Tatakai Sekai


 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Once Upon a Time || Zalvane & Elyon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Elyon
Elyon


Ervaring : 3


BerichtOnderwerp: Once Upon a Time || Zalvane & Elyon   za jan 05, 2013 9:13 pm

Elyon zat met haar knieën opgetrokken tot tegen haar borst in het zand. Haar lange slanke armen klemden zich om haar opgetrokken benen heen en haar kin rustte op haar knieën. Haar blauwe ogen waren gericht op de horizon waar de zon net achter was verdwenen. Ze zuchtte. Ze was naar Lightning Country gekomen om iemand te zoeken die haar kon helpen met haar element, dat ze nog maar nauwelijks beheerste. Ze kon wat zielige vonkjes uit de palm van haar hand laten op springen tot zo'n twee centimeter hoog, en daar was dan alles mee gezegd. Desondanks had ze nog niemand kunnen vinden die geschikt was. Haar grillige, hyperactieve, uitbundige karakter kon niemand blijkbaar lang verdragen. En die gedachte maakte haar wat minder hyperactief en uitbundig.
Ze keek naar de hemel die, ondanks dat de zon al onder was, nog best licht was. Een planeet was al te zien, als een heldere ster. Elyon voelde zich nietig en klein en verborg haar hoof tussen haar knieën en haar lichaam. Als een klein pakketje bleef ze zitten. De wind blies zachtjes zodat haar lange vlechten een klein beetje bewogen. De einden van de bundels haar lagen naast haar op de grond. Het was stil. Zelfs de vogels maakten geen geluid, waarschijnlijk sliepen ze al. Alleen het geluid van de zee, en dat maakte haar rustig. Het maakte haar hoofd, dat vol met zorgen zat, leeg. Het geluid van golfjes, af en aan spoelend… af en aan… af en… aan… af… en… aan… af… en… aan… en… af… en…
Elyon dommelde langzaam in, luisterend naar de zee. Ze werd pas weer wakker toen de hemel donkerblauw was gekleurd en de sterren helder boven haar schenen, elk vragend om aandacht en bewondering. De volle maan deed zijn werk en de vloed was komen opzetten. Haar voeten zaten tot het eind van de kleine teen in het water. Nu was dat niet zo’n heel groot stuk, maar uit ervaring wist Ellie dat het water straks tot minstens een meter achter haar zou staan. Loom drukte ze zich omhoog en pakte haar rugzak op. Ze liep naar een groepje bomen aan het rand van het strand en pakte haar hangmat uit haar tas. Zorgvuldig maakte ze hem vast aan twee bomen die zo’n anderhalve meter uit elkaar stonden en ze testte voorzichtig de draagkracht. Ze had hem blijkbaar goed bevestigd en ze liep terug naar haar rugzak. Eerst haalde ze een fleecedeken er uit, toen klom ze met al haar bezittingen in de hangmat en maakt het zich gemakkelijk. Toch kon ze niet in slaap komen, zelfs niet toen de lucht weer langzaam lichter begon te worden had ze nog steeds geen oog dicht gedaan. Zuchtend stond ze weer op, kleedde zich uit en rende met een noodvaart op de branding af. Het water spetterde hoog op en ze hield even haar adem in toen het koude water haar buik raakte. Een gevoelige plek. Het water was minstens 4 graden, maar Elyon trok zich er niks van aan, sowieso had ze het nooit echt koud. Dat zou wel iets te maken kunnen hebben met haar element.
Druipend liep Elyon na vijf minuten weer uit het water en kneep het water uit haar vlechten. Langzaam liep ze terug naar haar slaapplek en droogde zich af. Ze kleedde zich weer aan en hing de natte handdoek over een laag hangende tak. Ze liet zich op de grond zakken en speelde onbewust een beetje met het zand terwijl haar ogen toekeken hoe de zon zijn eerste blik over de horizon wierp.

