Tatakai Sekai


 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   zo aug 28, 2011 2:08 pm

Aigo keek een beetje van zijn stuk gebracht opzij. Hij had Happy helemaal niet zorgelijk willen maken, maar als Doja niet vrolijk was, was hij ook niet vrolijk. Hij was eigenlijk heel erg close met Doja. ‘Nee hoor, ik voel alleen Doja’s gevoelens,’ zei hij en hij keek naar Doja. Hij grijnsde even toen die in de lach schoot. Gelukkig was alles weer goed met haar. Doja keek lachend naar Igneel. ‘Ja, oudjes kennen is makkelijk,’ zei ze en ze grinnikte even, waarna ze haar ogen genietend sloot. Haar perzikzachte wang was gedrukt tegen de fijne huid van Igneel. Onder haar wang voelde ze zijn spieren, maar ook zijn ribben, die er sterk tegen haar wang drukten. Dat wou zeggen dat hij best mager was. Ze liet haar ogen over zijn lichaam glijden. Doordat Igneel zicht had op haar achterhoofd, zou hij het normaal niet kunnen zien of door kunnen hebben. Ze sloot haar ogen en liet een genietend geluidje horen. Ze vond het wel fijn zo, lekker liggen. Het was gezellig dat ze Igneel ontmoet had. Dankzij Igneel was ze immers weg gered en lag ze hier wel lekker. Aigo liet zijn blik naar de bikini gaan van Doja en een geniepig glimlachje kwam om zijn snavel. ‘Ik heb een idee,’ zei hij tegen Happy. ‘Maar het wel een vreselijk grove,’ zei hij en hij keek daarbij even grijnzend, waarna hij naar de sluiting van Doja’s bikini keek. Hij wees met zijn vleugel naar de sluiting. ‘Als we die nu eens los kunnen maken zonder dat ze het doorhebben,’ zei hij nadenkend. Hij schatte de afstand in en ook het zicht dat Igneel op Doja had. Misschien, als Happy laag zou springen, dat Doja er niks van zou merken. Hij grinnikte even. Nu zou hij Doja terug kunnen pakken voor al haar plagerijen.

‘Ze moet me immers nog terugbetalen voor al die plagerijen waarin ze mij gestopt heeft,’ zei hij en hij keek even opzij naar Happy, waarna hij zijn blik kwaadaardig naar Doja’s bikini liet glijden. Eigenlijk was het gemeen en zou het kunnen uitdraaien op een verschrikkelijk gênant moment voor Doja, maar misschien voerde dat ook een betere band op tussen haar en Igneel. ‘Wat denk je ervan?’ vroeg hij en hij keek opzij naar zijn maatje. ‘Zouden ze er dichter door bij elkaar komen?’ vroeg hij zic hardop af. Hij bukte zich voordat Doja hem kon zien. Als zijn ogen die van haar zouden kruisen, zou ze al meteen weten wat ze van plan was. Meestal kwamen zijn gedachten ook in Doja’s gedachten en andersom. Doja sloot ondertussen haar ogen en voelde een rilling over zich glijden, dus kroop ze iets meer richting Igneel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   zo aug 28, 2011 3:23 pm

Happy keek nogsteeds bezorgd naar Aigo. Niets en niemand mess'd with The Zohan Aigo! Niet wanneer Happy erbij is! 'Oh, zo, nin-nin.' sprak Happy toen, die nogsteeds in zijn rol zat. Happy lachte kort wanneer Aigo ook lachte, en keek dus waar Aigo heen keek, naar de lachende Doja. 'SPOOK!' riep Happy verschrikt. Hij dacht dat Aigo beide Aigo en Doja was, nu, aangezien ze dus werkelijk elkaar gevoelens voelde. Wat gebeurt hier toch.. Igneel keek naar de lachende Doja. Aah, mooi zo, ze kon lachen. Goed gedaan Igneel! 'Jep. Vooral als je aan 't vuurballen bent, als je dat kent, en dat je dan perongeluk een ruit in trapt. Ai..' sprak Igneel toen, terugdenkend aan gister. Hij had, aangezien hij altijd iets nieuws wil proberen met de bal, drie ruiten in geschopt. Gelukkig was hij met Happy en deden ze, zoals Aigo en Happy nogsteeds, ninja's na, waarop ze ook hun zin afsloten met nin-nin. Ah, goede ouwe tijd, goede ouwe tijd. Igneel schrok nogmaals, en trok Doja deels mee, maar vermande zich weer snel, en legde haar dus weer op haar plaats. Sinds wanneer zag Happy spoken? Haha. Die Happy toch. Igneel was eigenlijk nooit boos op Happy. Igneel zag Happy eigenlijk wel als een broertje. Ja, nee, dat was Happy gewoon! Happy Dragneel! Ja! Igneel vond 't een goed idee, en zou 't Happy dus later vertellen. Happy luisterde ondertussen naar Aigo's plan. 'Ja, want dat wil Igneel wel zien.. Dan help ik 'em en dan help ik jouw, twee vliegen in een klap.. hehehenin-nin.' sprak Happy toen lachend, terwijl hij soms heen en weer keek van Doja's bikini naar Aigo toe. Igneel had best wel honger, en meestal sprong hij dan meteen en ging hij met volle snelheid samen met Happy naar een snackbar. Als hij dan een lekker stukje kip binnen nam, had hij voor een korte periode een grote buik, maar die verdween immers weer nadat Igneel terugrende naar zijn huis van de snackbar af. Het was eigenlijk niet zo ver van Igneel's huis naar de snackbar. Happy keek naar Aigo. 'Oké, wat is 't plan, nin-nin?' sprak Happy toen vragend. Igneel keek naar Doja, die eventjes richting de twee dieren keek, maar vervolgens dichter tegen Igneel aankroop. Igneel liet een zacht, maar best wel lang genietend geluidje horen, waarop hij vastzetten dat hij het fijn vond, dat ze nog dichter kroop. Happy keek naar Aigo. 'Oké, ik ga erheen, en maak 't los. Dan laat jij ze schrikken, ofzo iets, okéninnin?' zei Happy toen tegen Aigo, die kort moest lachen om het lang maar zacht genietend geluidje van Igneel. Happy liet zich van het nachtkasje afglijden, als een echte ninja, en deed een salto onder 't bed. Hij kroop door het bed heen, en kwam onder Doja terecht. Hebbes! Happy maakte Doja's bovenstukje los door het bedovertrek heen, hij ging terug zoals hij heenkwam, en klom geruisloos het nachtkasje op, waar aigo zat. 'Plan Bikinilos is van start gegaan, over.' sprak Happy toen, waarop hij een zacht gegniffel liet horen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   zo aug 28, 2011 3:54 pm

God, dit kon nog eens leuk gaan worden. ‘Ja! Ik zal ze laten schrikken!’ zei Aigo lachend, die Happy nakeek. Doja keek ondertussen genietend omhoog naar Igneel. Igneel leek ook wel te genieten. Nou ja, mooi toch? Ze dacht even dat ze iets voelde op haar rug, maar toen het weer ophield, haalde ze haar schouders los. Aigo grinnikte. ‘Let op, dit wordt een heuse show!’ zei Aigo en hij vloog richting Doja en Igneel toe. Hij liet een verschrikkelijk harde, snerpende kreet hoorde, vooral dichtbij Doja in de buurt. Doja vloog overeind, waarmee haar bikinistukje, die op de een of andere manier losgekomen was, van haar lichaam vloog. ‘Oh my…’ begon ze en ze draaide zich blozend met haar rug naar Igneel toe. Aigo streek neer bij Happy. ‘Box,’ zei hij vrolijk tegen Happy. Hij had zijn eigen vleugel al uitgestoken. Doja sloot haar ogen en zag haar bikinistukje liggen. Ze trok een stuk van het dekbed voor haar borsten. ‘Oh… Sorry… Ik uh…’ zei ze en ze had een verschrikkelijke rode kop. Ze zuchtte en keek naar Aigo. Wat… Haar blik keek boos toen ze de ogen van Aigo ontmoette. Aigo streek op haar schouder neer. ‘Wat doe je me nu weer aan,’ siste Doja hem toe en Aigo keek opzij. Hij voelde gekwetste gevoelens, maar ook… vrolijkheid? Hij deelde zijn gevoelens met Doja. Doja moest lachen en haalde toen een schouder op, zodat Aigo gedwongen was om weer terug naar Happy te gaan. Blozend greep ze haar bikinistukje. Ze moest het dekbed wel van zich af laten glijden. Ze draaide haar rug naar hem toe en deed met een snelle en handige beweging haar bovenstukje weer aan. Verschrikkelijk blozend keek ze naar Igneel. ‘Sorry,’ piepte ze en ze schoot in de lach. Ze vond het gemeen van Aigo.

Maar ergens had ze het ook wel verdiend, als ze er zo aan dacht. Ze had hem ook vaak genoeg geplaagd en dit was gewoon zijn revanche. Blozend keek ze naar Igneel. Zou hij…? Iets gezien hebben? Ja, vast wel, op het moment zelf was ze naar hem toegedraaid. Ze bloosde verschrikkelijk hard en schoot toen in de lach. ‘Ik uh.. Het moet losgeschoten zijn,’ zei ze, die expres niet richting Happy en Aigo keek, bang zijnd dat ze de dieren zou verraden. Ze wou Igneel niet boos maken op zijn eigen dier, ook al was het gemeen. Ja, Aigo zou het waarschijnlijk niet alleen hebben gedaan. Aigo hipte een beetje naar achteren en ging achter het dekbed zitten. ‘En nu kan operatie-Bespioneren verder gaan,’ zei Aigo lachend. Blozend keek Doja nog steeds naar Igneel. ‘Ik uh…’ zei ze en ze durfde niks te zeggen, bang zijnd dat ze weer rood zou worden.

