roepen. Ineens was daar Grimmjow, in dezelfde kleuren gekleed als de andere jongen. Met een harde trap schoot hij de bal rechtstreeks de grond in. (Theme) ''Bij deze help ik hem, als je dat goed vind.'' zei hij toen met een glimlach op zijn gezicht. Hij keek naar Nathan en sprak hem aan. ''Grimmjow Jaegerjacquez.'' zei hij toen, terwijl hij zijn gezicht draaide en de vier een voor een aankeek. Hij zag hier het nut van. Het was een gevecht tussen meerdere elementen zonder elkaar te bezeren. Zo kon hij zijn krachten testen na twee jaar training in de bergen. Zijn snelheid was als nooit tevoren. Zijn kracht was gelijk als een bokser, maar zijn snelheid was het allergevaarlijkste aan Grimmjow Jaegerjacquez, ook wel bekend als: ''Kishire Panthera''. ''Jullie kennen me misschien, ze noemen me ook wel Kishire Panthera. Voornamelijk Panthera.'' zei hij toen, met een blik die hem daadwerkelijk op een panter deed lijken.

_________________

~ The champion of champions, ghehehe. ~
[CENTER]
[/center]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
Nathan


Ervaring : 205


BerichtOnderwerp: Re: Football!    vr dec 14, 2012 9:24 pm

''Jullie kennen me misschien, ze noemen me ook wel Kishire Panthera. Voornamelijk Panthera.'' hoorde hij grimmjow zeggen, hij had inderdaad wel van hem gehoord. slim, snel, en onvoorspelbaar als de pest. of tenminste, als hij de verhalen moest geloven. Nathan liep rustig naar de al toe. 'Met alle respect jongens, maar ik ga deze bal geen één keer aanraken, en jullie krijgen hem waarschijnlijk bijna nooit in het doel. maar goed, ik wil best zien wat jullie kunnen' Zei nathan op zijn kenmerkende arrogante toon. zijn plan was vrij simpel, op het moment dat een van de jongens de bal schopte kwam er genoeg kinetische energie vrij voor nathan om bijna volledige controle over de bal te krijgen. nouja, normaal gesproken wel, maar aangezien zijn handschoen in een dik verband ingepakt zat kon hij hem amper gebruiken, en dus werd hij al een stuk minder sterk. Hij keek naar de bal, en gebruikte zijn kracht om de bal rustig naar boven te tillen. Hij stuurde de bal met veel geweld richting het doel, en raakte hierbij de paal. die hierdoor een klein beetje verbogen was. 'Hmm, ik kan er niet veel van he?'zei nathan, waarna hij de bal weer naar zich toe trok, en meteen weer op igneel af stuurde.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grimmjow
Grimmjow


Ervaring : 44


BerichtOnderwerp: Re: Football!    za dec 29, 2012 8:26 pm

Grimmjow sprong met zinj enorme snelheid voor de bal en stopte hem met z'n rug. Je zag een plek op zijn rug zitten, een afdruk van de bal. ''Hmm..'' klonk het vanuit de lippen van Grimmjow. De bal landde op de grond, stuiterde een paar keer waarop vervolgens Grimmjow zijn voet op de bal zette. ''Het heet niet voor niets voetbal, kerel. Bij deze loop ik over naar de tegenpartij.'' zei Grimmjow. Hij draaide om, en keek de witharige jongen aan. ''Take this..'' mompelde Grimmjow waarop hij op de bal liet rollen naar voren en er vervolgens op af rende. Hij trapte knoeihard tegen de bal aan. Als je goede ogen had zag je dat dan ook, aangezien zijn voet gewoon in de bal kwam, wat normaal kan als de bal lek is, maar als hij goed opgepompt is is dat normaal onmogelijk. De bal ging regelrecht op de jongen af. De snelheid van de bal was te zien aan de wind die je aan de zijkanten zag. Ook bij het zand dat zo verspreid lag over het gras was naar achteren toe gedrukt.


- sorry laat, sorry kort -

_________________

~ The champion of champions, ghehehe. ~
[CENTER]
[/center]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Football!    za jun 01, 2013 9:26 am

Igneel dasht naar voren, onzichtbaar, en neemt de bal aan. Hij dasht nogmaals, naar de linkerhoek van het veld, lacht kort, en trapt de bal met z'n hak op de grond. De bal schiet hoog de lucht in, en Igneel springt 'm achterna. ''How about this?'' mompelde Igneel toen. ''Black Snowstorm.'' vervolgde hij zichzelf, mompelend. Hij trapte de bal, en zwarte vlokken verspreidde zich van de bal af maar wel dicht in de buurt. Er kwamen er steeds meer bij, en vlak voordat de bal in de buurt was voor Nathan om de bal te stoppen, schoten al deze vlokken zich tegen de bal aan, de kracht, snelheid, alles werd zowat maximaal. Igneel landde op de grond en liep met ze rug naar Nathan toe naar zijn kant van het veld.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Football!    

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Football!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tatakai Sekai :: Countries ::  :: Drayhan-