_________________

She got a smile that reminds me of childhood memories
Where everything was as fresh as the bright blue sky
She's got eyes of the bluest skies as if they thought of rain
And if I stare too long I'd probably break down and cry
Her hair reminds me of a warm safe place where as a child I'd hide
And pray for the thunder and the rain to quietly pass me by

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
ZalvaneErvaring : 11


BerichtOnderwerp: Re: Once Upon a Time || Zalvane & Elyon   zo jan 06, 2013 4:50 pm

Met een plof liet Zalvane zich in het zand vallen terwijl zijn rode ogen gericht stonden op de heldere sterrenhemel boven hem. Luisterend naar het af en aan rollende water van de zee. Een paar dagen geleden zat hij nog in de Snow Country. Nu zat hij heel vrolijk alweer in the Lightning Country. Ach, hij was het gewend om binnen enkele dagen weer in een andere Country te zitten. Zo ging het namelijk altijd. Nooit bleef hij echt lang op de zelfde plek, maar dit keer had zijn verblijf daar toch een plotselinge wending in zijn leven gemaakt. Kakuya, een van de Outlaw had hem gevraagd bij zijn team te komen. Nu hij er zo aan dacht was het echt stom geweest om 'ja' te zeggen. Wie weet wat hij zich nu allemaal op de nek haalde. Zijn eigen Country zou hem nu waarschijnlijk voor geen meter meer vertrouwen. Kon hij mee leven. Hij heeft maar tot zijn negende in kyoto geleefd en heeft daarna zijn Country verlaten en is nooit meer terug gekomen. Oke, enkel en alleen om erdoorheen te reizen naar de volgende Country. De jongen zuchtte diep en sloot zijn ogen even. Van nu af aan zou hij nog meer moeten vechten dan eerst. Wat een feest. Echt, geweldig. Zalvane luisterde naar de zee en volgde zijn eigen ademhaling tot hij uiteindelijk in slaap viel. Wat niet zo lang duurde aanzien hij doodop was en geen stap meer kon verzetten.
Het kleine beetje zonlicht dat over de horizon kwam, wekte hem weer. Gapend kwam hij overeind en staarde een beetje levenloos naar de zee voor hem. Het water stond hoger dan toen hij ging slapen, maar het was nog enkele meters verwijderd van zijn lichaam. Zijn rode haar lag totaal in de war en er bleef heel wat zand in hangen. Echter kwam hij daar pas achter nadat hij eventjes met zijn hand door zijn haren ging. Met weinig zin om moeilijk te doen, schudden hij gewoon eventjes met zijn hoofd zodat het meeste zand eruit zou vallen. De rest zou hij er later wel uithalen als hij op zijn bestemming was aangekomen. Zalvane hees zichzelf omhoog en vervolgde zijn weg weer. Hij liep richting de duinen en gebruikte dat als een soort van weg. Zo kon hij eventuele aanvallen zien aankomen. Hij moest namelijk niet vergeten dat hij zich op vijandig gebied bevond en dat er ieder moment iemand tevoorschijn kon komen. De jongen was hij in het zand aardig in het nadeel. Hij kon alleen A Million Screams gebruiken en eventueel de techniek met zijn katana, maar die techniek was nog ver van perfect. Het was maar hopen dat hij gevechten uit de weg kon gaan.
Naarmate hij wat langer onderweg was en het moeilijker werd om vooruit te komen, dwaalde zijn gedachten een beetje weg en werd hij een beetje draaierig in zijn hoofd. Plots struikelde hij ergens over en viel met zijn gezicht recht in het zand. Het zand dat in zijn mond was gekomen, spuugde hij zo snel mogelijk weer uit. 'Hè gatver…,' mompelde hij. 'waar ben ik nu weer over gevallen? Een steen..? nee… Een struikje? Nee…' zo ging hij mompelend een aantal dingen langs terwijl hij nog gewoon bleef liggen in het zand. 'Wacht…' De jongen schrok een beetje toen hij naast hem een meisje in het zand zag zitten. Shit, dacht hij en kwam zo snel mogelijk overeind. Zijn hand ging meteen richting zijn katana en hij haalde het zwaard binnen enkele seconden uit de schede. Hij maakte een kleine sprong naar achteren en wees de punt van de katana richting het meisje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Once Upon a Time || Zalvane & Elyon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tatakai Sekai :: Countries ::  :: Mirror Lake-