- Ik lach me kapot :P -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   zo aug 28, 2011 4:22 pm

Happy keek bewonderend, en al op z'n rug van het lachen toe naar wat Aigo ging doen. Hij was echt wel aardig, en vooral een koelurd! Of.. ja, een coolerd! Achja, ze hadden allebei wel een steentje bijgedraagd aan operatie bikinilos.. dus dat maakte ze allebei coolerds! Happy keek nu over het randje naar Aigo, en zag dat Doja samen met Igneel aan 't genieten was, van uhh, het bed of van elkaar. Igneel van Doja natuurlijk, want die was alweer verdronken in haar helblauwe, nee, hemelblauwe ogen. Happy keek naar Aigo. Een heuse show, oftoewel: kei super vet natuurlijk! Happy had al rote ogen opgezet, en keek naar Aigo, die dus een verschrikkelijk harde, snerpende kreet liet horen. Happy lachte zich kapot, en zag Doja's blote boezem. Ook Igneel moest best wel lachen, maar hij genoot er stiekem wel van. Hij keek naar Happy, die nogsteeds keek. Wanneer Doja zich omdraaide, stak Igneel zijn duim op naar Happy, als een soort bedankje, en die duim ging ook naar Aigo toe. 'Nou.. hebben we dat weer..' sprak Igneel toen. Hij sprak het eigenlijk wel op een verkeerde toon, want als hij bij Happy was, en Doja verweg zou zijn, zou hij zeggen, Yeah! Hebben we dat weer! Oh Yeah! Ze waren eigenlijk best groot, voor zo'n klein meisje dat Doja was. Hoe oud was ze eigenlijk? Dat wist Igneel dus niet. Achja, al was ze ouder, hij bleef der ehh.. verliefd op. Igneel keek Doja aan, die aan 't stotteren was. Ze wist niet wat ze moest zeggen. 'Ach. Geeft niks hoor, ik vond het wel ehh. leu- schattig!' versprak Igneel zich. Dat had hij dus niet moeten zeggen, want dan wist ze meteen dat Igneel op Doja verliefd was. Jep, dat had Igneel ondertussen beseft. 'Geen sorry hoor.' zei Igneel toen glimlachend. Happy gaf ondertussen Aigo de box, en bleef nogsteeds lachen. Igneel keek de blozende Doja aan, of was 't wel Doja? Nee, het was een tomaat. Vast pas geplukt, want hij was rijp voor de tomatenfabriek. 'Achja..' zei Igneel toen, waarop hij naar Happy keek, wat mislukte, aangezien de ochtendzonneschijn in Igneel's ogen scheen. 'Kijk nou, we zijn de avond al voorbij.' zei Igneel toen. 'Jep, lets go operatie-Bespioneren, fase 2, nin-nin!' zei Happy tegen Aigo, die zich terug in zijn rol verplaatste als Ninja. Igneel keek met verbaasd gezicht naar Doja, die nogsteeds aan 't stotteren was en aan het 'uhm'en was. 'Geeft niks joh.' zei Igneel toen, waarop hij uit eigen wil zijn hand over Doja's wang streelde. Hij leefde eigenlijk wel mee met Doja, maar ach, het moest er een keertje van komen, dat de twee huisdieren een geintje uitvoerden. Igneel keek nu ook blozend naar Doja, aangezien hij zomaar haar wang streelde. 'S-s-sorry..' sprak Igneel stotterend naar Doja.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   zo aug 28, 2011 4:34 pm

Oh man, waarom had ze dit niet kunnen voorkomen! Ze vond het verschrikkelijk gênant om hier zo te zitten bij Igneel. Ze voelde dat haar wangen nog steeds rood waren en keek naar de grond. Ze glimlachte toen hij opeens haar wang streelde. ‘Zo erg vindt ze het niet, denk ik,’ zei Aigo, die de gedachten van Doja een beetje probeerde te peilen. Doja’s ogen gingen opzij en Aigo voelde een blij gevoel in zich. ‘Zoiets moeten we nog een keer doen, maar dan bij Igneel,’ zei hij lachend tegen Happy en zijn blik gleed opzij naar Igneel. ‘Dan kan Doja ook eens lachen,’ zei Aigo, die grijnzend richting Igneel keken. Als Igneel al zo vrolijk werd als Doja’s bikinistukje verloren ging, wou Aigo wel eens weten hoe hij zich zou vielen als zijn eigen zwembroek verloren was. Hij hipte naar Happy toe. ‘Ik heb een idee,’ zei hij opnieuw en hij keek Happy vrolijk aan. ‘Als ze straks allebei slapen, kunnen we Igneels zwembroek verloren maken, die ophangen ergens aan de kast of zo en het dekbed over Igneel trekken, zodat Doja zich afvraagt waarom Igneel ook niet opstaat als zij dat doet,’ zei hij en hij keek opzij naar Happy. Hijzelf vond het een verschrikkelijk leuke grap. Doja keek naar Igneel. ‘Geeft niet,’ zei ze en ze sloot haar ogen genietend toen ze Igneels verrassende zachte hand op haar wang voelde. Het liet een bom van kleine dingen in haar buik ontploffen, iets waarvan ze nog niet geleerd had wat het was. Ze schudde haar hoofd zachtjes heen en weer en opende haar ogen, waarmee ze ook half uit haar trance ontwaakte. ‘Het maakt helemaal niet uit,’ zei ze zachtjes tegen Igneel en blosjes kwamen op haar wangen. Ze duwde hem zachtjes achteruit tegen het bed en verplaatste zich naar hem toe.

Ondertussen bleef Aigo vragend naar Happy kijken. Als Happy het niet wou, gingen ze het natuurlijk ook niet uitvoeren. Dat hij het bij zijn eigen bazin wou doen, wou nog niet zeggen dat Happy dezelfde plannen had voor Igneel. Misschien waren die twee wel zo close dat hij het daarom niet wou doen. Hij zou het in elk geval wel horen. Doja legde haar platte hand neer bij Igneels borstkas en voelde zijn hart kloppen. ‘Is het echt al avond?’ vroeg haar melodieuze stem en haar blauwe ogen keken verbaasd richting Igneel, maar een lichte glimlach was op haar gezicht verschenen, waarna ze zich iets hoger tilde, zodat haar ogen de zijne makkelijk konden vinden en hun blikken elkaar kruisten. Ook haar hart leek een paar slagen sneller te gaan dan dat het eerst deed.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   zo aug 28, 2011 5:25 pm

Igneel zelf vond het eigenlijk wel grappig dat haar bikinistukje erafvloog. Het was natuurlijk Happy die 't losmaakte, en dus Aigo die de schreeuw maakte. Dat was wel overduidelijk genoeg voor Igneel, alhoewel hij best dom was. Maar hij weet dat je met vleugels als handen niet echt een knoop los kon maken zonder geluid. Happy kon dat wel, aangezien Igneel al een paar keer gevangen zat. Igneel keek naar Doja, maar eventjes opzij, nadat hij haar wang streelde. Dat had hij dus eigenlijk niet moeten doen.. Hij verraadde zo eigenlijk zijn gevoelens, en als .. Nee, dat wou Igneel niet. Hij wou niet dat Doja niet op hem was, en dus ja, niet echt zo gingen doen, zoals ze nu deden, zoiets dus.. Lekker samen surfen, genieten, zoen--. Argh. Maar als 't wederzijds was had Igneel wel geluk, of juist niet? Hij had zelf nog nooit gezoend, alleen een kusje wist hij te geven. En een knuffel, natuurlijk. Igneel zou wel willen zoenen, eigenlijk. Maarja, als het niet wederzijds was, zou Doja misschien de vriendschap afsluiten. Met nogsteeds een vuurrode kop, keek Igneel naar Doja. 'Ehm.. ja.. ehh.. d-dus jij heet D-doja?' vroeg Igneel raar. Hij wist natuurlijk dat ze Doja heette, maar als Igneel het heel lastig kreeg, of zich heel schuldig, heel zenuwachtig of heel nerveus voelde, zei hij dingen die hij niet meende. 'Grapje! Ik wou e-ehh, vr-ragen, z-zijn we nu v-vrienden, of b-b-bes-beste vrienden? S-sorry, ik s-ztotter als ik z-zenuwachtig ben..' sprak Igneel toen. Hij was werkelijk héél zenuwachtig, en.. Wat een domkop was hij toch, vond hij zelf. Eerst streelde hij Doja vriendelijk over haar wang, en ze vond het niet erg. Vervolgens vraagt hij aan Doja of ze Doja heette, argh. Soms walgde Igneel van zichzelf, maarja. Igneel kreeg nogmaals te horen dat Doja het helemaal niet erg vind, en diep van binnen leek er een piñuata kapot te gaan, binnen in Igneel, want een hoop vrolijkheid schoot weer naar boven, en ook Igneel's zelfvertrouwen. 'Nogmaals sorry, voor het stotteren en dom doen. Maar je vind het dus niet erg als ik 't nog een keertje doe, haha!' zei Igneel lachend, waarop hij nogmaals Doja over haar wang streelde. Happy keek met grote ogen naar Aigo, het was wel zo eerlijk om het ook bij Igneel te doen. 'Oké dan maar, maatje! Maar alleen omdat jij het bent hé.' zei Happy toen vrolijk, waarop hij al geruisloos gevaarlijk dichtbij Igneel stond. Hij stak zijn duim op, en deed door met zijn poten letters in de lucht te vormen, een hele zin te schrijven. Er stond dus 'Operatie broek kwijt start'. Igneel keek naar Doja, glimlachend, aangezien hij en zij speelde, dus ja, speelde. Igneel werd achteruit geduwd, zacht, en allebei vonden ze het wel leuk. 'Pfoe, je bent best wild. Daar houd ik wel van.' zei Igneel toen, waarop hij een wiebelwenkbrauw beweging uitvoerde.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   zo aug 28, 2011 6:12 pm

Lachend en verlegen keek Doja hem aan. ‘We zijn beste vrienden, gekkie!’ zei ze lachend, omdat hij zo nerveus was als iets. Ergens was het ook verschrikkelijk schattig om te zien. Ze sloot haar ogen even en keek naar Aigo, die haar een soort van triomfantelijk aankeek. Goed goed, ze gaf het toe, Aigo had een goede grap gemaakt. ‘Zo wild ben ik nu ook weer niet,’ zei ze, maar ze kon een speelse schittering in haar ogen niet achterlaten. ‘En nu gaan we braaf slapen,’ zei ze en ze legde haar hoofd tegen zijn borstkas aan, waarna ze haar ogen sloot. Het was alweer donker geworden, maar of het echt die tijd was om weer te gaan slapen…? Ze viel langzaam in slaap. Dat was het moment waarop Aigo naar Happy ging, aangezien hij vermoedde dat Igneel dadelijk ook wel zou slapen. Ongemerkt schoof Doja in haar slaap haar been over die van Igneel. Ze nestelde zich met een gek, tevreden geluidje, dat erg leek op ‘njam njam njam’ dichter tegen hem aan. Ja, zoiets had ze wel vaker, dat ze geluiden maakte in haar slaap en als ze wakker geweest was, had ze zich er dan ook al flink voor geschaamd. Aigo keek naar Happy. ‘Bedankt dat je dit wilt doen, maatje,’ zei hij en in zijn ogen sprong een twinkeling van respect voor Happy. Hij vloog boven Igneel en controleerde of die sliep. ‘Hij slaapt!’ zei hij zachtjes tegen Happy toen hij de rustige ademhaling van Igneel leek op te merken. Hij zakte achter het dekbed neer en hipte richting Happy. Happy was het slimste met het verwijderen van kleding, alleen lag Doja’s been wel in de weg. Maar daar wist hij wel iets op, daar kon je van op aan. Hij zou Doja’s been met alle gemak weg krijgen.

Zachtjes klapte Aigo neer naast Doja, zorgend dat ze niet door zijn geluiden gewekt werd, anders zou heel het plan verpest zijn en zouden ze weer moeten wachten op de volgende keer dat ze in slaap vielen, nadat ze klaar waren met de tortelduifjes uithangen. Hij klapte met zijn vleugel net zolang tegen Doja’s dijbeen, dat Doja’s been van Igneels been gleed om langs haar dijbeen te krabben met haar been. Toen ze klaar was en slaperig even haar ogen open had gehad, viel ze weer terug in slaap. Wonder boven wonder bleef haar dijbeen nu liggen waar het was, zodat Happy Igneel makkelijker kon ontdoen van zijn kledingstuk. Smalend vloog Aigo terug en wachtte rustig totdat hij Happy zou zien terugkeren. Dit werd leuk!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   zo aug 28, 2011 7:15 pm

Igneel keek verbaasd naar Doja. 'Nou ehh.. ik wou 't even zeker weten! Balletje.' plaagde hij Doja. Igneel fronste even bij het horen dat ze niet zo wild was, nou.. Ergens toch wel, en roekeloos .. Igneel glimlachte op Doja's zinnetje ''en nu gaan we braaf slapen'', maar hij luisterde er wel door. Hij was ook nogsteeds slaperig, en viel dus meteen als een blok in slaap. Happy keek naar Aigo die boven de twee vloog. Aigo zei dat Igneel sliep. Goed, nu word 't moeilijk. Happy sprong van de voorkant onder het dekbed, en maakte eerst het knoopje los dat de broek strak zette. Happy wist eigenlijk niet of hij ook zijn onderbroek uit moest trekken, die hij eronder had, dus deed hij 't wel. Hij trok tegelijkertijd zijn zwembroek én zijn onderbroek uit, en trok meteen een vies gezicht. Oké, nu ook nog voor de grap een tweede geintje uithalen bij Doja, aangezien Igneel het wel leuk vond om naar Doja's boezem te kijken. Hij sprong over Doja heen, wat gemakkelijk lukte, aangezien Igneel het dekbed wat naar boven hield, zodat er nog ruimte boven Doja zat, aangezien Igneel best breed was. Hij haalde het knoopje van Doja's bikinitopje weer los, zoals eerst, en sprong weg. Hij gleed het bed uit, en kwam weer waar hij naar binnen kwam eruit. Hij stak zijn duim op naar Aigo, en sprong op 't bed, waarbij hij in een vlugge beweging de dekens over ze heen trok. Hierbij werd Igneel wel weer wakker, dus moest Happy iets verzinnen. 'Doja had het koud dus, ik dacht, dan maar dekens over allebei, want jij kan ook nog eens goed tegen de warmte.' zei Happy met zoals gewoonlijk zijn hoge, maar schattige stem. Igneel geloofde het gelijk, en nu trok hij ook Doja wat dichter tegen hem aan, en hij liet zijn armen wel nogsteeds om Doja heengeslagen. Waarom zou hij het loslaten? Hij was zo gek nog niet. Hij voelde dat het loszat, dus hij glimlachte naar Happy, en deed daar ook nog eens een knipoog bij, als een bedankje. 'Lig je lekker? Ik wel.' deelde Igneel mee. Happy liep weg, en sprong naar het nachtkasje, waar Aigo en Happy zich eerder plaatste. 'Operatie broek kwijt is van start gegaan!' sprak Happy, waarop hij nogmaals naar het bed toe sprong, en onder het dekbed in kwam. Hij nam beide kledingstukken van Igneel mee, aangezien hij wist dat Igneel alweer sliep, want anders zou hij geen beweging maakte als hij aan een beenhaartje trok. Happy liep geruisloos het bed uit, en gniffelde met zijn hand voor zijn mond wanneer hij eruitkwam. Hij klom op de kast, en deed de kast open. Mooi, er hangde een hanger. Happy deed de onderbroek en zwembroek aan allebei de kanten van de hanger, alsof het een haakje was. Happy gniffelde nogmaals een stak een duim uit naar Aigo.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   zo aug 28, 2011 7:49 pm

Doja begon langzaam weg te dommelen. Ze voelde zelfs Happy’s handelingen aan haar bikinistukje niet meer. Ze opende haar ogen. ‘Ik lig heerlijk,’ zei ze slaperig en ze merkte hem op, dicht tegen zich aan. Ze zocht warmte, dus kroop ze nog meer tegen hem aan. Daarna viel ze weer in slaap. Aigo vloog boven Doja en nam haar bikinistukje mee toen Doja helemaal sliep, zodat Doja in haar blote bovenlijf tegen Igneel lag. Hij gooide het bikinistukje op de grond van kast. ‘En nu wachten tot ze wakker worden,’ zei Aigo en hij grijnsde. Hij vouwde zijn vleugels en keek geduldig naar de twee. Doja schoof haar been weer over Igneels been heen en drukte zich nog dichter tegen hem aan dan eigenlijk al kon. Haar blote bovenlijf lag half tegen die van Igneel aan en nog had ze het niet door. ‘Die wordt dadelijk wel wakker. Doja wordt altijd ’s nachts heel even wakker,’ zei Aigo vol vertrouwen. Hij wist niet hoelang Happy en hij moesten wachten, maar Doja werd inderdaad wakker. Ze voelde haar bovenstukje niet meer. Nee, dat was vast een illusie. Misschien dacht ze gewoon dat die er niet meer aanzat omdat dat al eerder gebeurd was. Ze legde haar hoofd in Igneels hals. Haar neus rustte tegen zijn hals en haar hoofd was half verborgen tussen zijn hals en schouder in. Haar been ging steeds verder over het been van Igneel, totdat het uiteindelijk stopte. Ze had haar ogen nog altijd gesloten. Ze voelde dan ook zijn onderkant niet, aangezien ze niet echt wakker was. Geduldig wachtte Aigo totdat Doja weer zou wakker worden. ‘Dit is onze beste grap die we tot nu toe hebben gemaakt. Ik wil die reacties en die gezichten wel eens zien!’ zei Aigo en hij lachte al bij het vooruitzicht.

Een paar zonnestralen schenen door het raam. Doja opende haar ogen en merkte dat ze nog steeds tegen Igneel aanlag. Ze glimlachte en met haar hoofd tegen zijn wang, keek ze stiekem naar hem. Naar zijn gesloten ogen, maar ook naar de rest van zijn gezicht. Ze liet haar vinger zachtjes rond zijn borstkas glijden en legde haar platte hand uiteindelijk neer bij waar zijn hart hoorde te zitten. Ze sloot haar ogen en volgde het geklop. Ze merkte dat er iets niet pluis was, maar kon er alleen niet achterkomen wat. Ze voelde zich, vooral aan haar bovenlijf, een beetje koud. Ze zuchtte. Ze zou het vast mis hebben. Happy en Aigo zouden dit niet nog een keer flikken bij haar. Nee, vast niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   ma aug 29, 2011 7:44 am

Igneel die ook even wakker werd gemaakt door Doja, voelde ook dat er iets niet pluis was, maar hij vergat het alweer gauw. Het fijne was dat hij samen met Doja hier lag. Happy lag nogsteeds te gniffelen op het nachtkastje, en kwam al bijna niet meer bij. Igneel voelde dat Doja dichter tegen hem aankroop, en liet een genietend geluidje hierop horen. Igneel hoorde iets vallen, maar zoals hetniet pluizige, vergat hij het algauw, alhoewel.. Happy, je bent geweldig! Hij wist niet dat zijn zwembroek+onderbroek weg was, maar wist al wel dat nogmaals Doja's bikini-topje-stukje eraf was. Hij liet nogmaals een genietend geluidje horen. Happy keek naar Aigo, die begon te praten, en ook het bikinistukje meenam. 'Goed gedaan maatje, jep, en nu nog wachten.' fluisterde Happy richting Aigo. 'Of je geeft nog een snerpende kreet zoals eerst, misschien, als ze niet uit haarzelf wakker word, hehe.' sprak Happy toen. Happy was erg blij met deze grap, en volgens Happy dacht Aigo daar ook zo over. Igneel lag alweer te slapen, maar hij voelde wel dat Doja in zijn hals ging liggen met haar hoofd, en haar been over die van Igneel. Igneel dacht dat dit een droom was, dus deed hij niks anders dan slapen, aangezien hij gauw weer met Doja ja, dingen wil doen. Happy keek naar Aigo. 'Dat vind ik nou ook maatje, Igneel zal zeker wel schreeuwen, haha.' zei Happy toen lachend, waarop hij richting Aigo toeliep. Hij liet een lachspoor achter, richting Aigo toe. Happy zag dat Doja wakker werd, en tikte daarbij Aigo aan. 'Het gaat nu gebeuren..' zei Happy, vol spanning. Igneel werd ook na een paar minuutjes wakker, na Doja natuurlijk, en voelde haar zachte hoofd tegen zijn wang. Ook hij glimlachte nu. Hij voelde ook haar koude, maar zachte hand op zijn linkerborst stuk. Mooi. 'Goedemorgen.' zei Igneel toen zachtjes, hij wou natuurlijk Happy en Aigo niet wakker maken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   ma aug 29, 2011 10:38 am

Geïnteresseerd keek Aigo richting Igneel en Doja. ‘Ze hebben het helaas nog niet door. Dus dat wordt even wachten met de pret,’ zei hij en hij keek even triest, maar grijnsde algauw weer. Hoe minder sneller ze nu wakker werden, hoe leuker het effect straks werd. Doja zou zich waarschijnlijk niet willen bewegen uit schaamte. Ja, dat zou echt Doja zijn. Ze werd langzaam wakker. Nou ja, eigenlijk was ze al wel even wakker, maar ze dommelde steeds weer terug in slaap. Verbaasd keek ze naar Igneel en glimlachte toen ze merkte dat hij niet meer sliep. Opnieuw die koude tocht langs haar borsten. Ze trok de deken wat dichter tegen zich aan en liet haar blik naar Igneels gezicht glijden. Naar zijn ogen en toen weer naar zijn wang. Hij was gewoon perfect. Oké, waarom dacht ze dit nu weer? Ze haalde diep adem en voelde dat haar warme been tegen de zijne lag. Maar dat was niet het enige wat ze voelde. Had Igneel eerder niet iets om zijn benen op die plek? Nou ja, ze zou zich wel vergissen. Aigo ging bijna kapot van het lachen en hipte een beetje achteruit, zodat Happy genoeg kon zien. Doja legde haar hoofd tegen Igneels wang aan en zuchtte even. ‘Wil je nu nog een dag blijven liggen?’ vroeg ze lachend aan hem, waarna ze hem even aankeek en haar blik over zijn lippen liet glijden. Bij het volgende idee en ook het verlangen in haar hoofd, kreeg ze een verschrikkelijk rode kop. Nee, ze mocht hem niet zoenen! Ze liet haar blik naar zijn borstkas glijden, waar ze nog maar een paar uur geleden geslapen had. Nog nooit had ze zo lekker geslapen als bij hem. Ze voelde nu toch wel iets erg kouds bij haar rug en keek even.

Ze schrok. Oh nee, niet weer! Ze liet haar blik naar Aigo en Happy staan. Aigo had hem en Happy al omgedraaid voordat Doja zou doorkrijgen dat ze niet sliepen. Doja keek blozend naar Igneel, voelde zich helemaal rood worden. Zou Igneel het al doorgehad hebben, maar niks gezegd hebben? Nou, lekker was dat! Aan de andere kant: zou zij ook niet een beetje bang zijn om het te zeggen tegen Igneel als hij geen broek aanhad? Waarschijnlijk. Ze keek naar Igneel en voelde haar hoofd rood worden. ‘Ik denk dat onze lieve dieren weer wat uitgehaald hebben,’ zei ze met een rood hoofd en ze keek daarbij even belangstellend naar beneden, naar waar normaal haar bikinistukje moest zitten. Ze voelde zich rood worden. Ze had alleen geen idee waar het nu was, aangezien het niet naast haar lag. ‘Pestkoppen,’ mompelde ze, maar ergens kwam ook wel een glimlach. Een rilling ging door haar heen en ze legde zich weer tegen Igneel aan, maar voelde zich wel verschrikkelijk rood worden. ‘Hebben ze bij jou iets uitgehaald?’ vroeg ze zachtjes, met haar melodieuze stem.

- Eigenlijk zijn wij weer typisch het goede duo om dit te verzinnen :P -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   ma aug 29, 2011 2:48 pm

- Kloptescheun <3 -

Ook Happy keek geïnteresseerd naar de twee. Hij had zijn ogen ondertussen tot spleetjes geduwd, en keek vol spanning en aandachtig. 'Hmm..' sprak Happy was. Nouja, sprak, liet Happy van zich weten. 'Hmmmm.. Ja.. Hmm..' deed Happy nogmaals, het klonk wel wijs, als een soort .. psycholoog of dokter of .. uhm .. therapeut. Ja, als een therapeut! 'Het gebeurt, het gebeurt!' sprak Happy vol enthousiasme richting Aigo. Hij keek naar hoe Doja bewoog. Igneel keek naar Doja, hij was weer eens in slaap gevallen. Typisch Igneel weer. Hij viel altijd wel terug in slaap, minimaal twee keer. Wacht eens even? Lag hij nu samen te slapen met Doja? Hij wist het wel, maar was er nog niet echt .. ja, hoe zeg je dat.. niet echt bewust van. Hij liet nogmaals een genietend geluidje horen, hmm. Igneel deed zijn ogen dicht, en deed alsof hij sliep, waarop hij naar eigen wil toe nogmaals over Doja's wang wreef. Hehe. Die was lekker zacht. Maar, hij voelde meer wanneer hij zijn hand weghaalde. Hij wist ook wel meteen wat 't was. Borsten. Wacht, had hij niet daarover gedroomd? Dat Happy het weghaalde, en hij er tegenaan mocht liggen van Doja, om een of andere reden .. of .. nee, dat kan niet! Hij viel in slaap op Doja's borsten, nadat Happy haar topje weghaalde! Haha, wat een grap zeg. Igneel keek naar Doja, had die iets gemerkt? Hopelijk niet. Happy keek naar de twee. Hij draaide zich om met een emotieloze blik, maar toen kreeg hij ineens een smile zo groot als zijn halve gezicht, en ogen ook super groot. Hij kwam vervolgens niet meer bij van 't lachen. Igneel keek naar Doja, die een beetje aan 't blozen was. 'Hmm.. 't kan wel, samen met jouw, hehe.' zei hij toen. Hij voelde.. ARGH! Dat is het ergste wat een man kan overkomen! Ze hebben hem ergens geprikt! Ofnee, dat was 't niet. Ze hadden een icepack in zijn broek gedauwt! Ja, dat was het! Igneel keek naar Doja. Hij zag dat ze ineens vuurrood werd, en dat ze achterom keek. Happy voelde een trek aan hem, en zijn beeld via zijn ogen werd gedraaid. Hij ging meteen zitten, en zag dat Aigo 't deed. Oh, natuurlijk, hij had alleen maar op Igneel gelet, en had dus Doja niet gezien. Igneel keek vermoeid naar Doja, puh, hij was wakker, maar zijn ogen niet. 'De ehh.. je .. topje is weg.. Dus ik denk van wel.' zei Igneel toen. 'Dus je hebt gelijk. Jij pakt Aigo, ik Happy.' zei Igneel, niks te wetend dat hij geen broek aanhad. Hij had op 't laatste stukje wat Doja zei ook geen aandacht gegeven. Hij stond gelijk overeind, en wou naar Happy toe rennen... maar toen.. 'AAAAAH!' riep Igneel uit. Hij hield zijn hand voor zijn geslachtsdeel, en keek om zich heen. Hij zag zijn broek, plus onderbroek aan en hangertje hangen. 'Happy...' zei Igneel toen. 'Hoi!' zei Igneel toen vrolijk, nep natuurlijk, waarop hij weer rustig terug ging liggen, en deed alsof er niks aan de hand was.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   ma aug 29, 2011 3:01 pm

‘Ja, in mijn blootje rennen naar die twee zeker !’ zei ze lachend en ze keek om toen Igneel het opeens op een schreeuwen zette. Nou nou, dat hij zoveel medelijden met haar had, dat bleek ook maar weer eens. Ze keek achterom en moest keihard lachen om wat ze daar zag. Zo hard, dat haar wangen rood werden. Ze had eerst haar open in Igneels ogen laten glijden, maar langzaam gleden haar ogen naar onderen. Dit kon je niet menen! Toen Igneel zijn hand ervoor deed, keek ze blozend opzij. ‘Leuk hoor, die dieren van ons,’ zei ze en ze keek even naar Aigo, die zich omdraaide en rustig naar Doja keek. Doja voelde zich nog meer rood worden en kruiste haar armen voor haar. Ze zette elke hand op een schouder, zodat het uiteindelijk een kruising was, waardoor je iets minder zag dan normaal. Ze zuchtte en keek opzij. ‘Zal ik onze kleding dan maar even uit die positie daar halen?’ vroeg ze lachend en ze liep naar de kast toe. Ze voelde een rilling door zich trekken, maar er was bij haar in elk geval niet meer veel te zien. Ze ging met haar rug naar Igneel voor de kast staan en trok er toen haar kleding uit en de zijne. Nu kon ze natuurlijk haar eigen lichaam niet meer verbergen. Tenzij… Ze tilde de kleding in haar hand op, zodat die het werk van haar gekruiste armen overnamen. Ze lachte toen ze langs Igneel liep. Ze ging terug het bed in, trok de deken over haarzelf heen en gooide de kleren neer. Gek genoeg deed ze geen aanleg om het ook weer aan te doen. Ach, Igneel had haar nu toch al gezien. Blozend keek ze naar hem en ze keek toen weer naar Aigo, die overduidelijk moest lachen.

‘Sorry voor het gedrag van mijn dier. Ik denk dat hij het zo goed kan vinden dat Happy en hij veel lol hebben,’ zei ze en ze keek Igneel even schuldbewust aan. ‘Laten we er ons niks van aantrekken,’ zei ze en ze legde zich met haar hoofd tegen het hoofd van Igneel aan, zodat haar lichaam langs de zijne lag en ze hun ogen alleen maar elkaar konden laten ontmoeten als ze heel ver opzij keken. Ze zuchtte even. ‘Het zag er mooi uit hoor,’ zei ze vervolgens plagend, maar ergens meende ze het ook wel. Nou ja, het meest gênante was dus al gebeurd. Nu stonden ze in elk geval niet meer voor nieuwe gebeurtenissen die hun zo rood zouden krijgen als wat. Want van alle gênante gebeurtenissen op de wereld, was deze de meest gênante. ‘Dan blijven we gezellig liggen,’ zei ze en ze keek ver vanuit haar ooghoeken naar hem. Zijn lichaamswarmte was weg omdat ze niet tegen hem aanlag. Ze snakte er eigenlijk wel naar, maar durfde zichzelf niet te verleggen, bang zijnd dat hij erachter kwam wat ze voelde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   ma aug 29, 2011 4:21 pm

Igneel keek naar Doja. 'Puh, zeg dat wel.' zei Igneel toen. Hij vond 't eigenlijk wel grappig. Nouja, nu hoefden ze niet meer te schrikken van dingen, aangezien ze het ergste nu gehad hebben. Igneel keek naar Doja, die de kleding ging pakken. 'Geen kou vatten hé. Anders kan ik volgende dag niet slapen, hihi.' zei Igneel toen lachend, maar natuurlijk als een grapje. Toen Doja terugkwam, glimlachte Igneel, en meteen pakte hij zijn kleding en deed die onder het dekbed. 'Goed gedaan!' sprak Igneel toen lachend, waarop hij uit dankbaarheid een kusje blies. 'Als bedankje.' zei Igneel toen lachend, waarop hij zijn onderbroek en zwembroek weer aan trok, want het was geen gezicht om in je nakie te staan, als je mannelijk was. Bij vrouwen maakte het eigenlijk niet zoveel uit, vond Igneel. Die gaan zelfs naakt voor een foto. Igneel keek naar Doja, die het nu wel verschrikkelijk koud zou hebben. Happy keek naar Aigo, en moest keihard lachen. Happy schaterde het gewoon uit, en om het even overdreven te maken schreeuwde hij wat er gebeurde in de kamer, wat misschien zelfs buiten te horen was. Happy veegde een traan weg van vreugde, en tikte Aigo op z'n schouder. 'Super. toffe. grap.' zei Happy lachend. Igneel keek naar Doja. 'Trek 't je niet aan nee. Vooral jij niet, dus niet schuldig voelen he.' zei Igneel, waarop hij een knipoog richting Doja toe stuurde. 'Pff. Moet jij nodig zeggen, hihi.' zei Igneel, doelend op haar borsten. Hij rustte even van de stilte, aangezien Happy al klaar was met lachen. Hij keek op van Doja. 'Jup. Maar wel tegen elkaar, als je dat niet erg vind.' sprak Igneel, waarop hij zichzelf tegen Doja aanlegde, en haar stevig vasthield. Igneel maakte een tevreden genietend geluidje, en hield zijn armen om Doja heen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   ma aug 29, 2011 5:37 pm

Lachend keek Doja naar zijn zwembroek. ‘Nou ja, bij jou zag je daar onderaan toch niks,’ zei ze en ze trok daarbij een stout, uitdagend gezicht. Ze lachte even en kroop dicht tegen hem aan. ‘Natuurlijk vind ik dat niet erg,’ fluisterde ze zachtjes en ze glimlachte. Ze wou haar lippen zo graag op de zijne drukken. Waarom wachtte ze eigenlijk nog? Wat was de stopping? Ze sloeg haar ogen verlegen neer. Misschien zag igneel het wel allemaal puur vriendschappelijk (ja hoor XD) en wou hij het wel helemaal niet. Ja, misschien was het dat wel waarvoor ze vreesde. Aan de andere kant: hij ging wel in op haar en trok haar dicht tegen zich aan, ook al lag ze met haar bovenlijf bloot. Ze grinnikte even en verlegde zich meer richting hem. Ze vond het heerlijk hoe hij tegen haar aanlag, hoe haar lichaam langzaam opgewarmd werd door hem. Ze hadden de drama en de gênante momenten nu wel weer achter de rug. Ze keek omhoog, recht in zijn ogen. Ze beet op haar lip en probeerde met de grootste moeite haar verlangen te onderdrukken. Nee, als ze hem nu zou gaan zoenen, zou hij haar gek aankijken. Misschien wou hij haar eerst wel beter leren kennen. Ze keek hem die tijd even aan en merkte toen pas dat ze aan het staren was, dus richtte ze haar blik gauw af en keek naar het dekbed, dat om hun heengeslagen was. Als er nu iemand zou binnenkomen en ze zou moeten opstaan, dan zou ze een probleem hebben. Of dat ze diegene moest uitleggen dat zij en Igneel niks hadden, dat zou moeilijk zijn. Welke meid ging nu halfnaakt tegen een jongen aanliggen en beweert dan dat ze gewoon vrienden zijn? Waarschijnlijk zouden ze het niet eens geloven, terecht.

Rustig keek ze richting Igneel. Ze schoof haar been weer over de zijne heen, eigenlijk meer om zijn reactie te peilen. Tot nu toe had ze bij elke handeling die zij gedaan had, een positief antwoord gekregen. ‘Ik vind je lief,’ zei ze en ze voelde het bloed naar haar hoofd stijgen. Haar perzikzachte wangen zouden wel weer een heel rood hoofd hebben gekregen. Een hele rode kleur, bedoelde ze. Aargh! Zelfs van het zeggen van dat zinnetje, ging ze zinnen verkeerd denken. Ze keek hem blozend en richtte toen verlegen haar blik naar beneden, zodat ze niet naar zijn gezicht keek, maar naar zijn kin.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   ma aug 29, 2011 8:05 pm

- Oprechte excuses en superveel sorry Adoreee~ Adoreee~ Hug Hug maar aangezien school weer is begonnen heb ik heel wat minder tijd ;( -

Igneel keek naar Doja. 'Hé! Ik ben wel superman hé.' zei Igneel toen lachend. Hij keek naar haar stout, maar uitdagend gezicht. 'Poesje miauw of tijgertje grom?' zei hij, doelend op Doja's blik. Normaal was ze, volgens Igneel dan, een vriendelijk poesje, maar nu leek ze op tijgertje grom. Zo noemde Igneel ze, want hij wist geen andere naam, aangezien hij die zou vergeten. Zo dom was Igneel nou. Dus noemde hij ze maar, wat hij noemde de soort meiden, maar bij hun geluid. Grom en Miauw. Best redelijk toch wel. Igneel keek met opgetrokken wenkbrauw naar Doja. Hij deed die al gauw omlaag wanneer ze zei dat het niet erg was. Hmm.. Igneel moest gewoon verder gaan. Als ze zei dat ze 't niet wou, wist hij dat hij moest stoppen. Hij sloeg zijn armen om Doja's nek, en legde zijn hoofd vlak voor die van Doja. 'Beter uitzicht zo.' zei Igneel, waarop hij vervolgens een kort, maar schattig lachje liet horen. Igneel zou het wel gelukkig noemen, alhoewel ze dat pas zeggen nadat ze getrouwd zijn. Hij was dat nu al, samen met Doja. Hij glimlachte, nu elkaars hoofd 1 centimeter gescheiden van elkaar waren. Hij kon haar nu zoenen, maar nee, hij wachtte ermee. Hij zou het pas doen, de volgende keer. 'Ik ben blij dat ik op je gevallen ben.' zei Igneel toen. Hij bedoelde daarmee twee dingen, blij met de ontmoeting, blij met het gevoel dat Doja hem gaf. 'En daarmee bedoel ik dus de ontmoeting, want natuurlijk ben ik niet blij dat ik op je gevallen ben. Alhoewel.. nee hoor, grapje.' zei Igneel lachend. Hij rustte uit, door zijn ogen te sluiten. Eigenlijk was dit een perfect moment om .. nee, hij moest wachten. Wachten wachten en nog eens wachten. En Igneel was ongeduldig, dat kon er ook nog eens lekker bij. Achja.. Igneel keek haar nu aan, alsof hij verliefd op haar was. Dat was ook zo. 'Ik ook van jouw.. ik bedoel ik jouw ook, heel lief zelfs. Superlief.' versprak Igneel zich. Hij zei ik ook van jouw, in de richting van ik hou van je terug zeggen. Ai. Alhoewel, misschien .. ja! Dat was 't. 'Zeg 'ns, wat dacht je ervan, om een keertje ergens heen te gaan, een soort van date dus. Gewoon, wij, de huisdieren hebben het dan ook wel naar hun zin, en een leuke en mooie plek om heen te gaan zoals .. Maki Fields. Wat vind je?' vroeg Igneel. Hij had er nu al zin in, want hij wist bijna zeker dat ze ja zou zeggen. Hij glimlachte naar haar, waarbij hij zijn tanden ontblootte, en dus zijn witte tanden aan haar liet zien. Hij was er best trots op.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   ma aug 29, 2011 10:14 pm

Doja glimlachte. Igneel was eigenlijk een hele leuke jongen. Ook een grappige. Zijn hoofd was zo dichtbij, dat ze ervan moest blozen. Waarom ging ze eigenlijk wachten? Waarom kon ze hem nu niet direct zoenen? Er was niemand die hun zou ophouden. Nee, ze moest het rustig aan doen, het rustig opbouwen. Als ze zich nu aan haar verlangens over ging laten, dan had Igneel een probleem. Haar verlangens waren namelijk erg groot en ze had geen idee hoe erg ze kon zijn in de liefde. Dat kwam omdat ze nog nooit verliefd was geworden op iemand, had daar dan ook nooit vertrouwen in gehad. Maar bij Igneel was het helemaal anders. Het was heerlijk om in zijn buurt te zijn. Ze was ook erg graag in zijn buurt. Ze sloot haar ogen even en keek hem toen glimlachend aan. Zijn lippen waren zo dichtbij. Als ze – dit was even een voorbeeld, dit zou ze namelijk nooit durven doen! – haar tong ook maar een klein stukje uit haar mond stak, zou ze zijn lippen al raken. Zijn mooie, volle lippen, die ze graag wou zoenen. De passie om bij hem te zijn, maar het passionele was pas wat hij zei. ‘Dat zou ik heel leuk vinden,’ zei ze en ze glimlachte. Dan zou ze speciaal voor die gelegenheid een jurk aantrekken! Ze had niet zo veel jurkjes. Ze deed vaak een legging met een spijkerrok aan, of alleen een spijkerrok, maar dat was dan ook al meer uitdagend. Ze keek glimlachend richting Igneel en voelde zijn armen om haar nek. Haar eigen handen legde ze losjes op zijn schouders en ze glimlachte, waardoor twee rijen van parelwitte tanden tevoorschijn kwamen. Oké, ze gaf toe dat ze een echte ijdeltuit was op haar tanden. Ze keek even naar Igneel en aaide hem over zijn wang.

Helemaal in trance kroop ze dichter tegen hem aan, terwijl ze zijn wang bleef strelen. Maar haar andere hand sloeg ze om zijn nek. Haar hand die zijn wang streelde, gleed in zijn eigen wil naar beneden. Over zijn borstkas heen, naar zijn dij toe. Langs zijn onderrug af. Ze keek hem even aan en genoot zichtbaar. Ze sloot haar ogen even. Daarmee raakte ze ook half uit haar trance. Wat was ze aan het doen? Ze verpestte het! Ze verpestte het zelf helemaal! Dadelijk wou Igneel dit niet! Snel liet ze haar hand zakken en glimlachte naar de jongen, waarna ze haar ogen verlegen neersloeg. Misschien had ze het al verpest.

- Haha; Als ik zo naar haar ava kijk, passen al die dingen die we hier laten gebeuren niet bij haar :p -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   di aug 30, 2011 6:24 am

- xD -

Igneel keek naar de glimlachende en blozende Doja. Hij glimlachte hierbij ook, en een klein blosje kwam op Igneel's wangen. Igneel was eigenlijk geen echte ijdeltuit, maar zijn haar zat wel altijd goed, alhoewel hij er niks aan deed. Het leek wel alsof er een heleboel gel in zit, aangezien het een goed volume had en daarbij ook goed uitzag. Igneel keek naar Doja, die glimlachte, en dit keer zag hij pas haar parelwitte tanden. Die waren dus absurd mooi. Ook zei ze dat ze 't leuk zou vinden. Yes! Het liefst zou Igneel nu een feestje willen maken, maar dat deed hij eigenlijk al van binnen, aangezien het leek alsof iemand een lading van verliefdegevoelelens in Igneel's buik uitlaadde. Igneel voelde nu ineens Doja's hand over zijn wang glijden. Datzelf deed hij eerst, uit zichzelf dus, naar zijn eigen wil - en ook nog eens verlangen - toe. Bijna automatisch deed hij het. Maar Doja zei dat het niet uit maakte, 'helemaal' niet uit maakte zelfs. Dus Igneel glimlachte hierbij breed, en besloot om te verdrinken in de helblauwe
ogen van Doja. Igneel vond het fijn om een perzikzachte hand over zijn wang te krijgen, en vooral die van Doja. Hij liet dus ook zien dat hij ervan genoot, door zijn glimlach nogsteeds op zijn gezicht te houden, en een klein en kort genietend geluidje maakte. Hij voelde nu ook meer warmte, aangezien Doja dichter tegen hem aankroop. Oh god, straks zoent ze hem! Maar Igneel wil haar zoenen, eerst. Of maakte het niet uit? Hmm.. Hij werd uit zijn starende glimlachende denkpositie gehaald door een hand die over een groot deel van Igneel's lichaam ging. Ook hij genoot er zichtbaar van, en Doja zo te zien ook. Hij zag dat Doja haar hand weghaalde, en der ogen evrlegen neersloeg. Hij pakte haar hand vast, voordat die contact kon maken met iets anders. 'Het is niet erg.' zei Igneel, waarop hij nogmaals zijn glimlach liet zien.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   di aug 30, 2011 8:00 am

Een grote blos was op haar gezicht verschenen en ze keek nog steeds naar zijn borst. Hoe had ze zich zo kunnen laten gaan? Misschien wou hij het wel helemaal niet! Ze keek hem vanonder haar lange wimpers uit aan. Ze glimlachte verlegen. Ze keek hem daarna weer aan en sloeg haar armen om zijn nek. Ze zou hem nu zo graag willen zoenen. Gewoon, even haar lippen op die heerlijk uitziende lippen van hem drukken. En dan een gevoel van vlinders in haar buik krijgen. Ze sloot haar ogen al tevreden bij dat idee. Ze streelde over zijn buik en glimlachte toen. Zijn gespierde buik. Ze giechelde even hardop en hield haar hand gauw voor haar mond. Ze kreeg een verschrikkelijke rode kop. ‘Sorry, ik uh… dacht iets. Over je uh.. buik,’ zei ze en glimlachend keek ze naar zijn buik. God, waarom maakte ze het zichzelf zo moeilijk? Waarom zoende ze hem niet gewoon? Nee, misschien moest eerst die date maar achter de rug zijn. Ja, dat moest eerst gebeuren! Ze keek hem glimlachend aan. Aigo keek naar Happy opzij. ‘Toch was het een mooi grapje!’ vond hij. ‘Kijk hoe ze elkaar aankijken! Alsof ze elk moment niet zonder elkaar kunnen!’ zei hij en hij glimlachte. Hij vond het verschrikkelijk leuk om te zien hoe ze met elkaar omgingen. ‘Misschien worden we familie als ze gaan trouwen!’ zei Aigo enthousiast, waarna hij op en neer hipte. Dat zou hij leuk vinden! Samen met Happy een paar vrouwtjes opjagen. Hun keihard laten schrikken of misschien het bovenstukje weer losmaken, zoals ze bij Doja al hadden gedaan. Nou ja, Happy had het losgemaakt, hij had Doja laten schrikken. Doja was al vanaf het begin op Igneel geweest. Misschien had ze het zelf niet eens zo goed beseft. Ja, dat was het.

Doja sloot haar ogen even en dacht na. Misschien moest ze eerst een date met hem achter de rug hebben, alhoewel ze niet langer meer wou wachten. Ze lag hier toch al halfnaakt tegen hem en haar gevoelen werden met het uur erger. Groter, moeilijker te onderdrukken. En het zou voor Igneel nu wel duidelijk zijn geworden dat ze verliefd op hem was. Welke vriend zou anders haar handen over je lichaam laten gaan? Maar hij liet het toe. Misschien… Nee, daar moest ze niet op hopen! Ze keek hem aan en glimlachte. ‘Bedankt voor alles,’ fluisterde ze, waarna ze een kus op zijn wang drukte en zelf een verschrikkelijke blos kreeg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   di aug 30, 2011 4:31 pm

Igneel keek naar de blozende en glimlachende Doja, en hij voelde haar warme en zachte hande over zijn nek. Hmm.. Wat als? Wat als .. Wat als Igneelgewoon even haar een kus gaf, een zoen, op haar mond. Dan.. dan.. dan kwam het wel goed. Maar nee. Hij moest nog wachten. Hij keek naar Doja's wimpers. Die waren eigenlijk best wel héél lang. Heel heel, super lang zelfs. Alhoewel, dat was een beetje overdreven. Ach, ze stonden wel mooi, samen met die helblauwe ogen. Hij sloot zijn ogen, en keek naar het bed waar ze op lagen. Halfnaakt. Dat kwam best grappig over, vooral als er nou iemand kwam binnenstormen. Dan .. ja, dan leek het wel man en vrouw, twee verkeringgangers. Ach ja. Hij wist het nu wel heel erg zeker. Hij was super erg verliefd op haar. Het kon gewoon niet anders, en Igneel kon er ook niet omheen. Hij had het beseft, en wist het dus heel erg zeker. Hij keek naar Doja. Dacht zij er ook over? Zo te voelen wel. Ze lachte nu hardop. 'M'n buik?' zei Igneel verbaasd. Hij keek naar zijn buik. Niks te zien, behalve een six pack. (PINK BUMMY) Ach ja. Hij keek haar nu glimlachend aan, en genoot van haar gezicht, en stiekem ook van haar boezem. Hij glimlachte, en lachte daarbij vervolgens hardop. 'Ook sorry. Binnenpretje.' zei Igneel lachend. Happy keek naar Aigo, met zijn koetsjie koetsjie blik. Oftoewel, zijn schattige blik. Die had hij normaal op. 'Da! Ja! Vind ikke ook!' zei Happy. Hij glimlachte naar Aigo. Hij was wel aardig, nee, hij was gewoon aardig. Goed aardig. 'Jaa! Ze gaan zoenen!' zei Happy, waarop hij even grinnikte.

Happy keek Aigo goed aan. Familie. Ze hadden allebei vleugels. Dus dat was ook weer fijn. Misschien konden ze een afspraak maken met Doja en Igneel. Dat Aigo soms mee mocht op reis, dus naar waar ze heen gingen, en Doja soms Happy. Kon Igneel wel zonder Happy? Hij vroeg het zich af, maar besloot eerst te antwoorden op Aigo. 'Ja! Vruwtjes opjagen! En en veel vis eten en spelen en ook .. Oh, ik kan niet wachten!' sprak Happy vol enthousiasme en opwinding. Igneel keek Doja glimlachend aan. Doja glimlachte blijkbaar terug. B-bedankt voor alles? Betekende dit dat ze wegging? Voor altijd of voor gewoon. Tijd om na te denken had Igneel niet, aangezien hij .. voelde hij dit nou goed? Een kus? Igneel werd zo rood als maar zijn kan, en glimlachte diep verlegen naar Doja. 'I-ik weet niet wat ik moet zeggen.. Jij ook super bedankt dan m-maar.' zei Igneel stotterend. Hij liet zien dat hij het fijn vond, en er ook van genoten had. 'Wanneer is de date?' zei Igneel glimlachend. 'Ik kan niet wachten.' zei Igneel waarop hij ook een kus op Doja's wang drukte.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   di aug 30, 2011 4:59 pm

Blozend keek Doja hem aan. Een glimlachje kwam rond haar lippen toen ze zag dat hij het wel leuk vond. Nou, zij vond het vooral leuk om bij hem te zijn! Ze had genoten van de kus op zijn wang. Ze zou hem zo graag… Ze had het gevoel dat ze zichzelf niet meer kon inhouden. Ze keek hem aan en probeerde zich te focussen op zijn woorden en naar hem te blijven luisteren, maar alleen zijn lippen waren opeens nog belangrijk voor haar. ‘Ik ook niet,’ zei ze zachtjes, bijna hypnotiserend. Bij de kus sloot ze genietend haar ogen, waarna ze haar ogen weer opende en hem aankeek. Plots duwde ze hem tegen het bed en rolde op hem. Ze voelde dat haar hele lichaam zich tegen hem aandrukte en keek hem grijnzend aan. ‘Wat dacht je van vanavond?’ vroeg ze en ze glimlachte liefjes. Oh nee, als ze zich nu nog een beetje liet zakken, zou ze hem zo kunnen zoenen. Nee, ze moest zichzelf tegenhouden. Tot na hun date! Maar ze wou geen date. Jawel, ze wou wel een date, maar ze wou niet zolang wachten met hem zoenen. Ze glimlachte. ‘Doja kan zich niet meer inhouden,’ zong Aigo zachtjes en hij keek Happy even geslaagd aan. ‘En dat hebben wij maar weer mooi voor elkaar gekregen! Als die twee gaan trouwen, ben ik het bruidsvogeltje,’ zei hij en hij glimlachte even, waarna hij naar Doja keek. Die trok de deken op, zodat Aigo en Happy niet meer konden zien wat ze deden. ‘Nu worden we tenminste niet de hele tijd aangestaard door die twee gekken,’ zei Doja en ze glimlachte. ‘Joh, als ze elkaar zoenen, zullen we dat wel merken!’ zei Aigo vol vertrouwen. ‘Ik denk dat Doja hem toch nog niet zoent,’ zei hij bedenkelijk.

Glimlachend keek Doja onder zich, naar Igneel. Ze voelde dat heel haar halfnaakte lichaam tegen hem aangedrukt was. Ze plantte haar ellebogen aan weerszijden van zijn hoofd, zodat haar lichaam een klein beetje omhoog kwam en als Igneel nu naar beneden zou kijken, hij erg goed zicht had op.. Ja, op dat dus. Maar daarvoor ging Doja niet half omhoog. Eerder omdat ze anders een stijve nek kreeg. Ze glimlachte hem. ‘Ik heb echt zin om vanavond met je te gaan daten,’ fluisterde haar stem nu zwoel in zijn oor. Ze trok haar hoofd terug en keek hem aan. Ze zou zich niet langer meer kunnen onderdrukken om hem te zoenen. Zou tot vanavond nog lukken?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   di aug 30, 2011 7:09 pm

- Oef, leuke post <3
Staat in me top 3 van leuke postjes <''3

Igneel keek glimlachend naar de blozende Doja. Er kwam een glimlach bij. Hmm.. Wat zouden andere mensen zoals de vrienden van Doja zeggen van dat ze een - waar Igneel heel erg op hoopte - relatie had met Igneel. Dan zou hij zo hard glimlachen dat zijn tanden eruit vielen. Zoiets. Om het maar overdreven op te noemen. Hij hoorde Doja weer praten, en haalde zichzelf uit ''De Ik Wil Doja'' trance, waarop hij even verward en ook verbaasd zijn hoofd schudde. Ook Doja klonk een beetje verward/verbaasd, in trance, oftoewel onder een soort hypnose ofzo.. Kon dat wel, hypnose zonder hypnosisten? Of hoe noemde je de mensen die een hypnose maakten? Hmm.. Nou, denken kwam er niet van, want hij werd op het bed geduwd en Doja rolde op hem. Wauw, die was enthousiast en had er blijkbaar heel erg veel zin in. In zoenen, of in de date natuurlijk. Niet dat ze ineens hetgene wou wat Igneel nooit heeft gezien, gehoord, of gepraat over had. Hij wist wel waarover het ging, en hoe. Igneel schudde nogmaals verward zijn hoofd, want over dit wou hij eigenlijk niet denken. Over het hoe doe je het ding dan, want aan Doja, dat was waar zijn brein 99% van de tijd aan dacht. Hij keek naar Doja, glimlachte hierbij ook, aangezien hij haar verukkelijke oorverliefddoende stem hoorde. 'Natuurlijk scha..' zei Igneel, zoals Doja ook bijna gehypnotiseerd. Hij wist zichzelf net te stoppen, aangezien hij vier van de vijf letters van ''schat'' uitsprak. Helaas kon hij haar nog niet zo noemen, want hij vond het wel heel leuk om haar dus zo te benoemen. Hij voelde Doja's borsten tegen hem aangeperst. Of gedrukt, hoe je het wil noemen. Igneel genoot met de minuut meer van Doja, en Happy zo te zien ook van Aigo, in vriendschappelijkheid tenminste, want Happy viel zelf op vrouwen, hehe. Happy keek naar Aigo. 'Zoenen, zoenen, maak me geeeuwk!' zei Happy, waarop hij nep- flauwviel, en een los handje voor zijn voorhoofd deed. 'Jep, daw hebben wij mooi gedaan!' sprak Happy. Ook hij keek Aigo geslaagd aan. 'En ik het bruidegomspoesje!' zei Happy enthousiast. Alhoewel zijn enthousiasme verdween voor Doja en Igneel, aangezien Doja de deken over hun heen trok, glimlachte hij nogsteeds. Igneel glimlachte, en lachte kort om Doja. Zijn lach was anders dan normaal, een zachte lach, schattig maar ook ergens wel een ''rustige'' en ''coole'' lach. Igneel lachte alleen maar zo - kort -, aangezien hij dan van iets heel erg genoot, of bij vrienden/familie, hele goede vrienden tenminste. Happy keek naar Aigo. 'Wat is het nou .. Aigi?' gaf Happy hem een bijnaam. Aigi, klonk wel schattig. De meiden volgens Happy tenminste. Happy wist niet zo zeer wat Aigo nu dacht, maar hij wist wel dat hij twijfelde en overwoog of Doja en Igneel gingen zoenen. Igneel glimlachte nogsteeds, en keek naar Doja. Tijgertje grom dus, bedacht Igneel. Hij wist eigenlijk niet wat hij moest zeggen. Alhoewel hij wel wat tegen Happy en Aigo ging zeggen wanneer ze een soort van ja, klaar waren. 'Het is al avond, volgens mijn hoofd.' zei Igneel, waarop hij zijn verlangens onderdrukte. Hij had nu erg zin om haar te zoenen, alleen zo hij moeten wachten. Wachten op het juiste moment, en na de zoen zeggen. Ik vind je leuk, heel erg leuk. Ik hou van je. Dat zou 'm worden, volgens Igneel. Pats! 1-0, doelpunt! Een luid gejuich werd toegevoegd aan de doos vol met liefdesgevoelens, die in zijn buik al open was gemaakt. Igneel keek haar glimlachend aan. 'Wel hand in hand lopen hé.' zei Igneel toen lachend, waarop hij Doja's wang, op de manier zoals tevoren streelde.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   di aug 30, 2011 7:30 pm

Genietend keek Doja richting Igneel. Ze lag lekker tegen hem aan en eigenlijk vond ze het ook gewoon heerlijk om bij hem te zijn. Hij was zo lekker rustig en lief. Hij was gewoon super. En ze wou hem zoenen! Al een hele tijd. Haar ogen gleden naar zijn gespierde borstkas. Het verlangen werd hiermee echter nog groter en ze kreunde even. Meteen kreeg ze een verschrikkelijk rode kop. Oh nee! Had ze dat nu echt net gedaan? Had ze nu echt gekreund? Ze sloot haar ogen en glimlachte even. ‘Natuurlijk lopen we hand in hand,’ zei ze en ze glimlachte. Haar ogen gleden naar zijn mond. Ze wou die mond zo graag kussen. Ze had moeite om zich in te houden en beet op haar onderlip. ‘Zouden we dan al niet moeten vertrekken?’ vroeg ze in zijn oor. Ze grinnikte en stond toen op. Ze was even vergeten dat ze geen bikini aanhad. Nou ja, het bovenstukje dan toch. Ze schrok en kruiste geschrokken haar armen voor haar borsten, waarna ze bloosde. ‘Ik ga me even omkleden,’ zei ze met een knipoog, waarna ze een rugzakje meenam. Altijd kleren bij voor de zekerheid. Ze liep richting de badkamer en kleedde zich om. Ze had nu een jurkje aan, dat haar vrouwelijke rondingen mooi liet zien. Ze glimlachte en poetste haar tanden toen gauw, waarna ze ook haar haren gauw in stijl legde. Ze voelde nog steeds zijn lichaam tegen de hare gedrukt en ze kon een tevreden geluid niet onderdrukken als ze dacht aan dat hij haar bijna schat had genoemd. Tenzij het iets anders was, maar dat zou wel raar zijn. Ze sloot haar ogen en glimlachte opnieuw, waarna ze even danste. Ze liep toen de kamer uit en ging voor Igneel staan. ‘Wat denk je hiervan?’ vroeg ze bijna uitdagend.

Rustig liet ze haar blik naar zijn gezicht glijden. Ze had echt zin in deze date! Maar waar zou ze dan naartoe moeten gaan? Ze had geen idee. ‘Zullen we naar het strand gaan?’ vroeg ze, denkend aan de ondergaande zon dat wel eens heel romantisch kon zijn. Ze had wel zin in een beetje romantiek met Igneel. Ze sloot haar ogen en wou het liefst dansen, maar dat zou raar uitzien. Ze opende haar ogen weer en keek Igneel vanonder haar wimpers een beetje verleidend aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Igneel
Igneel


Ervaring : 134


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   wo aug 31, 2011 3:57 pm

De zon scheen nog een beetje. Zonsondergang, en vervolgens volle maan. Het was deze dag immers de dag dat het volle maan werd. Waarom wist Igneel niet, maar hij hield het bij. Ook hij vond het heerlijk, haar en hoe hij lag. En met haar bedoelde hij dus Doja. Een geweldige vrouw, trouwens.. was ze wel .. Igneel wist niet hoe oud ze was. Hmm. Hij schatte 16. Igneel zelf was - helaas - 15. Igneel keek naar Doja, en stiekem ook weer naar haar boezem, zoals hij normaal deed. Dat was gewoon een soort, ehmm, eigenschap of .. hobby? Nouja, hobby is weer overdreven. Iets in de richting van eigenschap dus. Alhoewel hij het zelf niet bezit, want dat zou namelijk erg raar zijn, en zou hij ze er meteen van afhakken. Alhoewel.. Als je je verveelt, en je bent niet in het openbaar, kon je ermee spelen. Mwuahaha. Igneel keek glimlachend naar Doja. Hij hoorde haar kreunen, en lachte even kort. Hij vond het wel grappig dat ze nu dus even kreunde. Alhoewel Doja het anders zag, blijkbaar, want ze bloosde als een .. tomaat? Ja, als een tomaat! Igneel keek nogsteeds glimlachend, naar Doja. Hij glimlachte breder bij het horen dat ze hand in hand liepen. Oh Yeah! Igneel zou nu 't liefst een keertje op het bed willen springen, van vreugde, wat hij thuis altijd deed. Hij was alweer een stapje verder. Oké, hij kon het aan. Gewoon hand in hand, ergens zitten, genieten van de zonsondergang en vervolgens de lippen op elkaar drukken, en genieten van de zoen. Igneel was zo in trance met deze gedachten, dat hij niet wist dat hij de lucht aan het kussen was. Snel schudde hij zijn hoofd, en stond ook op. 'Je hebt gelijk, ik ehh.. ga me ook omkleden. Lieverd.' zei Igneel, waarop hij even een blosje op zijn wangen kreeg, en een superkort lachje liet horen, zonder zijn mond te openen. Hij schrok toen hij wist dat hij geen kleding bij had, alhoewel hij een t-shirt bij had. Een normaal, zwart, t-shirt. Hij wist gelijk een oplossing en keek naar Happy. Happy knikte, en haalde uit zijn kleine donkergroene rugzakje, eerder een normaal zakje, een witte stropdas, en gooide die naar Igneel, waarop hij 'vangen' riep. Igneel ving de stropdas, en deed hem om. Hij keek even naar zichzelf, door naar beneden te kijken, en vond het wel goed staan. Hij knikte, en glimlachte richting Happy. 'Bedankt maatje.' zei Igneel, waarop hij Happy even over zijn hoofd aaide. Hij schrok van het beeldschone jurkje dat Doja nu droog. 'W-wauw.. Ik heb er geen woorden voor.. F-fantastisch!' zei Igneel bedenkelijk. Hij had zijn ''wow'' gezicht opgezet, en keek even kort naar Happy. 'Ja! Das ook supervetliecool!' zei Igneel. Supervetliecool was zijn woordje wat hij gebruikte wanneer hij iets super vet en cool vond. Hij opende de deur, en wees met zijn arm richting het strand. 'Beeldschone vrouwen eerst.' zei Igneel, waarop hij nogmaals een kort lachje liet horen, en na Doja naar buiten liep. 'Happy, pas jij op Aigo, en Aigo, pas jij op Happy? Niet teveel meiden laten schrikken hé!' zei Igneel lachend, waarop hij nadat Doja de deur uit was de deur dichttrok. Hij pakte Doja's hand vast, en liep extra dicht vlakbij Doja. Poeh, de date was begonnen. Nu nog zoenen en .. trouwen? Of trouwen en dan zoenen? Ach, wat maakte het uit. Hij ging haar zometeen zoenen, en volgens mij dacht Doja er ook zo over.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doja
Doja


Ervaring : 116


BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   wo aug 31, 2011 5:43 pm

Haar lange rode haar sloeg naar achteren bij elke stap dat ze deed. Ze voelde haar hart sneller kloppen toen ze zijn stropdas zag. Stropdas… Daar wist ze nog wel iets leuks mee, mocht hij haar straks gaan zoenen. Ze keek hem genietend aan en trok hem glimlachend mee. Ze voelde zijn hand zich rond de hare krullen en keek hem aan, met een beetje een verliefde blik. Hij maakte haar helemaal gek in haar hoofd. Ze kon niet eens meer helder denken. Haar lange, rode haar, die ook door zichzelf wel eens voor bruin werd aangezien, golfde mooi dankzij het gene wat ze ermee gedaan had. Haar pony zat fijn, geen dikke gaten vielen er tussen of whatever en door de haarlak liet ze het lekker op zijn plaats zitten. Ze was gewend om in precieze vormen aan haar kapsel te werken en tenzij ze een kauwgom in haar mond had – wat haar gek genoeg automatisch rustig liet worden, hoe fout dingen ook gingen – begon ze dan heel hard te vloeken. Nou ja, het was voor Igneel dan een soort idee om kauwgom voor haar te kopen, mocht er iets niet lukken. Ze keek hem glimlachend aan. Ze drukte haar heup tegen de zijne aan. Ze glimlachte hem toe en gaf hem een dikke knipoog. Ze vond het erg leuk om bij hem te zijn. Ze vond het wel jammer voor Aigo en Happy dat ze niet mee mochten om te spioneren, maar Aigo zou het wel begrijpen. Dit was nog maar haar eerste date. En ze was al verliefd op de jongen. Ze voelde haar ogen fonkelen en begon zonder dat ze er zelf eigenlijk bewust van was, zachtjes te zingen. Pas toen ze het doorhad, hield ze op en keek met een blozend gezicht opzij. ‘Sorry,’ zei ze lachend.

Aigo keek opzij naar Happy. ‘Nou, dat is dat,’ zei hij en hij keek Happy even aan, waarna hij een brede grijns kreeg. ‘Zag je hoe ze naar elkaar keken? En hoe Igneel Doja noemde? Die komen straks zoenend terug!’ zei Aigo en hij keek naar Happy, waarna hij een beetje – uit verveling – rond begon te vliegen. ‘Nou ja, misschien moeten we gaan hier blijven en die twee tijd alleen gunnen. Maar wat gaan wij in de tussentijd doen?’ vroeg hij en hij keek bedenkelijk om zich heen. Hij had echt geen idee wat hij zou kunnen doen. ‘Laten we het bed onderkakken! Kunnen ze straks als verliefde mensen alle troep opruimen!’ maakte hij zijn grapje en hij keek even naar het bed alsof hij het echt van plan was, maar liet het toen maar zitten. Nee, dit kon hij niet maken. Niet nu Doja en Igneel zo verliefd waren dat ze elkaar gingen zoenen. ‘Wat denk jij? Zullen ze gaan zoenen?’ vroeg Aigo en hij keek lachend opzij naar Happy. ‘Goh, ik zie het echt al zitten om samen met jou in een huis te gaan wonen! En dan vrouwtjes opjagen. Ja, dat kunnen we gaan doen! We kunnen naar buiten gaan en vrouwtjes gaan opjagen!’ zei hij en zijn grijze ogen fonkelden even. Hij had nog nooit een vrouwtjesarend gezien, maar hij wist wel waar hij die kon vinden. Als Happy lang genoeg kon vliegen, zou hij kunnen volgen. Of hij ging gewoon op Aigo’s rug zitten, dat kon ook. En dan zou hij heel toevallig dichtbij de plek gaan vliegen waar Igneel en Doja waren… Nee, nee, nee! Hij moest zichzelf die streken eens gaan afleren! Hij ging niet naar Doja of Igneel, evenals Happy. Daar zorgde hij wel voor! Hij keek naar Happy. Grijnzend.

Doja slaakte een gilletje en struikelde. Ze viel op de grond en in haar val trok ze Igneel mee, zodat hij boven op haar lag. Ze glimlachte even. De klap was niet hard geweest. Het zand had zijn werk goed gedaan. Glimlachend keek ze naar hem en ze sloeg haar armen om zijn nek heen. Ze voelde haar hart veel sneller kloppen dan dat het daarnet gedaan had en ze voelde dat het moment nabij was. ‘Wat vind je van onze date?’ fluisterde ze zwoel en ze keek hem aan. De volle maan scheen op hun. Het was al erg laat, maar omdat ze goede slaap gehad had, was Doja totaal niet moe. Vooral niet nu zo’n leuke jongen op haar lag. Ze keek hem genietend aan. ‘Ik hou van je,’ kwam er plots uit haar mond en ze bloosde en keek even verlegen naar zijn borstkas en naar zijn grappige stropdas. Ergens paste het bij hem, maar ergens ook wel niet. Misschien kwam dat wel door zijn stoere, grappige karakter. Genietend keek ze naar hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Stranddag! ~ Alleen voor fun, no fighting! ~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tatakai Sekai :: Countries ::  :: Mirror Lake-